Resimler jvc sayfasinda bolca mevcutH Hasandagi kardeşim ekran görüntüsü çekip atarmısın merak ettım menuyu
Resimler jvc sayfasinda bolca mevcutH Hasandagi kardeşim ekran görüntüsü çekip atarmısın merak ettım menuyu
Ado hocam lutfen yardim edin. Resmen tvden sogudum. Tv yi her acip kapattigimda görüntü değişiyor. Sadece spor modunda izleyebiliyorum. Diger modlar çok karanlik yada bulanık gosteriyor. Televizyon toshiba 50u5863dat orjinal yazilim varsa lutfen link verin yardimci olun
Hocam sizde jvc mi var ? Eger toshiba 50u5863dat varsa yazılımı ni yazabilirmisiniz size zahmet internetten arastirayim. Malesef internette bulamadim bide boyle deneyeyimH Hasandagi bende yuklemekten vazgeçtim bu yazılımı aklıma gelen şey tv ekranlarının farklılıkları jvc de hdr 10 yok çünkü
Hocam sizde jvc mi var ? Eger toshiba 50u5863dat varsa yazılımı ni yazabilirmisiniz size zahmet internetten arastirayim. Malesef internette bulamadim bide boyle deneyeyim
toshiba kullanıyorum bende dun gece vazgeçtim yüklemekten sitedeki yazılımı Ado vestelden isteyebilir diye düşünüyorum şuan iş yerinde olduğumdan tv den yazılım sürümüne bakamıyorum
Sakın yuklemeyin hocam. Malesef bizim tvye uygun değil. Az once vestel servisi aradim. Duzeltmek icin servis ücreti istiyorlar. Eğer bu hafta sonuna kadar duzeltemessem servisi cagiracagim
Görüntü ayarlarindan ayarlayabilirsiniz ben izlenebilecek şekilde ayarladim. Benim amacim kanal gecislerinin hızlı olmasi bide avi gibi bazi video formatlarini oynatmasi icin yazilim yukselttim. Ama ikiside olmadi. Bana göre renkli tema daha güzel gözüküyor du. Tabi zevk sizin.görüntüde ne gibi sorun var ? menü fena görünmüyor aslında dostum
geçmiş olsun kardeşim vestelle görüştüm yazılım konusunda servisle görüşün diyor internette araştırım ama bulamadım bende akşam sana resim atarım yazılım sürü ile ilgilitv yi her acip kapattigimda görüntü bu şekilde değişiyor. ado hocam bi el atın cevap bekliyorum.