Mesuti
Yeni Üye
- 25 Eyl 2018
- 21
- 48
Mesuti, ben Ado bey için diğer tavsiyelerde çok ilgili ve yardımsever biri demiştim,işi öğretmenliğime kadar getirdiniz,eleştirmek benim hakkım, adem bey alıngan biri olsaydı bana yazardı,yazmadı ve daha sonraki tv tavsiyelerime cevap verdi saolsun,anlamadığım konu diğerlerine ne oluyor?ben kötü bişey demedim,küfür etmedim..buradan a101 ürünü için tavsiye edilince ben de almaya karar vermiştim,sonra ilk mesaj yazan kişi ÜRÜN RESMEN ÇÖP,ALIŞMAYA ÇALIŞIYORUM,YAPCAK BİŞEY YOK YAZMIŞ, tavsiye edilen bir ürün hakkında böyle yazılsa siz de kızarsınız? Bu yaptığım mı terbiyesizlik? yapma Allah aşkına...
diğer bir konu siz de 49 inçlik ürünü almışşsınız ve mennunsunuz demek ki,siz de ben memnunum ve şöyle şöyle güzel diyebilirdiniz laf atacağınıza, @Ado beye teşekkür ediyorum,beni anladığı ve eleştirime saygı gösterdiği için,ama diğerleri için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.. İyi günler
M muallim1616 amacım tartışma felan yaratmak değil haksızlık yapıyorsunuz.Bu forum için hiçbirimiz ücret ödemiyoruz.Bilgi için para yatırmıyoruz.Allah razı olsun burada emeği geçen herkesden bir nebzede olsa hepimiz faydalanıyoruz.Her neyse uzatmayayım aldıgım televizyondan memnun oldugumu buraya cevap yazmadan önce forumda başlık açıp belirtmiştim hatta gelen vestel servis ekibinide anlatmıştım okumamışsınız...
Tabiki tartışılacak ama konu üzerinde şahıslar üzerinde olunca saygısızlıga ve rencide edici kelimelere neden oluyor.
Benim size muhatap alıp yazmamdaki sebep Ado beyi eleştirmeniz. Yaklaşık 2 haftadır forumu inceliyor ve faydalanıyorum. Sosyal bir platform seviyeli yetişebildikleri kadar cevap veren bir yönetim var.Buradan aldıklarımızı satıcılardan ve çalışanlardan alamıyoruz ki bırak onlara yeri geliyor iki laf bile söyleyemeden bakıp geçenler varken.Bu forumun ve yöneticisi olan Ado beyin hakketmediğini düşünüyorum.
Bütün mesele bundan ibaret M muallim1616
İyi günler
Saygılar.