Tünaydın;
Ben yanlış mı gördüm acaba, 2 gün önce NETFLİX açıp 4K izledim, nasıl FHD izleyememişler anlayamadım
Yazılımda google play store durduruldu uyarısı verdiği doğrudur ve bununla ilgili 3 dakikada yükleyebileceğiniz bir yazılım ile kanal listesi, Google Play, Geçersiz Servis vs sorunlarını da çözebiliyorsunuz.
LG panelin sunabileceği imkanları gayet rahat gördüm ben bu tv de. Aynı zamanda uyarımı da yaptım bu tv nin eksikleri ile ilgili.
Bu panelde çok daha üst seviyede bir anakart ile çok daha üst seviyede bir görüntü kalitesi alınabilir elbette lakin 2300TL ye alınmış 140 ekran bir televizyonda bu kalite düzeyini de çok yadırgamıyorum ben.
Tabi sürekli dile getirdiğim üzere bu forumda bizim amacımız ürün pazarlamak değil, o nedenle bir malda var olanı yok, olmayanı da var diyecek yapıda da değiliz.
4K konusunu yine forumda bir arkadaşımızın ricası üzerine sevgili @Sota nın hesabından giriş yaparak denemiştim. İnternet hızının yetersiz kalması nedeniyle çözümlemede sorunları elbette gördüm ve bazı yerlerde bulanık bulanık görüntülerle karşılaştım lakin GEZEGENİMİZ belgeselini bu tv de izlediğimi biliyorum