Kişiye özel değil genel olarak şunu yazmak isterim.
Evet aksaklıklar var ben de biliyorum, görüyorum, testlerde karşımaçıkıyor bir çok şey.
Ancak bu fiyatlara aldığımız bu kalitede TV lere yine de VESTEL in ciddi destek verdiğini düşünüyorum. Kusurlar mı? Var elbette, Düzelir mi? Düzelir elbette lakin bireysel olarak başımıza gelen her sorunda GENEL bir yazılım uygulaması beklemek de pek doğru olmaz kanaatindeyim.
newrophat azizim ile karakterlerimiz bira zaynı gibi, kusurları görürüm bilirim ama kafama takmam ben. VESTEL konusunda da bu nedenle bir şey takmıyorum kafama, biliyorum ki bir şekilde çözülür.
Yazılım konusuna gelince.
MB130 dan bahsediyorsak eğer, daha yeni 3.62.24 sürümü geldi, mutlaka ki devamı da gelir saha dönüşlerine istinaden. Zaten bizler de burada bunu başarmaya çalışıyoruz, ORTAK AKIL - ORTAK SES - MAKUL SONUÇ
Bir yıldır AWOX markasından kanal tablosu silinme sorununa çözüm bekliyoruz
tkartal ve
bydublor gibi kardeşlerimizle birlikte. Sonuç var mı? Maalesef haalen bir olumlu gelişme yok. Elbette iki markayı kıyaslamıyorum, sadece VESTEL den aldığımız hizmetin o derece de kötü olmadığını düşünüyorum.
Aslında VESTEL den benim kadar mağdur olan yoktur
Ama benim markaya tavrım yok, Yöneticilerine tavır takınmayı daha uygun buluyorum