fatihtk
Yeni Üye
- 11 Haz 2019
- 30
- 35
peki hocam bütçeyi biraz daha yukarı çeksem öneriniz ne olurdu?9200 derdim lakin yanlardan izleme olacak demişsiniz.
peki hocam bütçeyi biraz daha yukarı çeksem öneriniz ne olurdu?9200 derdim lakin yanlardan izleme olacak demişsiniz.
Bozulmayabilir 7 sene ama 3 sene sonra smart hiçbir işe yaramayacak sadece türksat yayınlarını izleyeceksin. Planlı eskitme işte. Lanet olsun emeği geçenlereAdo hocam ben daha yeni üye olum .
Hitachi 43HT1700UD tv nin özelliklerini anakart işlemci çekirdek sayı vs miracast özelliği var mı ? son olarak bu tip ürünlerin ömrü kısa mı uzun mudur?7-10 yıl vs
Siz kullanıyormusunuz? Tel ile görüntü yansıtma var mı varsa nasılBozulmayabilir 7 sene ama 3 sene sonra smart hiçbir işe yaramayacak sadece türksat yayınlarını izleyeceksin. Planlı eskitme işte. Lanet olsun emeği geçenlere
Ben arçelik kullanıyorum. O cihazda yansıtma var mı bilmiyorum. F fikoloji AdoSiz kullanıyormusunuz? Tel ile görüntü yansıtma var mı varsa nasıl
muratala53 hocam bende yeni tv almayı düşünüyorum arçelik tv lerde babalar gününe özel kampanya gördüm arçelik panelleri nasıldır sizin düşünceniz nedir bir arçelik kullanıcısı olarakBen arçelik kullanıyorum. O cihazda yansıtma var mı bilmiyorum. F fikoloji Ado
Arçelik biraz pahalı o fiyata değmez. Aldık pişman değiliz güzel tv ama 3000 liraya nu7100 alınabilirken neden arçelik alınsın?muratala53 hocam bende yeni tv almayı düşünüyorum arçelik tv lerde babalar gününe özel kampanya gördüm arçelik panelleri nasıldır sizin düşünceniz nedir bir arçelik kullanıcısı olarak
Piyasada biraz pahalı olabilir ama a101 e geliyor 2999 tl ye. İzleme açınızı izlediğiniz türleri(maç belgesel) söyleyin sıkıntı yapmasın tvmuratala53 tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim hocam. NU7100 ürününü incelediğimde hakkaten büyük bir fark olduğu açıkca belli ediyor kendini.
muratala53 hocam trendyol da gördüm 49NU7100 3,399 tl salon için tv karşısında aradaki mesafe 2,50 mt karşısında 3 lü bir koltuk olacak tv nin sol tarafında yine 3 lü bir koltuk olacak yani kısmende olsa yandan izleme olacak oyun konsolunu bağlayacağım maç belgesel film ağırlıklı hani olmuş iken wifi bluetooth telefonu ekrana yansıtma gibi özelliklerde olsun istiyorum.3,500'e kadar bütçe ayırdım bunca tercih arasından umarım yanlış bir seçim yapmam teşekkürler.Piyasada biraz pahalı olabilir ama a101 e geliyor 2999 tl ye. İzleme açınızı izlediğiniz türleri(maç belgesel) söyleyin sıkıntı yapmasın tv