Teşhir Tv alınır mı?

S Çevrimdışı

scream123 

Aktif Üye
12 Kas 2019
132
40
Tv'de ışık sızması değilde , gölgelenme , köşede karartı sorunu var diye biliyorum.
Evt hocam çok hafif beni yanıltan menü de bariz gözükmesi ama yayında hic farkedilmiyor kafamı karıştıran da bu sağlam cihazı vermekte var bilemedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

youtube,de Pixel test diye ara video tam ekran aç renkler nasıl onu kontrol et renler,de sorun yoksa ışık sızması sorunun yok demek
bazen menülerin arka fonu ışık süzmesi gibi görünüyor açık gri fon kullanılmış senin menüde tv de sorun olmayabilir link veriyorum tvde izle bak

Hocam hic bir sıkıntı yok bu testte

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,455
Evt hocam çok hafif beni yanıltan menü de bariz gözükmesi ama yayında hic farkedilmiyor kafamı karıştıran da bu sağlam cihazı vermekte var bilemedim

Hocam koyduğun resimlere baktım vallahi cillop gibi TV ? fıstık gibi görüntüsü var maşallah ? bence o kadar takıntı yapılacak kadar büyük bir sorunu yok gibi , tabi yinede sen bilirsin ?

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış

o zaman tv,de sorun yok menüsünü güzel yapmamışlar sadece güle güle kullanın azıçık köşelerden kararma olur oda normal led tvlerin geneli öyle

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Menüyü geçiniz, verdiğin fotoğraflarda sorun sıkıntı yok, Pixel testi de olumlu ise, güle güle kullanın...

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,455
Hocam dalga geçme ya nabayim huylandirdi beni menulerdeki o görüntü ?
Yok hocam cidden diyorum ? koyduğun resimlere bakıyorum bir sıkıntı göremiyorum , aksine çok beğendim görüntüsünü , arka plan siyah olan resimlere baktığım kadarıylada TV'de ışık sızması sorunuda yok gibi. Bence hiç huylanmayın çok güzel bir TV'niz var , teşhir olmasına rağmen çok az çalıştırılmış ve çokta uygun fiyata almışsınız.

S Çevrimdışı

scream123 

Aktif Üye
12 Kas 2019
132
40
Evt hocam ekran süresi çok önemliydi onuda öğrenmiş oldum forum sayesinde gerçekten çok az teşhir de kalmış. İlgi ve alaka için herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Sonunda içim rahatladı ?

smili72 Çevrimdışı

smili72 

Süper Üye
6 Mar 2018
1,532
53
Yok hocam cidden diyorum ? koyduğun resimlere bakıyorum bir sıkıntı göremiyorum , aksine çok beğendim görüntüsünü , arka plan siyah olan resimlere baktığım kadarıylada TV'de ışık sızması sorunuda yok gibi. Bence hiç huylanmayın çok güzel bir TV'niz var , teşhir olmasına rağmen çok az çalıştırılmış ve çokta uygun fiyata almışsınız.
Ayni görüşteyim Ha ilerde sıkınti oldu 2 yil garantisi var

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Evt hocam ekran süresi çok önemliydi onuda öğrenmiş oldum forum sayesinde gerçekten çok az teşhir de kalmış. İlgi ve alaka için herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Sonunda içim rahatladı ?
Aklını bulandırmak gibi algılama ama, kullanım süresinin düşük olması, teşhir ürünü değilde, iade ürün gibi geldi bana.

Tabi bunun konumuz ile ilgisi yok. :alala

Son düzenleme:
T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Aklını bulandırmak gibi algılama ama, kullanım süresinin düşük olmadı, teşhir ürünü değilde, iade ürün gibi geldi bana.

Tabi bunun konumuz ile ilgisi yok. :alala
Size aynen katılıyorum 13-14 günlük teşir olmaz en az 3-4 aylık teşhir süresi olması lazım firmalar teşhire koydukları ürünü öyle 2 haftada teşhir,den kaldırmazlar

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Yıllar önce 20 yıl önce eve philips marka kaset çalarlı bi teyip almıştım aldığıma almışıma bin pişman oldum kulaklık girişine kulaklık taktım teyip yandı çalışmadı servise gitti deyişim oldu gelen yeni teybede takıyım bakalım nolcak dedim oda yandı gene değişim dediler 3. gelen teyipde yandı artık servis inanmıyor kesin siz birşey yapıyorsunuz teyibe dedi bak bu son 4.ye getirirsen değişim yapmıcam kullanıcı hatası yazarım garantiye girmez dedi bende 4. almaya giderken kulaklığı yanımda götürdüm dedim bakbakalım birşeymi yapıyoruz teyp'e taktı fişi açtı radyoyu taktı kulaklığı çat pat ses teyp yandı adamın surat kızardı buzardı özür dilerim efendim üretim hatası var bu seride hemen firmanın ilgili birimine konuyu aktaracağım dedi ücret iadesi için tutanak tuttu paramı iade aldım philips markasından soğudum ?????

S Çevrimdışı

scream123 

Aktif Üye
12 Kas 2019
132
40
Yıllar önce 20 yıl önce eve philips marka kaset çalarlı bi teyip almıştım aldığıma almışıma bin pişman oldum kulaklık girişine kulaklık taktım teyip yandı çalışmadı servise gitti deyişim oldu gelen yeni teybede takıyım bakalım nolcak dedim oda yandı gene değişim dediler 3. gelen teyipde yandı artık servis inanmıyor kesin siz birşey yapıyorsunuz teyibe dedi bak bu son 4.ye getirirsen değişim yapmıcam kullanıcı hatası yazarım garantiye girmez dedi bende 4. almaya giderken kulaklığı yanımda götürdüm dedim bakbakalım birşeymi yapıyoruz teyp'e taktı fişi açtı radyoyu taktı kulaklığı çat pat ses teyp yandı adamın surat kızardı buzardı özür dilerim efendim üretim hatası var bu seride hemen firmanın ilgili birimine konuyu aktaracağım dedi ücret iadesi için tutanak tuttu paramı iade aldım philips markasından soğudum ?????
Hocam ambilight özelliği farklı bişey bence sırf bu sebeple aldım tv yi arkadaşım da gördüm ve çok hoşuma gitti. Zaten görüntüsü falan da çok iyi umarım bende pişman olup sonunda lanet etmem.

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Bir ihtimal kulaklık arızalıysa... :kas

Geri
Üst Alt