juxbox
Aktif Üye
- 9 Tem 2018
- 162
- 42
Arkadaşlar yazdıklarınızı okudum. Üst sürümü beğenmeyenler full yükleyerek eski sürüme dönebilir yalnız benim bu yaz temposunda full yazılım desteği sunabilmem mümkün görünmüyor.
ürünlerinizin çalışmasına engel bir durum yok, görüntü bozukluğu veya performans düşüklüğü de yok, sadece sizin görsel zevkinize hitap etmeme konusu var doğru mu?
Eğer öyle ise biraz beklerseniz seve seve yardımcı olabilirim ancak Eylül ayına kadar benim destek olabilmem zor
Ado ben yazılımı yüklemedim şuanki sürümden gayet memnunum tv ye gelecek olursak spor modunda renkler daha doğal parlaklıgı 2 tık yükselttim dinamik kontrastı yüksek yaptım dinamik moddan daha iyi geldi bana.
bu fiyata alınabilecek en uygun tv olarak düşünüyorum tek eksiği yan açı performansı birde arada ayarlarda gezerken kısa takılmalar yapıyor kanal taşıma işlemleri biraz daha iyi yapılabilir diye düşünüyorum toplu taşıma vs işlemleri yapamıyorsun orda bir kolaylık ve akıcılık sağlanmamış bir kere uğraştım zaten onuda dert etmiyorum kanal listesi yanındaki kanal logoları çok harika gerçekten çok begendim ses performansıda çok iyi.
umarım uzun süre kullanmak nasip olur bana.
beni görüşüm vestel firması yazılımları bence jvc nin aytı toshibanın ayrı ayrı vermesi gerekir diye düşünüyorum eminim jvc yazılımını toshibaya yükleyenler sorun yaşıyacaktır cünkü paneller farklı sanırım birde anakart mb130s diye geçiyor diye biliyorum