Toshiba 50" 50U5863DAT Smart Sat Uhd Led Tv 7 Haziran A101

Mesuti Çevrimdışı

Mesuti

Yeni Üye
25 Eyl 2018
21
48
Mesuti Mesuti, ben Adem Helvacı Ado bey için diğer tavsiyelerde çok ilgili ve yardımsever biri demiştim,işi öğretmenliğime kadar getirdiniz,eleştirmek benim hakkım, adem bey alıngan biri olsaydı bana yazardı,yazmadı ve daha sonraki tv tavsiyelerime cevap verdi saolsun,anlamadığım konu diğerlerine ne oluyor?ben kötü bişey demedim,küfür etmedim..buradan a101 ürünü için tavsiye edilince ben de almaya karar vermiştim,sonra ilk mesaj yazan kişi ÜRÜN RESMEN ÇÖP,ALIŞMAYA ÇALIŞIYORUM,YAPCAK BİŞEY YOK YAZMIŞ, tavsiye edilen bir ürün hakkında böyle yazılsa siz de kızarsınız? Bu yaptığım mı terbiyesizlik? yapma Allah aşkına...
diğer bir konu siz de 49 inçlik ürünü almışşsınız ve mennunsunuz demek ki,siz de ben memnunum ve şöyle şöyle güzel diyebilirdiniz laf atacağınıza, @Ado beye teşekkür ediyorum,beni anladığı ve eleştirime saygı gösterdiği için,ama diğerleri için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.. İyi günler

M muallim1616 amacım tartışma felan yaratmak değil haksızlık yapıyorsunuz.Bu forum için hiçbirimiz ücret ödemiyoruz.Bilgi için para yatırmıyoruz.Allah razı olsun burada emeği geçen herkesden bir nebzede olsa hepimiz faydalanıyoruz.Her neyse uzatmayayım aldıgım televizyondan memnun oldugumu buraya cevap yazmadan önce forumda başlık açıp belirtmiştim hatta gelen vestel servis ekibinide anlatmıştım okumamışsınız...
Tabiki tartışılacak ama konu üzerinde şahıslar üzerinde olunca saygısızlıga ve rencide edici kelimelere neden oluyor.
Benim size muhatap alıp yazmamdaki sebep Adem Helvacı Ado beyi eleştirmeniz. Yaklaşık 2 haftadır forumu inceliyor ve faydalanıyorum. Sosyal bir platform seviyeli yetişebildikleri kadar cevap veren bir yönetim var.Buradan aldıklarımızı satıcılardan ve çalışanlardan alamıyoruz ki bırak onlara yeri geliyor iki laf bile söyleyemeden bakıp geçenler varken.Bu forumun ve yöneticisi olan Adem Helvacı Ado beyin hakketmediğini düşünüyorum.
Bütün mesele bundan ibaret M muallim1616
İyi günler
Saygılar.

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
Mesuti Mesuti, ben Adem Helvacı Ado bey için diğer tavsiyelerde çok ilgili ve yardımsever biri demiştim,işi öğretmenliğime kadar getirdiniz,eleştirmek benim hakkım, adem bey alıngan biri olsaydı bana yazardı,yazmadı ve daha sonraki tv tavsiyelerime cevap verdi saolsun,anlamadığım konu diğerlerine ne oluyor?ben kötü bişey demedim,küfür etmedim..buradan a101 ürünü için tavsiye edilince ben de almaya karar vermiştim,sonra ilk mesaj yazan kişi ÜRÜN RESMEN ÇÖP,ALIŞMAYA ÇALIŞIYORUM,YAPCAK BİŞEY YOK YAZMIŞ, tavsiye edilen bir ürün hakkında böyle yazılsa siz de kızarsınız? Bu yaptığım mı terbiyesizlik? yapma Allah aşkına...
diğer bir konu siz de 49 inçlik ürünü almışşsınız ve mennunsunuz demek ki,siz de ben memnunum ve şöyle şöyle güzel diyebilirdiniz laf atacağınıza, @Ado beye teşekkür ediyorum,beni anladığı ve eleştirime saygı gösterdiği için,ama diğerleri için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.. İyi günler

arkadaşım ne tür bir rahatsızsın sen ? babanın çiftliği mi burası istediğine istediğin gibi konuşup araya girip müdahale edene atar gider yapıyorsun ? sınıf mı sandın burayı öğrenci mi var senin karşında ?

insan gibi derdini sıkıntını anlatmaktan acizsin tek övünç kaynağın öğretmen olmak. buna bizler toplumda "eziklik" diyoruz, "kompleks" diyoruz. sana kimse öğretmen olamazsın dememiş ama olman gereken şeyide olamamışsın. hasbelkader okuyup meslek sahibi olmuşsun ama katetmen gereken daha çok yolun var önünde, fırsatın varken azıcık kendine çeki düzen ver, konuşmayı adabı edebi öğren. bitirdiğin üniversite sana meslek kazandırır en fazla ama diğerleri nefes aldığın sürece lazım olacak.:ok

M Çevrimdışı

muallim1616

Aktif Üye
25 Eyl 2018
71
43
newrophat newrophat, sadece bir kere öğretmenim dedim,muallimligimi ön plana almadım,öğretmenliğimi ön plana alan sizsiniz..sana laf atan olmadığı halde sana noluyor,yönetici mısın,asıl senin ne tur bir rahatsızlığın var,iyi oku,yazdıklarımı,adem beyi medenice eleştirdim,yoksa saygım sonsuz,değerli bir insan ado bey,sana noluyor,uzatma yoksa daha fazla ağzımı bozdurma benim,derdin benimle olsa özelden yazarsin,taraftar bulma derdindesin...daha fazla yazma,ağır konuşturma...

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
newrophat newrophat, sadece bir kere öğretmenim dedim,muallimligimi ön plana almadım,öğretmenliğimi ön plana alan sizsiniz..sana laf atan olmadığı halde sana noluyor,yönetici mısın,asıl senin ne tur bir rahatsızlığın var,iyi oku,yazdıklarımı,adem beyi medenice eleştirdim,yoksa saygım sonsuz,değerli bir insan ado bey,sana noluyor,uzatma yoksa daha fazla ağzımı bozdurma benim,derdin benimle olsa özelden yazarsin,taraftar bulma derdindesin...daha fazla yazma,ağır konuşturma...

ağır konuşacak kadar yürekli olsan terbiyesizlik yaptıktan sonra ben öyle demedim böyle yapmadım diye kıvırmazsın . senden korkan senin gibi olsun, gel istediğin yerden yaz bakalım bekliyorum.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
istiyorlar ki biz tehditle şantajla ispiyonla Adem Helvacı Ado'yu küstürelim, bu ADAMIN "karşılıksız" verdiği yazılım ve teknik destek hizmeti son bulsun tüketici en ufak bir sorunda servislerin kucağına otursun.

ne sen bu çakalların oyununa gelecek kadar toysun, nede biz bu çakallara meydan verip seni yedirecek kadar nankörüz. herkes ayağını denk alsın akıllı olsun :danger
O zaman çay? :cay

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
MADEM VESTELİ VE SAHİBİNİ BU KADAR ÖVDÜN, NİYE VA PANEL HALA? ALANLAR MEMNUN DEĞİL?ÇÖP DİYOR ADEM BEY,YETKİLİLERLE İRTİBATA GEÇME ŞANSINDA MI YOKTU?
...A 101 DE 49L2863 1999 TL.. ALIN VE TAVSİYE EDİYORUM DEMİŞTİN...NEREDEYSE ALIYORDUM.. İYİ DE ALMAMIŞIM DİYORUM ŞİMDİ.. O KADAR SİZE TV İÇİN SESLENDİM,İLK BAŞTA YARDIMCI OLMUŞTUNUZ AMA SONRA YARDIMCI OLMAKTAN VEAZGEÇTİNİZ,O KADAR ETİKETLEDİM SİZİ :(

Mesajınızı yeni gördüm geç cevap için kusura bakmayın.

1- Aşırı heyecanlı bir yapınız var
2- En ufak bir sorun yaşarsanız karşınızdaki insanları suçlayacak bir karakteriniz var (ki şu mesajınızdan ne kadar haklı olduğum anlaşılıyor)
3- Va panel çöp diyen adam buraya gelsin neye göre çöpmüş oturum konuşalım bakalım.
4- VA IPS TN her panelin artısı eksisi avantajı dezavantajı vardır
5- Burada gönüllülük esası doğrultusunda yazıyorum ve tarzından rahatsız olduğum arkadaşlardan uzak duruyorum ki bu da gizli saklı bir şey değildir beni tanıyanlar bilirler.
6- VESTEL in sahibini övdüm, halen de överim kişisel tercihimdir ve kimseye bunun hesabını vermeye gerek görmüyorum. Ben ZORLU yu överim siz CHE yi översiniz veya HEZARFEN i översiniz veya TRUMP ı översiniz o da sizin tercihinizdir, sanıyorum ki kimse kimseye saygı duyduğu, sevdiği kişilerle ilgili hesap vermek zorunda değil.

Sizin yapınızın beni rahatsız etmesi, önerdiğim veya önereceğim tv den memnun kalmamanız durumunda beni suçlayacağınızı öngördüğüm için cevap yazmaya gerek görmedim bu kadar basit.

TV konusunda bilgisiz olabilirsiniz, benim de bilgisiz olduğum binlerce konu var ancak bilgi istemenin de bir usulü bir adabı vardır, Önce dinlemeyi bilmek gerekir mesela, geçmiş mesajlarınızı bir okuyun, ben değil başka bir üyemiz dahi size ÖNCEBİR SAKİN OLUN LÜTFEN yazarak konuya giriş yapmış isterseniz ekran alıntılarını atayım buraya eğer aramak zor gelirse size. :ok

Diyeceğim o ki;

Birilerini suçlamadan evvel, bir dönüp kendi tarzınıza bakın lütfen. ;)

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Aldığım tv va panel Adem Helvacı Ado hocamın rehberliğinde va panelin kendime uygun olacağını düşündüm ve sonuç olarak doğru seçim yaptığım düşünüyorum.Bu panellerin ihtiyaçlara göre va veya ips seçimi yapılması gerekliliği konusunda yanlış bir anlama olmuş sanırım.

Evet doğru bir tespit azizim, zaten yıllardır oturtmaya çalıştığımız sistem de bu, Firmaları da bu nedenle üretim şekilleirni kutulara belirtmeleri konusunda sulhe davet ediyoruz ancak karşılık alamıyoruz sanırım ticari uyumsuzluklar nedeniyle. Halbuki tv nin kutusuna VA - TN veya IPS yazmak zor olmasa gerek.

Şimdi bazı yazılarda sanki fabrika benimmiş de bir şeylere ben engel olmamışım gibi bir absürtlük var, Hakkımda değişik fikirlere bürünen arkadaşlarımdan rica ediyorum, bu gibi durumlarda lütfen önce alttaki linki okuyarak beni tanıyınız, sonra yazınız. :ok

https://tavsiyeforumu.com/konu/ado-kimdir.464/

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
abi görüyorsun ortamı, çaydaki tein kesmiyor artık :hihi

Mesajları sırayla okuduğum için inan yazışmaları görmemişim, ben seninle olan sohbete istinaden ÇAY demiştim sonrakileri okuyunca haklısın tein kesmez artık.

Yılmayacağım arkadaş, Bu tüketicileri bu aç kurtların eline bırakmayacağım gücümün yettiği yere kadar :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
T thsn11, benim oyum küçük ekran VA ama tercih meselesi elbette. bu arada 2800 vermeyin bence o tvler satılmayacak mecbur düşürecekler geri 2500 liraya
T thsn11 Pazar günü için kusura bakmayın lütfen giremedim foruma. Cevap gecikti ancak Ahmet kardeşime sonuna kadar katılıyorum. VA panelleri kötülemem evimdeki 3 tv de VA paneldir ama gönlümde bir IPS kullanmak da var ve hatta asıl gönlümde olanlardan birisi 43'' TOSHİBA dır. Tabi burada benim doymak bilmez teknoloji açgözlülüğümün de etkisi var elbette, hangi tv yi görsem kem gözlü şevket moduna giriyorum bazen :)))

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Perşembe günü bende A101 den tv almak için foruma yazdım/özelden yazdım Adem Helvacı Ado beye cevap alamadım kızdım mı hayır kızmadım.Son ana kadar da bekledim akşam saat 20;30 da markete gidip tv aldım.Almakta ki ilk kararım fiyat bu pahalılıkta uygun bir rakam. Tv bu dakikadan sonra sorunlu problemli çıksada bunun muhatabı önce Vestel sonra ŞAHSIMINDIR.
Bu kadar özveri ile bilgi paylaşan yardımcı olan böyle bir forumu kuran Adem beyi suçlumak haksızlık olur.Sitem etmek terbiyesizlik olur.İnanın şimdi okudum yazılanları ve üzüldüm. Birde Öğretmenim diye vurgulamışsınız.Ancak size yakışanı yapmamışsınız.

Burada hepimiz bilgilenmek sorularımıza cevap bulmak.Yaşanılan tecrübeleri almak/paylaşmak.Bunun gibi bir sürü bilgiler deneyimler varken.
Hedef bu olacakken neden yöneticiye böyle davranma gereği duyuyorsun.

Sizde bizde herkes paylaşacak öğrenecek deneyimlerini aktaracak hedefimiz bu olmalı !!!

Bazen cevaplara yetişemediğim oluyor mazur görün lütfen, Montaj ve sonraki süreçte desteğimiz olursa lütfen yazmaktan çekinmeyiniz, en kötü yönetimden birisine veya newrophat newrophat Ahmet kardeşimize yazın onlar wp den bana bildirirler ben cepten de olsa bakarım yazınıza veya sorunuza :ok

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
Adem Helvacı Ado, illa icraat yaptıracaklar, ben bıraktım o işleri diyorum, tavsiyeforumunda beyaz sayfa açtım diyorum yok, belayı çeken haşin bir yapım var :kop

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Helvacı Ado, illa icraat yaptıracaklar, ben bıraktım o işleri diyorum, tavsiyeforumunda beyaz sayfa açtım diyorum yok, belayı çeken haşin bir yapım var :kop

Sıkıntı yok azizim; O da Heyecanlı bir arkadaşımız. O kendince medeni şekilde beni eleştirmiş, ben de kendimce medeni bir şekilde kendisini eleştirdim. Cevap yazarsa bakarız bir orta yol buluruz.

Gerçekten görmedim tüm bu mesajları, daha yeni okudum hepsini ve üzüldüm açıkçası. Zaten bir kaç haftadır inanılmaz bir baskı var, sağdan soldan dolaylı yollardan veya direkt olarak VESTEL yönetimine şikayet yolu ile çok ciddi üstüme geliyorlar, belli ki büyük rahatsız etmişiz bazı arkadaşlarımızı, para kaynakları mı kurudu ne olduysa artık :))

Cesareti olan gelir bu foruma der ki ''Ben X servisin sahibiyim şu sebeplerle yaptığınızı doğru bulmuyorum'' biz de kendisine birkaç soru sorarız ve deriz ki ''Çocuk olmuş mu?'' :kop

4:28 de benim söylediğim yer

Adam bizi eleştiriyor ''Forum olmamış'' diye
''Peki senin servis olmuş mu?'' deriz biz de :kiskis

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
Adem Helvacı Ado, insanlar sıkıştığında hep dinden imandan dem vurup örnekle paçayı kurtarmaya çalışırlar ya hani . bende diyorum ki o zaman ; "haksızlıklar karşısında susan dilsiz şeytandır."

adam bana avukatlık yapıyorsun diye imada bulunuyor, fakat bilmiyor ki ben melek değilim ama dilsiz şeytan hiç değilim :cigara

Geri
Üst Alt