Teşhir Tv alınır mı?

S Çevrimdışı

scream123 

Aktif Üye
12 Kas 2019
132
39
Arkadaşlar dün bir teşhir philips TV aldım. Aslında teşhir almamıştım ama sistemsel bi hatadan dolayı bu tvnin teşhir olduğunu söylediler iptal edecektim ama kutuyu açtılar ve tv nin hiç bi sorunu olmadığını (görsel olarak) görünce çokta istediğim bi model olduğu için aldım. Tv philips 49pus7503 modeli subwoofer android işletim sistemi gb.pek çok donanım mevcut. Merak ettiğim beni ne gibi sorunlar bekliyor bir sıkıntı yaşar mıyım? Teşhir tv alan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum.

T Çevrimdışı

TeyesCC3 

Süper Üye
31 May 2018
516
Ben tercih etmezdim nekadar çalıştı o çok önemli led ömrü önemli ölçüde azalıyor bildiğim

S Çevrimdışı

scream123 

Aktif Üye
12 Kas 2019
132
39
S Çevrimdışı

scream123 

Aktif Üye
12 Kas 2019
132
39
Hocam ne bileyim çok beğenerek aldım özellik olarakta çok dolu bi tv. Biliyorsunuz bu elektronik işleri biraz şans işi artık şansıma guvenecem sanırım. Alıp yillarca sorunsuz kullananlar var çünkü

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
tv güzel tv lakin teşirde ne kadar kullanıldı bunu öğrenmek lazım, hadi vestelde menü 4725 yapıp life time yani kullanım süresinden zamanı öğrenebiliyoruz bence phlipstede vardır. servis kuruluma geldiğinde önce bunu sorun, panel, led barlara, belirli bir ömür verilir örnek veriyorum 10 bin saat kullanılır.
teşirde uzun kaldı ise size ileride sorun açabilir.

S Çevrimdışı

scream123 

Aktif Üye
12 Kas 2019
132
39
tv güzel tv lakin teşirde ne kadar kullanıldı bunu öğrenmek lazım, hadi vestelde menü 4725 yapıp life time yani kullanım süresinden zamanı öğrenebiliyoruz bence phlipstede vardır. servis kuruluma geldiğinde önce bunu sorun, panel, led barlara, belirli bir ömür verilir örnek veriyorum 10 bin saat kullanılır.
teşirde uzun kaldı ise size ileride sorun açabilir.
Evt hocam kullanım süresine bakiliyomus servisin gelmesini bekliyorum bakalım sonuçları yazarım.

A Çevrimdışı

altinay

Yeni Üye
25 Kas 2019
29
29
teşhir cihaza Teknosa 1 yıl garanti veriyor 2 yerine. Garanti süresinden de emin olun aldığınız yerde de benzer durum olabilir

Geri
Üst Alt