muratala5361
Süper Üye
- 3 Şub 2019
- 1,906
- 22
Bu toshiba tv ler sadece marketlerde mi satılıyo mesela vestel bayisinde bulunur mu
Bu toshiba tv ler sadece marketlerde mi satılıyo mesela vestel bayisinde bulunur mu
Saat ayarları doğru mu ? D drerdoganBiraz bekleyip uygulama açmayı denediniz mi?
Belki henüz IP alamamıştır?
Onun haricinde nedeni nedir bilemem.
F fikoloji teknovest size yardımcı olacaktır.
Onu manuele alıp kendin gir.peki ilk kurulum yapınca yine aynı mı bunu sorma sebebim bı tandikta oldu tam 20 gün arayla aynı hatayı alıyordu. 20 gün sorun yok 21.gun TV ip alıyor hız testi veriyor ama internette senn hatiyi veriyordu. Yazılım fln attık sorun aynı idi 20 gün sonra internet üzerinde yoktu tek çözüm 20 gün sonra ilk kurulum yapmaktı. Modem değiştirdi şu anda sorun yok 60 günü geçtiUmut Barış, F fikoloji, Saat ayarı otomatikte imiş, sıkıntı yok, ip adresi almış ki, ilk resimde altta görünüyor. Baya da bekliyorum, sonuç aynı malesef
İp adresime bakıp manuel girdim, dnsyi de manuel girdim sonuç yok. Yazılım güncelleme yapayım diyorum oluyorsa usbden. Dosyanın kaynağını bilen varmıOnu manuele alıp kendin gir.peki ilk kurulum yapınca yine aynı mı bunu sorma sebebim bı tandikta oldu tam 20 gün arayla aynı hatayı alıyordu. 20 gün sorun yok 21.gun TV ip alıyor hız testi veriyor ama internette senn hatiyi veriyordu. Yazılım fln attık sorun aynı idi 20 gün sonra internet üzerinde yoktu tek çözüm 20 gün sonra ilk kurulum yapmaktı. Modem değiştirdi şu anda sorun yok 60 günü geçti
evet doğru tesiptMerhaba.. Foruma yeni üye oldum.. Daha önce yazıldıysa kusura bakmayın..panel bilgisi için seri no paylaşın bakalım deniliyor.. Bu bilgiye bakan arkadaşlar vestel çalışanı mı, nereden öğreniyorlar?
eğer güncellemek istiyorsanız, güncelleme talep yazın, menü 4725 yapıp çıkan ekran resmini ve seri numarasını https://tavsiyeforumu.com/konu/vest...kirdek-yazilim-konusu.445/page-389#post-81286 burada paylaşırmısınİp adresime bakıp manuel girdim, dnsyi de manuel girdim sonuç yok. Yazılım güncelleme yapayım diyorum oluyorsa usbden. Dosyanın kaynağını bilen varmı
kardeşim slm öncelikle geçmiş olsun yardımcı olayım sana öncelikle Tv ne bağlı Ses Sistemi İnternet Kablosu HD me VS varsa çıkartıp İlk Kurulum Yapmayı dene 2.gelen internet Kablonu Masaüstü veya laptap Pc de dene internet varmı yokmu Sonucu paylaşırmısınMerhaba arkadaşlar, geçen gün bu tvnın 49 olanını teslim aldım. İps görüntü sevdiğim için fena değil.
fakat şöyle bir sorunum var, hem kablolu hem kablosuz olarak bağlıyorum, menüde bağlandı diyor fakat herhangi bir uygulama açılmıyor, bağlantı ve ayarları kontrol edin diyor. Tv yi sıfırladım, ilk başta çıkan onayların hepsi işaretli. İnternette sorun yok bu arada, diğer cihazlardan bağlanıyorum. Telefondan internet paylaştım, sonuç yine aynı. Sorun hakkında fikri olan paylaşırsa çok mutlu olurum. Konuyla ilgili fotoğraflar ektedir.
ilk kurulum aşamasında ağ kurulumu yapma o kısmı geçkardeşim slm öncelikle geçmiş olsun yardımcı olayım sana öncelikle Tv ne bağlı Ses Sistemi İnternet Kablosu HD me VS varsa çıkartıp İlk Kurulum Yapmayı dene 2.gelen internet Kablonu Masaüstü veya laptap Pc de dene internet varmı yokmu Sonucu paylaşırmısın
Ben köyde tvyi amfi ile kullanıyorum hatta bazen yazıyorum sese abandım diye ? ,elbette tvyi, amfiye elindeki kırmızı-beyaz kablolarla bağlayabilirsin,tvden kulaklık çıkışını kullanacaksın,yani kabloyu ya hazır satın alacak,yada kendin yapacaksın,ben kendim yapmıştım,yok elim havyaya yatkın değil dersen eğer eski bir kulaklık varsa elinde onun kablosuna kırmızı-beyaz uçların kablosunu ekleyerek de yapabilirsin,yeterki canlı uçları karıştırma... evde eski bir ses sistemi var. component girişleri var. televizyonda bu girişlerden var mı? ses sistemine nasıl bağlayabilirim?
geçmiş olsunUmut Barış, F fikoloji,
Merhaba arkadaşlar, sorun modem değişikliği ile çözüldü. Inca modem vardı, bilimum elektronik malzeme bağlanırken tv bağlanmadi. Airties ile bağlandım.