Toshiba 50" 50U5863DAT Smart Sat Uhd Led Tv 7 Haziran A101

M Çevrimdışı

muallim1616

Aktif Üye
25 Eyl 2018
71
43
Hah işte konu bu abi.

Bizler de burada VESTEL yalakası değiliz çok şükür, Kaldı ki VETSEL markasına yalakalık yapsak sürekli kulağımı çekmek için beni arayıp durmazlardı sanırım zira yanlışı gördüğüm yerde ben lafımı esirgemem, gizlemem, saklamam.

Lakin Eleştirdiğin kadar başarıları da göreceksin/göreceğiz.

Bakınız VESTEL in gayrıresmi de olsa verdiği şu desteği inanın biz hiç bi rmarkadan ve hiç bir firmadan alamıyoruz.

3 Yıldır yazışmadığım, ricada bulunmadığım firma kalmadı ARÇELİK dahil.

ARÇELİK de bizim markamız, onu da destekliyoruz ancak bizimkisi körü körüne biat olmadı hiç bir zaman.

Kötü ürettiler ise ''KÖTÜ'' dedik aynen KEYSMART TV örneğinde olduğu gibi.

Güzel ürettilerse de ''GÜZEL'' dedik aynen GRUNDİG örneğinde olduğu gibi.

Bakın AWOX markası ile resmi bağlantım var, ama forumda ''AWOX 43109ST modelini almayın'' diyorum açık açık.

Diyeceğim o ki evet, VESTEL in hataları olabilir, ancak eskiden ben bilirim ki babam Alman malı olan GRUNDİG televizyonumuzu 190.000TL ye almıştı o zamanın para birimi ile (1982 yılında) ve babamın maaşı yanlış hatırlamıyorsam 62.000TL civarıydı

Kabaca 3 maaşa 1 televizyon alınan zamanlardı.
Şimdi ise bazı televizyonlar üzerinden hesaplarsak eğer babamın statüsünde bir memurun maaşı ile 3 TV alıyorsunuz. Tabi bir NU8000 değil bu tv :kiskis

İşte bu tv leri böyle ucuz fiyatlara alabilmemizin en önemli nedeni sizin de belirttiğiniz üzere rekabet.

Bakınız uzakdoğulu veya avrupalı markalar artık bizim yerli markalarımız ile de bir rekabet mücadelesindeler ve onlar kadar yüksek satış hacmine ulaşabilmek için sürekli fiyatlaı aşağı çekiyorlar. Her modelde olmasa dahi bir çok modelde taban fiyattan satış yapıyorlar ve bizler o sayede ekonomik ürün satın alabiliyoruz.

Siz hiç LG markasının LG klimasını bu ülkede 1700TL ye sattığını gördünüz mü?
Ama VESTEL gidip LG den kompresör alıp (Hem de oldukça kaliteli bir üründür) size SEG REGAL adı altında bu klimaları 1700TL den sattı mı?

O zaman yiğidi öldürelim ama hakkını yemeyelim.

Benim de bu platformlardaki mücadelemin temel nedeni bu dur sevgili şikayetçi ihbarcı ispiyoncu kardeşim.

Keşke sen de benim 10 da 1 im kadar Ülkeni ve yerli markalarımızı düşünüp şuralarda 5 er 10 ar dakika tüketiciler için valit ayırıp dertleri sorunları beklentileri nedir bir okusaydın, bir dinleseydin onları, sonra bizi bir anlasaydın burada ne yapmaya çalışıyoruz da ondan sonra gidip muhbirlik görevini yerine getirseydin.
Diyeyim ve yatmaya gideyim müsaadenizle :ok

Herkese Allah Rahatlık verisn :ok

MADEM VESTELİ VE SAHİBİNİ BU KADAR ÖVDÜN, NİYE VA PANEL HALA? ALANLAR MEMNUN DEĞİL?ÇÖP DİYOR ADEM BEY,YETKİLİLERLE İRTİBATA GEÇME ŞANSINDA MI YOKTU?
...A 101 DE 49L2863 1999 TL.. ALIN VE TAVSİYE EDİYORUM DEMİŞTİN...NEREDEYSE ALIYORDUM.. İYİ DE ALMAMIŞIM DİYORUM ŞİMDİ.. O KADAR SİZE TV İÇİN SESLENDİM,İLK BAŞTA YARDIMCI OLMUŞTUNUZ AMA SONRA YARDIMCI OLMAKTAN VEAZGEÇTİNİZ,O KADAR ETİKETLEDİM SİZİ :(

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
MADEM VESTELİ VE SAHİBİNİ BU KADAR ÖVDÜN, NİYE VA PANEL HALA? ALANLAR MEMNUN DEĞİL?ÇÖP DİYOR ADEM BEY,YETKİLİLERLE İRTİBATA GEÇME ŞANSINDA MI YOKTU?
...A 101 DE 49L2863 1999 TL.. ALIN VE TAVSİYE EDİYORUM DEMİŞTİN...NEREDEYSE ALIYORDUM.. İYİ DE ALMAMIŞIM DİYORUM ŞİMDİ.. O KADAR SİZE TV İÇİN SESLENDİM,İLK BAŞTA YARDIMCI OLMUŞTUNUZ AMA SONRA YARDIMCI OLMAKTAN VEAZGEÇTİNİZ,O KADAR ETİKETLEDİM SİZİ :(

kim memnun değil kardeş, kimin adına konuşuyorsun ? hayatında hiç oturup VA panel uhd ekran bir tv seyrettin mi ? çoluk çocuğun ağzıyla muhabbet yapma. 2 liralık tv alacaksın yaptığın muhabbete bak. sanki bu forumda üretiliyor tvler.

M Çevrimdışı

muallim1616

Aktif Üye
25 Eyl 2018
71
43
kim memnun değil kardeş, kimin adına konuşuyorsun ? hayatında hiç oturup VA panel uhd ekran bir tv seyrettin mi ? çoluk çocuğun ağzıyla muhabbet yapma. 2 liralık tv alacaksın yaptığın muhabbete bak. sanki bu forumda üretiliyor tvler.
bu ne kabalık,size yazmadım ben...övenlere ve tavsiye edenlere yazdım a 101 in ürününü, 2 liralık dediğin az mı? ne bu gurur ve ne bu uslub,lütfen..bir öğretmen olarak sizi yardıma çağırdım,azarlanmaya değil...

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
M muallim1616, sen kendi üslubuna bak önce, öğretmenmiş sana mesleğini soran oldu mu, kibire bak, bana kaba diyorsun ama her tarafından avamlık akıyor . okumak cehaleti alır.......

soner Çevrimdışı

soner

Aktif Üye
4 Tem 2018
68
M muallim1616 syaın hocam bir meslektaşınız olarak uyarmak isterim.Forumlarda büyük harfle konuşmak bağırarak konuşmak manasına gelir

M Çevrimdışı

muallim1616

Aktif Üye
25 Eyl 2018
71
43
soner soner, doğru diyorsun kardeş büyük harf konusunda
fazla forumda yazmam ama burayı sevdim...
newrophat newrophat avam derken?
ayrıca size laf atan olmadı,lütfen saygı çerçevesinde kalalım..
birbirimize yardımımız dokunacakken,zararımız olmasın,kendimi övdüğüm filan yok ayrıca da...nerden çıkardınız?

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
M muallim1616 syaın hocam bir meslektaşınız olarak uyarmak isterim.Forumlarda büyük harfle konuşmak bağırarak konuşmak manasına gelir

ya bırak şunu HOCAM Allah aşkına, senin bir sürü mesajına denk geldim öğretmen olduğunu şimdi öğrendik , bu şahıs daha 2 gün önce üye olmuş 20 tane mesajı var hepsinde öğretmenim ben diyor. birde gelip hesap soruyor gram bilgisi donanımı olmadan. bizimde bilgimiz donanımımız yok ama böyle ukalalık yapmıyoruz kimseye.

ayrıca burada kimsenin avukatlığını yapmıyoruz, Adem Helvacı Ado kendini dibine kadar savunur savunacak bir durum varsa. benim sinir olduğum özellikle VA panel üzerinden ciddi bir olumsuz yönlendirme söz konusu. VA panel kullanmayan birisi VA panel ile alakalı nasıl ahkam kesebilir, kullanım zevkleri kişiye göre değişir, bende İPS sevmiyorum ama İPS alanları yönlendirmem yada toshiba 50u5863dat ekranda niye VA var diye kabadayılık yapmam kimseye. ayrıca VA bu kadar kötüyse salak mı bu firmalar binlerce liralık tvlere koyuyorlar, 1 metre dibinden açı kaybı vardır tamamda sen 10 m2 odaya 32" üzeri tv koyarsan zaten tv izleme. açıp kullanma kılavuzunu yada internette araştırmaları okusunlar, ekran boyutu izleme mesafesi kaç metre olmalı diye.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@muallim1616 bana laf atıp atmaman mesele değil, biz burada mümkün olduğu kadar saygıyı korumaya çalışıyoruz zaten. gelip büyük harflerle, tecrübe ve fikir sahibi olmadığın bir konuda hesap sorar gibi yorum yaparsan bu şekilde karşılığını alırsın. biz insanlar en iyiye en ucuza ulaşsın diye uğraşıyoruz kimsenin bir menfaati çıkarı yok. çok merak ediyorsan aç bak konularıma mesajlarıma.

soner Çevrimdışı

soner

Aktif Üye
4 Tem 2018
68
Aldığım tv va panel Adem Helvacı Ado hocamın rehberliğinde va panelin kendime uygun olacağını düşündüm ve sonuç olarak doğru seçim yaptığım düşünüyorum.Bu panellerin ihtiyaçlara göre va veya ips seçimi yapılması gerekliliği konusunda yanlış bir anlama olmuş sanırım.

C Çevrimdışı

cenir6

Yeni Üye
28 Eyl 2018
11
40
C cenir6, rica ederim, kafanıza takılan bir şey olursa buradayız :ok
Simdi menu dediginiz kumanda uzerinde ev isareti olan dugme sanirim oraya girincede ekranda ayarlar kismi cikmiyor bende ki tv mi farkli anlamadim

15382289571973556870061537504301.jpg

15382289931014239684808895297361.jpg

Yani ekranda ayarlar sekmesi cikmiyor diger tuslarada bastim ama anlamadim gitti

M Çevrimdışı

muallim1616

Aktif Üye
25 Eyl 2018
71
43
soner soner, kardeşim ben a 101 de 27 eylülde satılan üründe bulunan vestel üretimi va dan bahsediyorum,bir arkadaş a 101 yorumlarında o üründen almış dün yazmış,almayın diye.. ben madem bu kadar kötü bu ürün niye alınabilir mesajı veriliyor,adam resmen çöp diyor ve zar zor istemeye istemeye kullanıyorum,alışmam lazım diyor,ben de iyi de almamışım dedim... genel anlamda va panele karşı değilim,evet fazla bilgim ve donanımım var diye de iddia etmedim,büyük harf konusunda haklısın,ama kabalık etmem,tartışmaya girmem uslubu çok bozacak olursa ancak müdahale ederim,beni yanlış anlamasın,elbette hesap sorma değil de yanlış yönlendirmeye kızmakta haklı değil miyim? hem ben ona laf atmamışım,uzatmanın anlamı yok,lütfen.... soner kardeşim bu arada aldığın tv hayırlı olsun,hangi model ve fiyat,paylaşırsan sevinirim...

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
Simdi menu dediginiz kumanda uzerinde ev isareti olan dugme sanirim oraya girincede ekranda ayarlar kismi cikmiyor bende ki tv mi farkli anlamadim

Yani ekranda ayarlar sekmesi cikmiyor diger tuslarada bastim ama anlamadim gitti

menüye bastığınızda aşağı/yukarı yön tuşlarıyla geleceksiniz ayarlara. orada anasayfa yazıyor yukarı kaydırınca kaynaklar bir daha kaydırınca ayarlar gelecek ok tuşlayın.

B Çevrimdışı

Bionhnml 

Yeni Üye
12 Eyl 2018
23
34

ev(menü) e bastıktan sonra ana sayfa yazan yerde ayarlar çıkıncaya kadar aşağıya basın

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
Aldığım tv va panel Adem Helvacı Ado hocamın rehberliğinde va panelin kendime uygun olacağını düşündüm ve sonuç olarak doğru seçim yaptığım düşünüyorum.Bu panellerin ihtiyaçlara göre va veya ips seçimi yapılması gerekliliği konusunda yanlış bir anlama olmuş sanırım.

benim her iki panelide deneyimleme fırsatım oldu. tamamen kendi görüşüm olarak söylüyorum ; ipsde gerçeklikten uzak sanal bir görüntü var, ayrıca renkler gözü inanılmaz yoruyor. va ise daha parlak ve gerçekçi renklere sahip. birde bahsettiğimiz ekran ebatları yakın mesafeden izlemeye uygun değil. yine söylüyorum kişisel zevkler algılar farklıdır ikiside farklı kullanıcılara hitap eder. ben şimdi gidip va seviyorum diye ipsi neden karalayayım. bana fikrimi soran olursa açıklarım, ama buraları bir sürü insan takip ediyor, hiçbir fikri olmayanları va panel karalaması yaparak kimsenin etkilemeye hakkı yok. her firma kendi teknolojisini ürün gamını geliştiriyor, örnek veriyorum adam toshiba uhdye mevcut en iyi işlemcisini koymuş (mb130s) bunu en iyisiyle desteklemez mi , kendi ayağına neden sıksın ? ha şunu diyebilirsiniz, maliyeti düşürmek için bunu yapıyor, o zaman 43" full hd tvde va kullanıp daha rekabetçi bir fiyat sunsun değil mi ? bu işin arge kısmındaki pazarlama kısmındaki adamlar bunu akıl edemiyor mu yani ..

Geri
Üst Alt