Teşhir Tv alınır mı?

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
1500₺ az rakam değil, ben de olsam aynı şeyi yapardım... Umarım, bakılacak kullanım saati düşük çıkar...

:ok

S Çevrimdışı

scream123 

Aktif Üye
12 Kas 2019
132
39
Tv güzelde arkadaşlar 4 kenarında boydan boya bulutlanma var p.tesi servis tekrar gelip bakacak gerçi servis allaha emanet hiç bir ayar yapmadan adam evrakları doldurdu gitti piksel testi yap diyorum bilmiyor ne kadar kullanılmış ekran süresine bak diyorum bilmiyor. Her önüne gelen yetkili servis olmuş bilgi sıfır. Bu bulutlanma sorununu yaşayan varmı ne gibi bi sonucu olur ?

S Çevrimdışı

sertokus

Yeni Üye
18 Şub 2018
44
hocam bu ürün nerede satılıyor. ben en önemli sitelere baktım. n11, gg, trendyol, hepsiburada.
Böyle bir ürün satılmıyor bile. Ürünün kullanım süresine bulmanın bir yolunu bulun hocam.
Hocam deyelim ki 6 ay açık kaldığını düşünün. Sabahtan gecelere kadar açık kalmış olabilir. Hatta gece de açık kalmış olabilir. Camekanın önünde bazı tv ler gece de açık kalıyor.

Anladığım kadarı ile aşağıdaki ürünü almışsınız.
Birde 1500 lira aşağı aldığınızı söylemişsiniz. Ama bence 49 inç bu modellerin üstü bile hemen hemen bu fiyattan biraz daha pahalı.
İyi düşünün derim.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,011
Tv güzelde arkadaşlar 4 kenarında boydan boya bulutlanma var p.tesi servis tekrar gelip bakacak gerçi servis allaha emanet hiç bir ayar yapmadan adam evrakları doldurdu gitti piksel testi yap diyorum bilmiyor ne kadar kullanılmış ekran süresine bak diyorum bilmiyor. Her önüne gelen yetkili servis olmuş bilgi sıfır. Bu bulutlanma sorununu yaşayan varmı ne gibi bi sonucu olur ?

Evinize gelen servis böyleyse şunu düşünün, bu servis arıza durumunda da sizinle muhatap olacak.
Bence Philips'ten vazgeçin. Başka bir Philips'te almayın. Sonuçta bölgenize bakan servis belli.

Kuruluma gelen belki bilgisizdir diyeceğim ama bir şey bilmeyen insanı da tek başına ürünle yollar mı insan ya? :hmm

S Çevrimdışı

scream123 

Aktif Üye
12 Kas 2019
132
39
Evinize gelen servis böyleyse şunu düşünün, bu servis arıza durumunda da sizinle muhatap olacak.
Bence Philips'ten vazgeçin. Başka bir Philips'te almayın. Sonuçta bölgenize bakan servis belli.

Kuruluma gelen belki bilgisizdir diyeceğim ama bir şey bilmeyen insanı da tek başına ürünle yollar mı insan ya? :hmm
Hocam farz edelim ki servis geldi sorun çözülmedi (büyük ihtimal öyle olacak) iade mi etmeliyim nasıl bir yol izlemeliyim?

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,322
hocam bu ürün nerede satılıyor. ben en önemli sitelere baktım. n11, gg, trendyol, hepsiburada.
Böyle bir ürün satılmıyor bile. Ürünün kullanım süresine bulmanın bir yolunu bulun hocam.
Hocam deyelim ki 6 ay açık kaldığını düşünün. Sabahtan gecelere kadar açık kalmış olabilir. Hatta gece de açık kalmış olabilir. Camekanın önünde bazı tv ler gece de açık kalıyor.

Anladığım kadarı ile aşağıdaki ürünü almışsınız.
Birde 1500 lira aşağı aldığınızı söylemişsiniz. Ama bence 49 inç bu modellerin üstü bile hemen hemen bu fiyattan biraz daha pahalı.
İyi düşünün derim.

Evkur'dan almış ama söylemiyor

Buda 55" olanı teşhir 5000 TL

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,011
Eksiksiz aldığıma gibi bişey imzaladım.

Teşhirden dolayı sorun çıkarsa itiraz etmeyeceğinize dair türlü koşullar yoksa sorun olmaz.
Servisten sorunlu olduğuna dair rapor isteyin, sonra da aldığınız yere raporlar gidip ürünü iade etmek istediğinizi söyleyin.

Almazlarsa tüketici hakem heyetine vs. başvurun.

Bu işlerin pek içinde olmadığım için bir şey diyemiyorum.

F fikoloji TEKNOwest TEKNOWEST bilir iade sürecini.

Geri
Üst Alt