330 yazıyorOperation Hours yazan kısıma bakın.
Shop operation 81
330 yazıyorOperation Hours yazan kısıma bakın.
330 yazıyor
Hayır sadece 330 çıkıyor ama menü girişi hours saat oluyor galiba
330 saat açık kalmış TV , sizde bulunduğu saatleride çıkarırsak neredeyse sıfır ayarında yani , tabi bunu sıfırlamanın bir yolu varsa bilemem ?Hayır sadece 330 çıkıyor ama menü girişi hours saat oluyor galiba
Yok hocamDaha da aşağılara inince Operation Hours Display diye bir seçenek görüyormusunuz bir yerlerde ?
Seninkinde Shop Operation Hours olarak geçiyor galiba , buda Tv nin görsel olarak çalışma saatini gösteriyor.Yok hocam
Evt bende sırf bu sebeple ekran süresini görmek istedim eger doğruysa oype bi ürün olmadığı belliarızalı servise giden yada iade edilen malları teşhir adı altında satıyorlar
O 81 hocamSeninkinde Shop Operation Hours olarak geçiyor galiba , buda Tv nin görsel olarak çalışma saatini gösteriyor.
Onlar genelde revizyonlu ürün olarak satılırlar hocam , teşhir ürünler vitrinde sergilenmiş ürünlere denir.arızalı servise giden yada iade edilen malları teşhir adı altında satıyorlar
hocam dediğin doğru ama ben evkur firmasına güvenmiyorum onlar iade yada revisyonlu tv demezler iade edilen tv ye dahi teşir ürünü deyip satarlarOnlar genelde revizyonlu ürün olarak satılırlar hocam , teşhir ürünler vitrinde sergilenmiş ürünlere denir.