Let's _be_ honest
Süper Üye
- 30 Mar 2018
- 666
Allah Allah ilginç. Ne fark varmış peki, Dolby atmos farkı var mıymış sordunuz mu?Merak edip aradık çağrı merkezini, ucuz olan İngiltere yapımımış, pahalı olan Hollanda yapımı
Çok ilginç gerçekten
Allah Allah ilginç. Ne fark varmış peki, Dolby atmos farkı var mıymış sordunuz mu?Merak edip aradık çağrı merkezini, ucuz olan İngiltere yapımımış, pahalı olan Hollanda yapımı
Çok ilginç gerçekten
50PUS7303 hakkında olumlu olumsuz görüşlerinizi alabilirmiyim babalar gününde fırsat bu fırsat deyip almayı düşünüyorum...
Olacak

samsung tvlerde seri olarak tavsiye edeceğiniz bu serileri alın veya bu seriler eski almayın dediğiniz varsa bilgilendirirseniz sevinirim..
Markaların bileceği iş artık. Buradaki bilinç yayılabilse hemen keserler sunny montajınıben bu phılıpslerde sonu 12/62 olanlara takıldım kaldım aldık diyelim tvde ölü piksel vs hiç güven vermiyor sunny montajı.
Allah Allah ilginç. Ne fark varmış peki, Dolby atmos farkı var mıymış sordunuz mu?
ben bu phılıpslerde sonu 12/62 olanlara takıldım kaldım aldık diyelim tvde ölü piksel vs hiç güven vermiyor sunny montajı.
yukko.com mail attım ordan böyle bi cevap verdilerBütün özellikleri aynımış
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sunny montajı değilmiş söylediklerine göre 12 olan hollanda montajı, 62 olan ingiltere montajı
62 olan sunny montajyukko.com mail attım ordan böyle bi cevap verdiler
Değerli Müşterimiz,
Stoğumuzda yer alan ürünler /62 kodlu ürünlerdir. Montajları Türkiye içerisinde gerçekleştirilmiştir. /12 kodlu ürünler geçtiğimiz yıla ait ürünlerdir.
Bilgilerinize sunarız.
Fiyatının hakkını sonuna kadar veren va panel, bluetooth dts akıllı kumandası olmayan güzel bir tvyorumlarınız önemli bugün büyük ihtimalle alacağım bunu fiyatını uygun buldum![]()