freestanbul
Yeni Üye
49xg8396 ya değer mi fiyatı 6300 bandında. 49 " almak istiyorum ama bu fiyata değer mi panel kalitesi 55 xf9005 kadar iyi mi? daha iyisi var mı? bütçe önemli değil. teşekkürler.
İnternet satışlarının en avantajlı yanı da bu ya zaten. Mesafeli satış sözleşmesi sayesinde dilediğiniz zaman iade edebilirsiniz.Smart işini tv box ile çözerim peki Samsung un atmaca elektronik üretimi olmayanları nereden bulacağız internet ortamından zira 4250 TL ye Samsung 55nu7400 almayıp sony tercih ettim sonra pişman olup siparişi iptal ettim tekrar o fiyata düşmesini bekliyorum gece indiriminden yakalarsam affetmiyceğim.

Panel kaliteleri aynı olmakla birlikte panel destek unsurları kesinlikle oldukça farklıdır.49xg8396 ya değer mi fiyatı 6300 bandında. 49 " almak istiyorum ama bu fiyata değer mi panel kalitesi 55 xf9005 kadar iyi mi? daha iyisi var mı? bütçe önemli değil. teşekkürler.

Bu durumda ya sizin de kullanımına aşina olduğunuz LG sınıfından (Pek pek tasvip etmesem de) ya da Söz konusu internet ve smart stabilitesi ise SAMSUNG dan ürün bakmak gerekirİyi geceler Hayırlı bayramlar 3500 TL bütçemiz var 43 yada 49 inç tv almak istiyoruz internetten çok uğraşmadan film izlemek bizim için yeterli. Hangi tv yi almalıyız
kendimde 49uh850v ve 55pus7303 var lg ile internetten film izlemek çok kolay ama philips ile işkence. Arkadaşıma alacağız tv yi kendisinin elektronik ile arası pek iyi olmadığı için hangi modeli tavsiye edersiniz

Siz kendi modelinizi kendiniz bulmuşsunuz zaten, benim bir şey yazmama gerek kalmamışHocam 49-50 inç boyutlarından maz bütçem 4 bin tl olucak şekilde tv bakıyorum.Daha önce vestel 50ud8100 modelini sormuştum sana.Kullanım amacım uydu yayını,smart tv (youtube öncelikli) biraz da film dizi.Aklımda samsung 50nu7400 ve lg 49uk7550 var.Sen ne tavsiye edersin? @Ado

Gözümü karartıyorum ve üstüne bir de kefil olup size LG IPS panel ile üretilmiş olan 4K 140 ekran (55'') Android bir tv olan AWOX U5600STR öneriyorum hem de 2300 - 2400 TL yeMerhaba ben okan forumda yeniyim 2-3bin tl butcem var 4k 49 50 inc tv almak istiyorum cogunlukla uydu kanallarini izliyorum arada bir flashdan film izlerim cok ariza cikartmiycak bir tv almak istiyorum yardimlarinizi bekliyorum regal 50r7520u modeli var aklimda parasi uygun anakart ve panel olarak yardim istiyorum eger sizin tavsiyeniz olursa baska modellerede yonelebilirim iyi gunler

Abi, panel sorunsuz ise, çok takılma yav. Önerecek panel bulamayacaksın bak demedi deme![]()

-
Bu durumda ya sizin de kullanımına aşina olduğunuz LG sınıfından (Pek pek tasvip etmesem de) ya da Söz konusu internet ve smart stabilitesi ise SAMSUNG dan ürün bakmak gerekir
Marka takıntısı yok ise 49UD9200 e de bir bakmanızı önerebilirim yalnız SAMSUNG paneldir ve açı duyarlıdır bilginiz olsun![]()
Cevap için teşekkür ederim. Ben sadece kullanım açısından kendi tv mi örnek olması için söylemiştim.
Dediğiniz model fiyat uygun zaten arkadaşım servis problemi olmayan model istiyor netten film izlemek mümkünse bu tv yi almasını söylerim.

Merhabalar, salondaki 13-14 senelik televizyonu oturma odasına alacağım kısmetse
Oturma odasındaki tüplü tv'yide yedeğe kaldırıcam yani kısacası salona yeni bir tv alacağım
Biraz araştırdım şunu düşünüyorum, daha çok digiturk ve ps4 pro ile çalışacak
Ambilight olayını çok seviyorum açıkçası şunu düşünüyorum, bu 50 hz tv
100 hz kesinlikle gerekli mi, bütçemi zorlamaya gerek var mı ?
Şimdiden teşekkürler
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Sürekli iki kişilik bir aile olarak düşünüp biraz bencil bir seçip yaparak kimseye pek önermediğim Curved model NU7300 veya 7500 incelemenizi önerebilirim size.abi öncelikli zaman ayırıp uzun uzadıya cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. İnanın 1 aydır araştırıyorum. tek karar verebildiğim boyut 49" oldu.
İlk başladığımda LG tasarımına bayıldım iyi abi en üst model 49" ne varsa onu alırım dedim biraz araştırdım servis ağı sıkıntısını gördüm. karanlıkta çok film izleyen birisi olarak i p s ekran sıkıntılarını gördüm. sonra ya sony ya samsung dedim bu defa da herkesin deliler gibi xf9005 aşağı xf 9005 yukarı gittiğini gördüm o zaman sony olsun dedim. şimdi de samsung neden olmasın demek üzereyim.
Peki samsung'un 49" olarak önerebileceğiniz bi modeli var mı? bütçe önemli değil kullanım amacım genelde eşimle ışıkları söndürür film izleriz aydınlıkta TV seyrederiz. ben haftada bir maç izlerim filan. oyun derdim değil. Çok teşekkürler peşinen.