Adem Helvacı
Yasaklı Üye
UJ630 benim sevdiğim ancak 630 a karar verilmiş ise mutlaka önce 701 in de incelenmesi gerektiğini belirttiğim bir modeldirAnladım Adem Bey. Peki LG49uj630v ile ilgili görüşleriniz neler? Şimdi LG'ye gidip bakıcam da

UJ630 benim sevdiğim ancak 630 a karar verilmiş ise mutlaka önce 701 in de incelenmesi gerektiğini belirttiğim bir modeldirAnladım Adem Bey. Peki LG49uj630v ile ilgili görüşleriniz neler? Şimdi LG'ye gidip bakıcam da

Şimdi mağazadan çıktım. Satış temsilcisiyle olan konuşmam şu şekilde. 630'u sordum. Abi napcan onu teneke o diyo 701'i bakmamı söyledi. Ayrıca 630'un kapalısı hiç yokmuş. Hep teşir ürün dediUJ630 benim sevdiğim ancak 630 a karar verilmiş ise mutlaka önce 701 in de incelenmesi gerektiğini belirttiğim bir modeldir![]()

Şimdi mağazadan çıktım. Satış temsilcisiyle olan konuşmam şu şekilde. 630'u sordum. Abi napcan onu teneke o diyo 701'i bakmamı söyledi. Ayrıca 630'un kapalısı hiç yokmuş. Hep teşir ürün dedi
@ ado hocam Bu genleşme sesi benim vestel tvde de var. Rahatsız edecek kadar yüksek değil ama sık aralıklarla düşük ses geliyor. Ben de bu geri bildirimi yapayım madem hiç bu konuda şikayet yok
Hayırlı bayramlar

Tv duvara asılı ve tekim yani tvyi yerinden oynatamam kutudan çektiğim fotoları aşagıya yüklemeye çalıştım...Bunlar yeterliyse bi bakın yoksa tv yi bi ara indirebilirsem çekerim arkasından...Değerli kardeşim televizyonunuzun seri numarası, yani arka kapakta tam ortada bulunan barkotun altında yazan ve SN ile baplayan, devamında 13 karakterlik bir rakam topluluğu ile devam eden şeyi istiyorum sizden.
Örnek veriyorum; SN: 6667788 900100
Hatta bir de örnek resim yükleyeyim
![]()
Teşekkürler9X de olmaz azizim![]()
Yazılımı yükledikten sonra mı oluştu bu sorun?Gunaydin ado hocam bir sey sormak istiyorum izninizle ben yeni yazilimi yukledim fakat bazen internete erisim saglanmiyor ancak tv fisini cekersem duzeliyor modem tv nin yaninda olmasina ragmen kablo ile baglaniyorum anlamadim gitti bana yardimci olabilirmisiniz rica etsem
@Ado Kardeşim seriyi paylaştım. SevgilerÖncelikle bayramını kutluyorum kardeşim.
Seri ise şöyle; 9718550 700002
Fotolara büyük diyor yükleyemedim bi türlü acemilik veya...

Tv duvara asılı ve tekim yani tvyi yerinden oynatamam kutudan çektiğim fotoları aşagıya yüklemeye çalıştım...Bunlar yeterliyse bi bakın yoksa tv yi bi ara indirebilirsem çekerim arkasından...