fatihtk Çevrimdışı

fatihtk

Yeni Üye
11 Haz 2019
30
35
50PUS7303 hakkında olumlu olumsuz görüşlerinizi alabilirmiyim babalar gününde fırsat bu fırsat deyip almayı düşünüyorum...

B Çevrimdışı

bahri77

Yeni Üye
15 Haz 2019
18
43

MErhaba ,
BEnde benzer şekilde bir ürün almak istiyorum. Zaten halen kullandığım eski tv için Mi Box almıştım.
siz bir kara verebildiniz mi?
Adem Helvacı Ado Hocam nedir cevabınız?
Ayrıca bugün bir teknoloji mağazasında çalışan bir arkadaş çok pro kullanıcı değilseniz nasılsa hepsi 3-5 seneye bozuluyor bütçenize gözünüze hangisi güzelse onu alın gibi bir öneri yaptı. :)
Ben internetten veya USB den film, İP tv den maç ve netfilx izleyeceğim. Ulusal kanal bile izlemiyorum.

saygılarımla
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca hocam oda çok büyük olmadığından ve yakından izleyeceğimden 49-50 inch boyutunda düşünüyorum.
Bütçe ise 49NU8000 de alabilirim , ama fazla mı gelir? 49NU7100 veya vestel de benim ihtiyaçlarımı karşılamaz mı?
Bir kaç sene içinde salan için mim 60 inch başka bir TV bakmayı düşünüyorum zaten.

saygılarımla

Son düzenleme:
kazim450 Çevrimdışı

kazim450

Yeni Üye
12 May 2019
23
34
Adem Helvacı Ado Adem abi verdiğin tavsiyeyle tam kafamda alacağım modeli oturtmuştum ki(sony 65xf9005)sayfalara göz gezdirirken birkaç sayfa önlerde sony xf9005 yerine samsung q60r modelinin alınabileceğini söylemişin. Son tercihi hangisinden yana yapmalıyım. Kullanım amacımı tekrar yazayım;

-Ps4 Pronun özelliklerini sonuna kadar kullanabileceğim bir model olması önceliğimdir

-Sıklıkla Netflixten 4K dizi film izlenilecek

-Belgesel ve arada futbol maçı

Genel olarak ps4 pro ve Netflix 4k içerikleri önceliğime uyabilecek diğer şekillerde günlük kullanıma uygun olan 65 inçlik bir TV arıyorum.

S Çevrimdışı

sfrmei

Yeni Üye
14 Haz 2019
5
36
samsung tvlerde seri olarak tavsiye edeceğiniz bu serileri alın veya bu seriler eski almayın dediğiniz varsa bilgilendirirseniz sevinirim..

fatihtk Çevrimdışı

fatihtk

Yeni Üye
11 Haz 2019
30
35
ben bu phılıpslerde sonu 12/62 olanlara takıldım kaldım aldık diyelim tvde ölü piksel vs hiç güven vermiyor sunny montajı.

A Çevrimdışı

Ati A

Yeni Üye
9 Ağu 2018
27
34
Allah Allah ilginç. Ne fark varmış peki, Dolby atmos farkı var mıymış sordunuz mu?

Bütün özellikleri aynımış

ben bu phılıpslerde sonu 12/62 olanlara takıldım kaldım aldık diyelim tvde ölü piksel vs hiç güven vermiyor sunny montajı.

Sunny montajı değilmiş söylediklerine göre 12 olan hollanda montajı, 62 olan ingiltere montajı

fatihtk Çevrimdışı

fatihtk

Yeni Üye
11 Haz 2019
30
35
Bütün özellikleri aynımış

Sunny montajı değilmiş söylediklerine göre 12 olan hollanda montajı, 62 olan ingiltere montajı
yukko.com mail attım ordan böyle bi cevap verdiler
Değerli Müşterimiz,
Stoğumuzda yer alan ürünler /62 kodlu ürünlerdir. Montajları Türkiye içerisinde gerçekleştirilmiştir. /12 kodlu ürünler geçtiğimiz yıla ait ürünlerdir.

Bilgilerinize sunarız.

muratala5361 Çevrimdışı

muratala5361 

Süper Üye
3 Şub 2019
1,906
22
yukko.com mail attım ordan böyle bi cevap verdiler
Değerli Müşterimiz,
Stoğumuzda yer alan ürünler /62 kodlu ürünlerdir. Montajları Türkiye içerisinde gerçekleştirilmiştir. /12 kodlu ürünler geçtiğimiz yıla ait ürünlerdir.

Bilgilerinize sunarız.
62 olan sunny montaj

fatihtk Çevrimdışı

fatihtk

Yeni Üye
11 Haz 2019
30
35
IMG_20190615_160311.jpg
yorumlarınız önemli bugün büyük ihtimalle alacağım bunu fiyatını uygun buldum

Geri
Üst Alt