Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Merhaba, görüntü ve ses kalitesi tatmin edecek, garanti servisi sağlam olacak uygun fiyatlı 50inç boyutunda Full HD veya 4K bir tv arıyorum. Smart özellikleri önemli değil. Zira TV yanına birde Xiaomi Mi Box alacağım. İlginiz için teşekkürler
Yan açılardan izleme olacak mı?

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
AWOX 50 127 EKRAN UHD 4K ULTRA HD LED TV U5000STR
kendi uydu alıcısı kullanılmayacak 4k enigma uydu alıcısı takılacak.4k medya player takılacak.dizi izlenecek dsmarttan film seyredilecek arada bir maç seyredilecek.

P Çevrimdışı

Poseidon5334

Yeni Üye
13 Haz 2019
4
38
Merhaba herkese selamlar
Foruma bu gün katıldım saygılar sevgiler
Uzun zamandır uhd TV araştırmasındayım ve inanın tercih konusunda kafam allak bullak. Öncelikli tercihim netflix-film-dizi ve futbol izlemek 50 veya 55 inch görüntü akıcılığı konusunda beni üzmeye ek 4000-5000 TL arası (şuanki kur ile). Tavsiyeleriniz benim için çok önemli. Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

muratala5361 Çevrimdışı

muratala5361 

Süper Üye
3 Şub 2019
1,906
22
Merhaba herkese selamlar
Foruma bu gün katıldım saygılar sevgiler
Uzun zamandır uhd TV araştırmasındayım ve inanın tercih konusunda kafam allak bullak. Öncelikli tercihim netflix-film-dizi ve futbol izlemek 50 veya 55 inch görüntü akıcılığı konusunda beni üzmeye ek 4000-5000 TL arası (şuanki kur ile). Tavsiyeleriniz benim için çok önemli. Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
Adem Helvacı Ado

N Çevrimdışı

Nautilus

Aktif Üye
13 Haz 2019
294
43
IMG_20190613_170742.jpg

Panel bilgisi rica ediyorum.

A Çevrimdışı

Ati A

Yeni Üye
9 Ağu 2018
27
34
Şu televizyonu almaya karar verdim fakat iki modeli var

55PUS7503/62
55PUS7503/12

62 olan model 550 tl yaklaşık daha ucuz ve tek farkı ekstadan
  • Dolby Atmos uyumlu
diye bulabildim karşılaştırmadan

Ne dersiniz siz fark bulabildin mi

M Çevrimdışı

mieszkan

Yeni Üye
11 Haz 2019
25
32
Tünaydın;

Ben yanlış mı gördüm acaba, 2 gün önce NETFLİX açıp 4K izledim, nasıl FHD izleyememişler anlayamadım :alala

Yazılımda google play store durduruldu uyarısı verdiği doğrudur ve bununla ilgili 3 dakikada yükleyebileceğiniz bir yazılım ile kanal listesi, Google Play, Geçersiz Servis vs sorunlarını da çözebiliyorsunuz.

LG panelin sunabileceği imkanları gayet rahat gördüm ben bu tv de. Aynı zamanda uyarımı da yaptım bu tv nin eksikleri ile ilgili.

Bu panelde çok daha üst seviyede bir anakart ile çok daha üst seviyede bir görüntü kalitesi alınabilir elbette lakin 2300TL ye alınmış 140 ekran bir televizyonda bu kalite düzeyini de çok yadırgamıyorum ben.

Tabi sürekli dile getirdiğim üzere bu forumda bizim amacımız ürün pazarlamak değil, o nedenle bir malda var olanı yok, olmayanı da var diyecek yapıda da değiliz.

4K konusunu yine forumda bir arkadaşımızın ricası üzerine sevgili @Sota nın hesabından giriş yaparak denemiştim. İnternet hızının yetersiz kalması nedeniyle çözümlemede sorunları elbette gördüm ve bazı yerlerde bulanık bulanık görüntülerle karşılaştım lakin GEZEGENİMİZ belgeselini bu tv de izlediğimi biliyorum :kiskis

Çok teşekkür ederim hocam, öyle tv'den oyun oynayayım, ps takıp maçlarda akayım, dünyayı kurtarayım dertlerim yok zaten. Altı üstü Netflix, Youtube, Belgesel bir de usb'den 4k film ve full hd dizi falan bakacağız. Zaten İnternet hızım 60-65 mbit bu hızlarda da donma olmasın bir zahmet :)

Bugün gittigidiyor'da indirime girmiş Awox 55" Smart Tv 2.184 TL olmuş, sipariş vermeyi düşünüyorum.

Beni son aşamaya kadar bilgilendirdiğiniz ve ilgilendiğiniz için ayrıca teşekkür ediyorum.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Çok teşekkür ederim hocam, öyle tv'den oyun oynayayım, ps takıp maçlarda akayım, dünyayı kurtarayım dertlerim yok zaten. Altı üstü Netflix, Youtube, Belgesel bir de usb'den 4k film ve full hd dizi falan bakacağız. Zaten İnternet hızım 60-65 mbit bu hızlarda da donma olmasın bir zahmet :)

Bugün gittigidiyor'da indirime girmiş Awox 55" Smart Tv 2.184 TL olmuş, sipariş vermeyi düşünüyorum.

Beni son aşamaya kadar bilgilendirdiğiniz ve ilgilendiğiniz için ayrıca teşekkür ediyorum.
Bilinçli bir tüketici modeli olup, satın almak istediğiniz ürünü doğru mecralarda araştırdığınız için ben teşekkür ederim.

Siparişiniz sonrası süreç ile ilgili de bizleri bilgilendirmeyi unutmayın lütfen :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Şu televizyonu almaya karar verdim fakat iki modeli var

55PUS7503/62
55PUS7503/12

62 olan model 550 tl yaklaşık daha ucuz ve tek farkı ekstadan
  • Dolby Atmos uyumlu
diye bulabildim karşılaştırmadan

Ne dersiniz siz fark bulabildin mi

Çok net olmamakla birlikte (Söylentidir, kesin bilgi değildir) Bu 62 ve 12 nin üretim yerleri olduğuna dair bilgi içerdiği dolanıyor ortalıkta.

EN güzeli yarın ben PHILIPS ci arkadaşımı arayıp bu konuyu netleştireyim :ok

Geri
Üst Alt