Sanırım Tv'yi Evkur'dan peşin olarak aldınız , hayırlı olsun fiyatı bana uygun geldi.3699 tl hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
2 yıl garanti philips garantisi firmayla alakalı değil
Tv güzelde arkadaşlar 4 kenarında boydan boya bulutlanma var p.tesi servis tekrar gelip bakacak gerçi servis allaha emanet hiç bir ayar yapmadan adam evrakları doldurdu gitti piksel testi yap diyorum bilmiyor ne kadar kullanılmış ekran süresine bak diyorum bilmiyor. Her önüne gelen yetkili servis olmuş bilgi sıfır. Bu bulutlanma sorununu yaşayan varmı ne gibi bi sonucu olur ?
Hocam farz edelim ki servis geldi sorun çözülmedi (büyük ihtimal öyle olacak) iade mi etmeliyim nasıl bir yol izlemeliyim?Evinize gelen servis böyleyse şunu düşünün, bu servis arıza durumunda da sizinle muhatap olacak.
Bence Philips'ten vazgeçin. Başka bir Philips'te almayın. Sonuçta bölgenize bakan servis belli.
Kuruluma gelen belki bilgisizdir diyeceğim ama bir şey bilmeyen insanı da tek başına ürünle yollar mı insan ya?
Evkur'dan almış ama söylemiyorhocam bu ürün nerede satılıyor. ben en önemli sitelere baktım. n11, gg, trendyol, hepsiburada.
Böyle bir ürün satılmıyor bile. Ürünün kullanım süresine bulmanın bir yolunu bulun hocam.
Hocam deyelim ki 6 ay açık kaldığını düşünün. Sabahtan gecelere kadar açık kalmış olabilir. Hatta gece de açık kalmış olabilir. Camekanın önünde bazı tv ler gece de açık kalıyor.
Anladığım kadarı ile aşağıdaki ürünü almışsınız.
Birde 1500 lira aşağı aldığınızı söylemişsiniz. Ama bence 49 inç bu modellerin üstü bile hemen hemen bu fiyattan biraz daha pahalı.
İyi düşünün derim.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Sormadın ki hocam evt ordan aldımEvkur'dan almış ama söylemiyor
Buda 55" olanı teşhir 5000 TL
Sordum hocam , sonra başka bir arkadaş daha sordu siz cevap vermeyince söylemek istemiyorsunuz sandım , gözünüzden kaçmış galiba olabilir böyle şeyler ?Sormadın ki hocam evt ordan aldım
Evt hocam görmedim bunun servis menüsüne nasıl giriliyor acaba nette bi bilgi bulamadım.Sordum hocam , sonra başka bir arkadaş daha sordu siz cevap vermeyince söylemek istemiyorsunuz sandım , gözünüzden kaçmış galiba olabilir böyle şeyler ?
Alırken sözleşme gibi bir şey imzaladınız mı? Yoksa sadece senet vs. mi imzalandı?Hocam farz edelim ki servis geldi sorun çözülmedi (büyük ihtimal öyle olacak) iade mi etmeliyim nasıl bir yol izlemeliyim?
Eksiksiz aldığıma gibi bişey imzaladım.Alırken sözleşme gibi bir şey imzaladınız mı? Yoksa sadece senet vs. mi imzalandı?
Eksiksiz aldığıma gibi bişey imzaladım.