Pixel Teknoloji
Aktif Üye
- 1 Eki 2018
- 369
Birde 55UK6470 de White Color Gammut mevcutEstağfurullah
ben bu video bakmıştım. Galiba 50uk6470 ile 55uk6470 arasında panel farkı varmış.
bu hafta televizyonu alacağım. Ado yorumun nedir?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Outlierwit cevap için teşekkürler.
LG televizyonun kanal geçişleri, görüntü kalitesi nasıldır?
Televizyonda çoğunlukla dizi, maç seyrediyorum. Lg 5uk6470 modeli iyi midir?
İkiside webOs kullanıyor. Kanal geçişleri içeriği aynı
bu hafta televizyonu alacağım. Ado yorumun nedir?
Outlierwit cevap için teşekkürler.
LG televizyonun kanal geçişleri, görüntü kalitesi nasıldır?
Televizyonda çoğunlukla dizi, maç seyrediyorum. Lg 5uk6470 modeli iyi midir?
Rica ederim Genelde bizim evde de maç ve dizi izleniyor. Açıkçası özel bi kalite aramadığım için yada yan yana ooo bu çok daha harika diyebileceğim bir karşılaştırma yapmadığım için beni oldukça tatmin ediyor. Oturma düzenimizde genelde TV karşısında olacak şekilde ayarlı olduğundan görüntü hep istediğimiz performansı veriyor. Kanal geçişleri biraz yavaş. İnceleme videomuzda da üzerinde durmuştuk. En sevmediğim özelliği kanal listesi ve kanal geçişleri Ama çok mu etkiliyor derseniz, hayır çok etkilemiyor
Panel haricindeki tüm specleri neredeyse aynı, o nedenle evinde kullanıyor olan İlteriş'in (@Outlierwit ) yorumları bence daha çok dikkate alınmalıdır
Evet panel dışında genel hatlarıyla aynı. 55UK6470PLC IPS Panel, 55UK6300PLB ise birkaç ek özellik ile fark yaratmaya çalışmış. Temelde hemen hemen aynı olmakla birlikte birkaç küçük dokunuşla 2 farklı TV ortaya çıkarılmış tüm olan bu Seçim sizin yan açı performansı bekleyip beklemediğinize, oturma düzeninize ve bu küçük özellik farklılıklarının size hitap edip etmediğine kalmış