Teşhir Tv alınır mı?

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,455
Evt şimdi içim biraz rahatladı şu bulutlanmayi cozebilirse servis süper.
Normalde tv izlerken farkedilmiyor ama menuye girince hemen göze çarpıyor.

IMG_20191215_155049.jpg
Bu sorun Dirty Screen Effect olarak geçmekte , bizler köşelerde kararma veya gölgelenme diyoruz ? panelin değişmesi gerekiyor.

S Çevrimdışı

scream123 

Aktif Üye
12 Kas 2019
132
40
Bu sorun Dirty Screen Effect olarak geçmekte , bizler köşelerde kararma veya gölgelenme diyoruz ? panelin değişmesi gerekiyor.
İyide abi ben şunu anlamıyorum bi firma bu cihazın böyle bir sorunu olduğunu bile bile nasıl satabiliyor çünkü teşhir sen biliyosun yani bunu

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,455
İyide abi ben şunu anlamıyorum bi firma bu cihazın böyle bir sorunu olduğunu bile bile nasıl satabiliyor çünkü teşhir sen biliyosun yani bunu
Evkur'u diyorsan onların bildiklerini sanmıyorum , mağazada ki çalışanlar o kadar bilgili olmuyor malesef , onlara bu sorunu söylesen öylece bakarlar suratına , anlamazlar. Senin yapacağın iş daha öncede dediğim gibi ya cayma hakkını kullanıp Tv'yi iade edeceksin ya da servisle muhattap olup panelin ya da Tv'nin değişimini sağlayacaksın. Umarım işten anlayan bir servis ile muhattap olursun.

S Çevrimdışı

scream123 

Aktif Üye
12 Kas 2019
132
40
Ah hocam ah servis allaha emanet piksel testi yap diyorum bilmiyor başka bişey soruyorum bilmiyor. Piksel testi yapsaydı zaten anlayacaktık sıkıntı olduğunu. Pazartesi yada salı gelirim dedi bakalım ne yapacak.

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,455
Ah hocam ah servis allaha emanet piksel testi yap diyorum bilmiyor başka bişey soruyorum bilmiyor. Piksel testi yapsaydı zaten anlayacaktık sıkıntı olduğunu. Pazartesi yada salı gelirim dedi bakalım ne yapacak.
Allah kolaylık versin şimdiden hocam , sinir sahibi olmazsınız umarım. Bildiğim kadarıyla Philips - LG gibi markalar bu tür sorunları arıza veya sorun olarak kabul etmeyip çok uğraştırıyorlar tületiciyi.
Ahh ahh hor görülen Vestel böyle bir sorunda anında Tv'yi değiştiriyor , ikiletmiyor bile ?

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
siz bile bile lades demişsiniz zaten çok bir şey demeye gerek yok aslında . bir defa şunu netleştirelim ; hiçbir yerde sıfır tv satıp kutudan teşhir ürün çıkmaz, bile bile o kutuya teşhir malı konmuş kimi kandırıp elden çıkarırız diye hesaplanmış sizde şanslı talihli olmuşsunuz ama bir fark var ortada siz teşhir olduğunu öğrenmenize rağmen olsun birşey olmaz demişsiniz. bundan sonrası sinir stres harbi, ne diyelim Allah kolaylık versin.

S Çevrimdışı

scream123 

Aktif Üye
12 Kas 2019
132
40
Yarın servis gelecek kafam hala karışık normal yayinda vs. Simsiyah ekranda hiç belli olmuyor bu ışık sızması menülerde göze çarpıyor arkadaşıma aradım o kadarın normal olduğunu söylüyor valla ne yapacam bilmiyorum.

IMG_20191216_181215.jpg
IMG_20191216_181139.jpg
IMG_20191216_180644.jpg
IMG_20191216_180623.jpg
IMG_20191216_180555.jpg
IMG_20191216_180534.jpg

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Madem içinize sinmedi iade cayma hakkınız varken niçin diretiyorsunuz anlamadım... ?

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
youtube,de Pixel test diye ara video tam ekran aç renkler nasıl onu kontrol et renler,de sorun yoksa ışık sızması sorunun yok demek
bazen menülerin arka fonu ışık süzmesi gibi görünüyor açık gri fon kullanılmış senin menüde tv de sorun olmayabilir link veriyorum tvde izle bak

Geri
Üst Alt