muratala5361 Çevrimdışı

muratala5361 

Süper Üye
3 Şub 2019
1,906
22
Fiyat düşecektir, tabi dolar alıp başını gitmezse.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Atmaca elektronik SUNNY zaten :)

50pus7303 modelini kullanıyoruz. Ne için kullanacaksınız?

Biz normal tv yayınları, netflix, youtube ve interneten film i.in kullanıyoruz.

Maşallah diyeyim memnunuz. Tv de ölü piksel, ışık sızması vs sorunlar çıkmadı.

İnternetten film izleme olayını ekranı yansıt şeklinde kullanıyorum.

Yanlardan da izliyoruz, çok az rahatsız etmeyen bir kaybı var. Maçlar ise harika ama, bizim milli takım da iş yok :)
Sunny olduğunu biliyorum da sadece nu8000 montajı yapıyolar diye biliyodum demek ki çoğu modeli montajlıyorlar

Let's _be_ honest Çevrimdışı

Let's _be_ honest

Süper Üye
30 Mar 2018
666
Sunny olduğunu biliyorum da sadece nu8000 montajı yapıyolar diye biliyodum demek ki çoğu modeli montajlıyorlar
Bende tüm Philips ve Samsungların Türkiye'ye getirilip montaj olanlarının Sunny tarafından yapıldığını sanıyordum ama, arakadaş 55pus7303 mü 7503 mü sormuş yukarıda, Hollanda montaj denmiş, hem de 62 ile bitiyor. Demek ki, model model değişiyor.

M Çevrimdışı

mieszkan

Yeni Üye
11 Haz 2019
25
32
Tavsiyeciler, Sizi biraz ihmal ettim biliyorum.

Bazı işlerim var, bitirince bu konudaki biriken soruları sabaha kadar mutlaka cevaplamış olurum :ok
Sağlık elden gitmesin de varsın geç olsun hocam. Siz bana Awox önermiştiniz ya 55" 4K yarın bakmak için Bayrampaşa'ya gideceğiz nişanlımla, umarım beğenir :)

Bir de beğenmezse diye kendi araştırmalarımla benzer özelliklerde ve fiyatlarda 49-50" televizyonlar buldum. Bunlardan birisini alalım derim diye düşünüyorum ama sizin fikriniz önemli benim için, araştırıp bulduğum televizyonlar şunlar;

Philips 50PUS7303
LG 49UJ651V
Samsung UE49NU7500

(Nişanlım genelde Philips ve LG begendi, Samsung ona çok parlak geldi, Sunny çok karanlık geldi, Vestel de soluk geldi) Onun da değerlendirmeleri bu şekilde oldu.

muratala5361 Çevrimdışı

muratala5361 

Süper Üye
3 Şub 2019
1,906
22
Sağlık elden gitmesin de varsın geç olsun hocam. Siz bana Awox önermiştiniz ya 55" 4K yarın bakmak için Bayrampaşa'ya gideceğiz nişanlımla, umarım beğenir :)

Bir de beğenmezse diye kendi araştırmalarımla benzer özelliklerde ve fiyatlarda 49-50" televizyonlar buldum. Bunlardan birisini alalım derim diye düşünüyorum ama sizin fikriniz önemli benim için, araştırıp bulduğum televizyonlar şunlar;

Philips 50PUS7303
LG 49UJ651V
Samsung UE49NU7500

(Nişanlım genelde Philips ve LG begendi, Samsung ona çok parlak geldi, Sunny çok karanlık geldi, Vestel de soluk geldi) Onun da değerlendirmeleri bu şekilde oldu.
Sunny'i elediğiniz nokta olmuş

fatihtk Çevrimdışı

fatihtk

Yeni Üye
11 Haz 2019
30
35
Fiyat düşecektir, tabi dolar alıp başını gitmezse.

Atmaca elektronik SUNNY zaten :)

50pus7303 modelini kullanıyoruz. Ne için kullanacaksınız?

Biz normal tv yayınları, netflix, youtube ve interneten film i.in kullanıyoruz.

Maşallah diyeyim memnunuz. Tv de ölü piksel, ışık sızması vs sorunlar çıkmadı.

İnternetten film izleme olayını ekranı yansıt şeklinde kullanıyorum.

Yanlardan da izliyoruz, çok az rahatsız etmeyen bir kaybı var. Maçlar ise harika ama, bizim milli takım da iş yok :)
bende sizin gibi normal tv yayını netflix,youtube,tarayıcı üzerinden film genell itibariyle kullanım amacımız aynı gibi.
benim aklıma takılan içime sinmeyen bu 62/12 meselesi...

Let's _be_ honest Çevrimdışı

Let's _be_ honest

Süper Üye
30 Mar 2018
666
bende sizin gibi normal tv yayını netflix,youtube,tarayıcı üzerinden film genell itibariyle kullanım amacımız aynı gibi.
benim aklıma takılan içime sinmeyen bu 62/12 meselesi...
Televizyonu internetten alacaksınız muhtemelen.
Benim bu konuda düşüncem ise belli. Panel sorunsuz ise Uganda dan bile toplansa kabulumdur.

Neden: çünkü TV alınıyor, ışık sızması, panel arızası, ölü piksel gibi bir çok sorunla uğraşıyor görüyorum yorumlardan arkadaşlar.

Yani yine madem siz ikiye indiriniz, bir canlı görün derim, kiyaslamaniz yarariniza olur.

fatihtk Çevrimdışı

fatihtk

Yeni Üye
11 Haz 2019
30
35
Televizyonu internetten alacaksınız muhtemelen.
Benim bu konuda düşüncem ise belli. Panel sorunsuz ise Uganda dan bile toplansa kabulumdur.

Neden: çünkü TV alınıyor, ışık sızması, panel arızası, ölü piksel gibi bir çok sorunla uğraşıyor görüyorum yorumlardan arkadaşlar.

Yani yine madem siz ikiye indiriniz, bir canlı görün derim, kiyaslamaniz yarariniza olur.
yarın teknolojı marketlerden canlı görüp kararımı vereceğim

kazim450 Çevrimdışı

kazim450

Yeni Üye
12 May 2019
23
34
Adem Helvacı Ado Adem abi verdiğin tavsiyeyle tam kafamda alacağım modeli oturtmuştum ki(sony 65xf9005)sayfalara göz gezdirirken birkaç sayfa önlerde sony xf9005 yerine samsung q60r modelinin alınabileceğini söylemişin. Son tercihi hangisinden yana yapmalıyım. Kullanım amacımı tekrar yazayım;

-Ps4 Pronun özelliklerini sonuna kadar kullanabileceğim bir model olması önceliğimdir

-Sıklıkla Netflixten 4K dizi film izlenilecek

-Belgesel ve arada futbol maçı

Genel olarak ps4 pro ve Netflix 4k içerikleri önceliğime uyabilecek diğer şekillerde günlük kullanıma uygun olan 65 inçlik bir TV arıyorum.
Adem Helvacı Ado Adem abi müsait olduğunda değerli yorumlarını bekliyorum.

S Çevrimdışı

sasuta

Aktif Üye
20 May 2018
138
43
Arkadaşlar merhaba. 55"-65" arası FullHD kaliteli görüntü alabileceğim TV arıyorum. Malum devir 4K devri fakat ben 4K istemiyorum. Çünkü kurmuş olduğum TV sinema sistemi 4K için hazır değil ve TV'den başka masraf etmek istemiyorum. Kullanmış olduğum TV'yi silerken düşürdüğüm için kırıldı ve değiştirmem gerek. Xiaomi'nin FullHD TV'leri hakkında bilginiz var mı? Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler. Smart vb özellikler de önemli değil benim için sadece görüntü kalitesi iyi olsun yeterli.

Adem Helvacı Ado Üstad bende sabırsızlıkla bekliyorum :)

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Beklediğinizi biliyor ve özür diliyorum, Uzun zamandır beklettiğim AWOX kullanıcılarının sorunlarına dair yaptığım çalışmaların derleme kesme biçme yayınlama sürecinin sonuna gelmek üzereyim. Bir yemek molası sonrası söz yine buradayım :ok

Geri
Üst Alt