Toshiba 50" 50U5863DAT Smart Sat Uhd Led Tv 7 Haziran A101

A Çevrimdışı

awsedrzxc

Aktif Üye
22 Eyl 2018
105
37
Fiyat gerçekten çok iyi. Ne zaman stoklara girer acaba?

A94C5EE0-2010-4EB7-B2E3-CD9FDEEC2216.png
Hocam Ankara ve Sakarya'da hiç bir yerde yok ürün, bölgelere sordurdum... zaten indirim de bugün son. Ben sanmıyorum stoğa gireceğini mayıs kataloğunun ürünü sanırım, artık tekrar satmalarını bekleyeceğiz ve fiyatını göreceğiz maalesef...

E Çevrimdışı

emin616 

Aktif Üye
6 Nis 2017
289
Hocam Ankara ve Sakarya'da hiç bir yerde yok ürün, bölgelere sordurdum... zaten indirim de bugün son. Ben sanmıyorum stoğa gireceğini mayıs kataloğunun ürünü sanırım, artık tekrar satmalarını bekleyeceğiz ve fiyatını göreceğiz maalesef...

Bende stoklara girecek diye düşünüyorudım. Fiyatı gerçekten çok iyiydi. En azından bu fiyata bu kalitede satılan tv yok

A Çevrimdışı

awsedrzxc

Aktif Üye
22 Eyl 2018
105
37
Bende stoklara girecek diye düşünüyorudım. Fiyatı gerçekten çok iyiydi. En azından bu fiyata bu kalitede satılan tv yok
Katılıyorum hocam ve Toshiba yı eleştiriyorum, sanki bedava istiyoruz Türkiyede adam gibi satış kanalı yok resmen, a101 hangi modeli getirirse ona kalıyoruz kendimiz seçemiyoruz...

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
hocam kendi sitesinde çift çekirdek diyor, ama dediğim gibi ben bulsam alırdım...

hocam mantıken m130s anakarta, 1,5gb rame, 4k panele 2 çekirdek koymazlar zaten. kendi sitesi çok amatör ve üstün körü hazırlanmış gibi duruyor, bana kaynaktan ziyade reklam/tanıtım için hazırlanıp bırakılmış gibi bir intiba bıraktı

F Çevrimdışı

freedom1259

Yeni Üye
29 May 2018
44
39
Arkadaşlar meraba... Benim tv de bugün geldi inşallah servisi yarın çağırıp kurdurmayı düşünüyorum. Servis kurulumunda nelere dikkat etmem lazım gerekli kontrolleri nasıl yapmam lazım bilgilendirirseniz sevinirim

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
F Çevrimdışı

freedom1259

Yeni Üye
29 May 2018
44
39
F Çevrimdışı

freedom1259

Yeni Üye
29 May 2018
44
39
sevgili fikoloji hocam yukarıda seri noyu paylaştım ama sizden rica bir bakabilirmisiniz

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
sevgili fikoloji hocam yukarıda seri noyu paylaştım ama sizden rica bir bakabilirmisiniz
ne yazıkki lg panel yada samsung panel değil mb130 şase hdr mevcut (yanlış bilmiyorsam CHİ MEİ OPTRONİCS YANİ CMD panel kullanılıyor ve bu paneller le alakalı pek bilgim yok ama toshiba markası kullanıcılar tarafından daha verimli bulunuyor.)
edit: çoğu samsung panelden iyi fakat yan açılar tabi LG yi bulmaz F freedom1259

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt