Toshiba 50" 50U5863DAT Smart Sat Uhd Led Tv 7 Haziran A101

bydublor Çevrimdışı

bydublor 

Aktif Üye
10 Ara 2017
242
Adem Helvacı Ado hocam bizim mb130 noneconnect cihaza connect yazılım deneyecektin acep noldu ki :))) nerde mb130 gorsem noneconnect diye ziplicam :) Awoxa gelince kanallar kafasına gore takiliyor doktor kendi haline birakin der gibi :) Hayır kanallarim gitmesi dokunmuyor da babam oglum bu kanallar yine bozuldu kaçtı bir yerlere bulamıyorum deme se :)))))

A Çevrimdışı

awsedrzxc

Aktif Üye
22 Eyl 2018
105
37
Herkes her yerde bir şeyler yazıyor azizim, Yıllardır stabil bir şekilde en net ve doğru bilgiyi paylaşan nokta bellidir, LG ile uzaktan yakından ilgisi yok, ayrıca açı anlamında JVC den zerre kadar da farkı yok. :ok

hocam bu toshiba cihazın uydu alıcısı 4k mıdır hd uydu alıcı mı acaba ? bir de merak ettim bu ürün neden sadece a101de satılıyor, satışını bulamıyorum.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
hocam bu toshiba cihazın uydu alıcısı 4k mıdır hd uydu alıcı mı acaba ? bir de merak ettim bu ürün neden sadece a101de satılıyor, satışını bulamıyorum.

Evet UHD panele UHD tuner mevcuttur.
Üretim talepleri ve satış pazarlama anlaşmaları gereği satış noktası A101 olarak belirlenmiş.

Hatırlarsanız 2008 yılıydı sanırım BİM mağazaları VETSEL fabrikasının kapısını çalmış ve TECHWOOD marka bir tv ürettirmişti kendi özel istekleri doğrultusunda (32'' LCD) o tv de sadece BİM de satılmıştı.

Günümüzden daha güncel bi rörnek KİPA mağazaları için vereyim, TECHNİKA mark atv ler sadece KİPA mağazalarında satışa sunulmak üzere özelolarak üretilmektedir. :ok

TOSHİBA A101 mağazasına özel üretilmese de, Bu markanın satıl noktasıolarak zincir mağaza gurubu seçilmiştir. Bu gün A101 de TOSHİBA X1 modeli satılır, Yarın BİM de TOSHİBA X2 :ok

A Çevrimdışı

awsedrzxc

Aktif Üye
22 Eyl 2018
105
37
derim açıklamanız için. Açıkçası Vestel 4K ile bunun arasında kaldım, yani 4K bakımından Vestel ile aralarında bir fark yok diyebilir miyiz? Ve mevcut durumda TRT 4K yayınını izleyebilirim değil mi Ado Bey? :)
Bu televizyonu almak üzereyim, genel olarak televizyon bilgim iyi değil. Siz açıklamışsınız özelliklerini ancak ben şunu teyit etmek istiyorum bu televizyon 4K mıdır? Ya da bu televi
Evet UHD panele UHD tuner mevcuttur.
Üretim talepleri ve satış pazarlama anlaşmaları gereği satış noktası A101 olarak belirlenmiş.

Hatırlarsanız 2008 yılıydı sanırım BİM mağazaları VETSEL fabrikasının kapısını çalmış ve TECHWOOD marka bir tv ürettirmişti kendi özel istekleri doğrultusunda (32'' LCD) o tv de sadece BİM de satılmıştı.

Günümüzden daha güncel bi rörnek KİPA mağazaları için vereyim, TECHNİKA mark atv ler sadece KİPA mağazalarında satışa sunulmak üzere özelolarak üretilmektedir. :ok

TOSHİBA A101 mağazasına özel üretilmese de, Bu markanın satıl noktasıolarak zincir mağaza gurubu seçilmiştir. Bu gün A101 de TOSHİBA X1 modeli satılır, Yarın BİM de TOSHİBA X2 :ok
Hocam buradaki yorumları görünce ciddi ciddi bu ürünü almayı düşünüyorum bir diğer sorum da şu yazılımla yükselttikleri Hz değeri kaç acaba ? 4k yayınlarda, konsol oyunlarında, 4k filmlerde donma, takılma vs. sıkıntı yaşar mıyız? samsung mu7350 alacaktım o da a101de vardı ama pek de fark göremedim, tv den çok anlamadığımdan fark görememiş de olabilirim =) ama bir ara ciddi ciddi evinize almayı düşünmeniz beni de ciddi ciddi bu cihaza yaklaştırdı.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Hocam buradaki yorumları görünce ciddi ciddi bu ürünü almayı düşünüyorum bir diğer sorum da şu yazılımla yükselttikleri Hz değeri kaç acaba ? 4k yayınlarda, konsol oyunlarında, 4k filmlerde donma, takılma vs. sıkıntı yaşar mıyız? samsung mu7350 alacaktım o da a101de vardı ama pek de fark göremedim, tv den çok anlamadığımdan fark görememiş de olabilirim =) ama bir ara ciddi ciddi evinize almayı düşünmeniz beni de ciddi ciddi bu cihaza yaklaştırdı.

SMR değeri 1700hz dir :ok

Ben hiç kimseye ''Şu ürünü al şu konuda hiç sorun yaşamazsın'' demedim şimdiye kadar ve demem de zira dijital dünyada imkansız hiç birşey yoktur :ok

A Çevrimdışı

awsedrzxc

Aktif Üye
22 Eyl 2018
105
37
SMR değeri 1700hz dir :ok

Ben hiç kimseye ''Şu ürünü al şu konuda hiç sorun yaşamazsın'' demedim şimdiye kadar ve demem de zira dijital dünyada imkansız hiç birşey yoktur :ok
Hocam o zaman size başka türlü sorayım 3000 TL ye kadar tüm markaları da düşündüğünüzde 49 veya 55 inch hangi televizyonu evinize almayı düşünürsünüz =)

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Hocam o zaman size başka türlü sorayım 3000 TL ye kadar tüm markaları da düşündüğünüzde 49 veya 55 inch hangi televizyonu evinize almayı düşünürsünüz =)
Benim almayı düşündüğüm TV NU8000 ona da param yetmiyor :kop

Ama şartlar öyle gerektiriyor ve bu klasman bir tv alacaksam gerçekten alırdım bu TOSHİBA TV yi :ok

A Çevrimdışı

awsedrzxc

Aktif Üye
22 Eyl 2018
105
37

Ama şartlar öyle gerektiriyor ve bu klasman bir tv alacaksam gerçekten alırdım bu TOSHİBA TV yi :ok
hocam 2 tane toshiba alırız o paraya =) mu8000 bi ara düşündüm ben de ama benim ona bile param yetmiyor yetse bile yazık o kadar para tv ye mi verilir hepi topu hanım dizi izleyecek ben de maç =)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu tv’yi bir süredir kullanıyorsunuz. Yorumunuzu zaten belirtmişsiniz ama birkaç sorum olacaktı.

Kendi dahili uydu alıcısı ile kanal geçişleri yaklaşık kaç saniye sürüyor?
Normal uydu yayınlarında görüntü kalitesi sizce nasıl. Bulanıklık, fluluk oluyor mu yoksa cam gibi net bir görüntü diyebilir misiniz?
Size göre olumsuz hoşunuza gitmeyen bir yanı var mıdır?

Hocam geerken şu tv gözüme çarptı
Philips 49PUS6262 ne dersin buna inceleme fırsatın oldu mu =)

Son düzenleme:
T Çevrimdışı

thsn11

Yeni Üye
20 Eyl 2018
5
41
hocam 2 tane toshiba alırız o paraya =) mu8000 bi ara düşündüm ben de ama benim ona bile param yetmiyor yetse bile yazık o kadar para tv ye mi verilir hepi topu hanım dizi izleyecek ben de maç =)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam geerken şu tv gözüme çarptı
Philips 49PUS6262 ne dersin buna inceleme fırsatın oldu mu =)
Merhaba ben de 50PUS6262 ile bu TV arasında kaldım arasında 500 TL bir fark var. Bir yandan da toshiba bulmaya çalışıyorum. Bir yandan da bu fiyat banında farklı tvler modeller karşıma çıkıyor. Philips de VA panel ve HDR özelliği mevcut. Ek olarak iki yanında amblight var. Performans olarak toshibanın önünde midir ? gerisinde midir bilemiyorum. 50PUS6262 alınır mı yoksa toshiba hem fiyat hem performans olarak daha mı iyidir ?

Adem Helvacı Ado hocam yorumlarınızı rica ediyoruz

Son düzenleme:
newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
T thsn11, 50pus6262 yi vatan bilgisayarda inceleme şansım olmuştu ben pek beğenmedim açıkçası. hele 3 taraflı amblightleri gördükten sonra onların yanında sönük kalıyor açıkçası. çok uzun araştırmalar sonrası f/p ürünü olduğuna kanaat getirip toshiba 50u5863dat aldım, bulabilirseniz kullanıcı olarak tavsiye ederim. 3 yıl garanti hdr 10 ve dolby vison artılarınıda gözden kaçırmayın derim.

C Çevrimdışı

cenir6

Yeni Üye
28 Eyl 2018
11
40
Merhabalar yeni kullanıcıyım bugün kuruldu toshiba tv A101 den kampanyadan 2299 a aldım. Benim sorunum tv nin içinde dahili wifi var mı? Telefondan hotspot yapıp bağlanmayı denedim ama görmedi daha doğrusu nasıl tv den internete bağlanacağımı bilmiyorum. netfilx ve tarayıcı uygulamalarını açtığımda bağlantınız yok diyor. Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz? eve internetimi de taşıycam ama nasıl olucak. wireless display uygulamasıyla teli tv ye bağladım fakat wifi yi yapamadım telefondan.

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
C cenir6, hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. Hotspot açınca veri bağlantısını açtınız mı ?

tvde dahili wifi var. menü - ayarlar - ağ ayarları - şebeke türü - kablosuz bağlantı - kablosuz ağları tara - bağlanacak ağı seç şifre gir - ok

:ok

C Çevrimdışı

cenir6

Yeni Üye
28 Eyl 2018
11
40
C cenir6, hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. Hotspot açınca veri bağlantısını açtınız mı ?

tvde dahili wifi var. menü - ayarlar - ağ ayarları - şebeke türü - kablosuz bağlantı - kablosuz ağları tara - bağlanacak ağı seç şifre gir - ok

:ok
Teşekkür ederim yarın deniycem yeni evleneceğim için oturacağım eve aldım pişman etmiycek bir tv gibi duruyor. cevabınız için tekrar teşekkür ederim

Geri
Üst Alt