Merhaba Adem hocam,
Yaşadığım bir problemi aktarmak istiyorum. Piksel testi yaparken TV'nin beyaz ekranında küçük bir ışık sızması ve bulutlanma var sanki. Hani maç izlerken dikkat edince belli oluyor. Çok küçük, misket boyutunun yarı çapı kadar büyüklükte bir buğulanma, bulutlanma gözüme çarpıyor.
Fiber bez ile silmeye çalıştım, ondan evvel elimle toz mu acaba diye dokundum. Ne yaptıysam gitmedi. Başka biri için sorun olmayan, hatta göremediği bir sorunu görüyorum maalesef. Ayrıntıcı olduğumdan dolayı mikroskobik izleri bile görebiliyorum. İzlerken rahatsız etmiyor, sadece beyaz ekranda ve maç izlerken yeşil fonda çok küçük bir buğulanma var. Ne yapsam sizce?
Bunun için uğraşsam yetkili servis ne olacak ondan yahu der ama ben TV'lerden çok çektim. Sırf eski TV'imi de bulutlanma, buğulanma olduğu için yani siyah noktalar, çizgiler olduğu için izlemiyordum. Bunda da az bir şey görünce hevesim ve şevkim kaçtı. Sizde de var mıdır bu sorun, ne yapmak gerek?
Muhtemelen Tv'nin panel montajı sırasında o bölgeye toz kaçmış ya da herhangi bir şey. Hani şöyle düşünün, TV'nin kenarlarındaki kararmanın Tv'nin orta bölgesinde kabak gibi görünmesi, tabii beyaz ve yeşil fonda çok dikkat edildiğinde. Ne diyorsunuz?
Görüntüler şu şekilde:
Kusura bakmayın, 1 saattir sitenin resim resim eklentisinden resim ekleyemedim çünkü ne yaptıysam dosya boyutu büyük dedi. 1,9 mb'ye indirdim gene kabul etmedi. Neyse, yardımcı olursanız sevinirim.