Toshiba 50" 50U5863DAT Smart Sat Uhd Led Tv 7 Haziran A101

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Ben smart uygulamalarını önemsemiyorum. Çünkü en basitinden bir laptop bağlasanız bile tvye en iyisinden smart tv oluveriyor :) benim için en önemli şey ps4 ün sunduğu görüntü ve oyun kalitesini yakalayabilmek. Bir önceki mesajınızda j5270 i pek begenmedim demiş miydiniz öyle hatırladım..
Evet ben beğenmedim lakin koşullara en uygun tv o gibi duruyor, Elmizdeki bütçe ile 800hz smr değeri olan o var çünkü :)

G Çevrimdışı

Gamer

Yeni Üye
2 Eyl 2018
12
44
Evet ben beğenmedim lakin koşullara en uygun tv o gibi duruyor, Elmizdeki bütçe ile 800hz smr değeri olan o var çünkü :)

Peki bu bahsettiğimiz tv 2013 model Samsung F 6650 serisi tvden görüntü kalitesi açısından aşağıda kalır mı acaba?

G Çevrimdışı

Gamer

Yeni Üye
2 Eyl 2018
12
44
Evet kalır zira 2015 sonrası panel üretimlerinde falso oranları iyice yükseldi üretim maliyetleri nedeniyle :ok
hay allah :( peki monitörlere yönelsek adem bey? :) aslında ben o gün tam 43 ekran philips monitör tv alıcaktım full hd..ordaki görevli bunların görüntü kalitesi tvlerden düşük olur siz tv alın dedi vazgeçtim..

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
hay allah :( peki monitörlere yönelsek adem bey? :) aslında ben o gün tam 43 ekran philips monitör tv alıcaktım full hd..ordaki görevli bunların görüntü kalitesi tvlerden düşük olur siz tv alın dedi vazgeçtim..
Monitörün kalitesi tv den kötü olur diyen satış görevlisi? :alala Kıstası neydi acaba? :alala

Monitöre yöneleceksek ve oyun modumuz ön planda olacaksa aslında 21:9 monitr de araştırabiliriz.

Umut Barış Umut Barış ne dersin?

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,965
Monitörün kalitesi tv den kötü olur diyen satış görevlisi? :alala Kıstası neydi acaba? :alala

Monitöre yöneleceksek ve oyun modumuz ön planda olacaksa aslında 21:9 monitr de araştırabiliriz.

TV'yi monitör olarak kullanmak gözü yoruyor.
Monitör TV dedikleri şeyde alıcı tuner yok. Olayı bu.
Yoksa bildiğimiz TV.
Oyun oynayacaksa monitör bakabilir.
Bütçesi nedir arkadaşın?

G Çevrimdışı

Gamer

Yeni Üye
2 Eyl 2018
12
44
e

vet..çok iyi olur..
TV'yi monitör olarak kullanmak gözü yoruyor.
Monitör TV dedikleri şeyde alıcı tuner yok. Olayı bu.
Yoksa bildiğimiz TV.
Oyun oynayacaksa monitör bakabilir.
Bütçesi nedir arkadaşın?
Merhaba..

Bütçe 2000-2500 arası

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,965
Evet full hd alıcam..net bir kaç model verme şansınız var mı

Şu modellere tıklayarak bakabilirsiniz, ekran boyutu olarak oldukça küçük kalacak bir TV'ye göre ancak performansı TV'nin kat be kat üstünde olacaktır.

Input LAG değeri biraz yüksektir ama insanlar 1 ms ile 5-6 ms arasındaki farkı ayırt etmenin zor olduğunu söylüyor.

G Çevrimdışı

Gamer

Yeni Üye
2 Eyl 2018
12
44
Şu modellere tıklayarak bakabilirsiniz, ekran boyutu olarak oldukça küçük kalacak bir TV'ye göre ancak performansı TV'nin kat be kat üstünde olacaktır.

Input LAG değeri biraz yüksektir ama insanlar 1 ms ile 5-6 ms arasındaki farkı ayırt etmenin zor olduğunu söylüyor.

çok teşekkürler hemen inceleyeceğim..bugün şu modeli gördüm lg 40mb27 fikrinizi alabilir miyim?

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
toshiba tv sahibi arkadaşlardan ufak bir ricada bulunmak istiyorum. tvnin uzaktan ve yakından birkaç tane resim ekleme şansınız var mı acaba, çarşamba günü mağaza müdürü arkadaşla ürünü getirmek görüşmeye gideceğim. broşürlerden tvnin dış kasa ve ayaklarının görüntüsü çok hoşuma gitti ama orjinal resim hiç yok nette, inceleme videolarını da seyrettim görüntü kaliteside ok. sadece dış görünüş soru işareti kaldı kafamda.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,965
çok teşekkürler hemen inceleyeceğim..bugün şu modeli gördüm lg 40mb27 fikrinizi alabilir miyim?

Ürün hakkında fazla yorum yapamam ancak oyun için IPS panel son tercihiniz olsun.
Firmalar tuner koymadıkları tv ye monitör diyor.
Ancak işin panel tarafı öyle değil.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
toshiba tv sahibi arkadaşlardan ufak bir ricada bulunmak istiyorum. tvnin uzaktan ve yakından birkaç tane resim ekleme şansınız var mı acaba, çarşamba günü mağaza müdürü arkadaşla ürünü getirmek görüşmeye gideceğim. broşürlerden tvnin dış kasa ve ayaklarının görüntüsü çok hoşuma gitti ama orjinal resim hiç yok nette, inceleme videolarını da seyrettim görüntü kaliteside ok. sadece dış görünüş soru işareti kaldı kafamda.

Montajlarda denk gelirse sizin için çeker eklerim azizim :ok

Geri
Üst Alt