B Çevrimdışı

Buskerhaund 

Aktif Üye
7 Haz 2019
64
Sayın ado hocam
Yıllardır bir pioneer plazma kullanıcısı olarak mecburi bir ikinci TV ihtiyacı doğdu. Oda boyutuna göre 49-55 inç boyutlarında, genellikle normal kullanım+çocuklar için bayağı YouTube, İnternet kullanımı olacak. Kendi uydu alıcısı kullanılacak, İnternet kullanımı için normal değil de (hatırlayamadım şimdi) akıllı kumanda (GALİBA) olabilir bir tavsiye rica ediyorum. Forumu uzun zamandır üye olmadan takip ediyorum. Sanırım Smart özelliğinden dolayı Samsung önereceksiniz, 4k filan istemem zira öyle bir yayın yok ihtiyaç ta yok, marka takıntım yok, bütçe üst sınır 5000. Film izleme vb,. Pioneer de olduğu için öyle üst beklentim yok.
Şimdiden zaman ayırsanız da ayırmasanız da teşekkür ederim. Fikri olan forum arkadaşlar ayrıca belirtirse de memnun olurum.
Saygılar

M Çevrimdışı

mk7bk

Yeni Üye
7 Haz 2019
1
44
Merhabalar,
Bende evlilik kervanına katılan ve ev eşyaları arasında tek başıma söz sahibi olduğum tv konusunda tavsiyeye ihtiyacım var.(malum diğer eşyalarda genelde kafa sallıyoruz.)

Samsung modellerinden 3 tanesi bütçeme uyuyor.
49nu7100
49mu7400
50nu7400, modeller artı eksi 500 lira farkları var.
Kullanımlarımız tv, netflix ve youtube dışına pek çıkmaz.
Ne dersiniz nasıl bir sıralama yapmalıyım, hangisini tercih etmeliyim.

S Çevrimdışı

_SpotLife_

Yeni Üye
4 Haz 2019
42
31
Gözümü karartıyorum ve üstüne bir de kefil olup size LG IPS panel ile üretilmiş olan 4K 140 ekran (55'') Android bir tv olan AWOX U5600STR öneriyorum hem de 2300 - 2400 TL ye
Arıza yaparsa kargoyla ücretsiz yollayın bana, her şeyiyle de bizzat kendim ilgileneceğim.

Haydi bakalım hodri meydan :ok
İlginiz icin tesekkur ederim

FLaXy Çevrimdışı

FLaXy

Yeni Üye
8 Haz 2019
23
24
ACİl selamlar hocam, bütçemiz 3000 tl amaç maç izlemek, interneti iyi olsun ( rahat film felan izleyebiliyim), smart tv de felan donmasın ha birde yandan bakınca çok rengi gitmesin benim aklımda Vestel 49UD8200 var aslında Samsung 49NU7100 e bakıyordum fakat yandan bakılınca rengi çok soluyormuş kanepemiz televizyonun biraz caprazında olunca malum... Sizce ne almalıyım ? Önereceğiniz başka model var mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

[SUP]Birde 49inc den büyük olmasın[/SUP]

Son düzenleme:
B Çevrimdışı

Buskerhaund 

Aktif Üye
7 Haz 2019
64
Sayın ado hocam
Yıllardır bir pioneer plazma kullanıcısı olarak mecburi bir ikinci TV ihtiyacı doğdu. Oda boyutuna göre 49-55 inç boyutlarında, genellikle normal kullanım+çocuklar için bayağı YouTube, İnternet kullanımı olacak. Kendi uydu alıcısı kullanılacak, İnternet kullanımı için normal değil de (hatırlayamadım şimdi) akıllı kumanda (GALİBA) olabilir bir tavsiye rica ediyorum. Forumu uzun zamandır üye olmadan takip ediyorum. Sanırım Smart özelliğinden dolayı Samsung önereceksiniz, 4k filan istemem zira öyle bir yayın yok ihtiyaç ta yok, marka takıntım yok, bütçe üst sınır 5000. Film izleme vb,. Pioneer de olduğu için öyle üst beklentim yok.
Şimdiden zaman ayırsanız da ayırmasanız da teşekkür ederim. Fikri olan forum arkadaşlar ayrıca belirtirse de memnun olurum.
Saygılar

Sanırım 50 nu 7400 uygun gibi ama işte normal yayınlar kötü mü durur, 4k olduğundan? Bir de yandan izleme olacak, ne dersiniz?

muratala5361 Çevrimdışı

muratala5361 

Süper Üye
3 Şub 2019
1,906
22
ACİl selamlar hocam, bütçemiz 3000 tl amaç maç izlemek, interneti iyi olsun ( rahat film felan izleyebiliyim), smart tv de felan donmasın ha birde yandan bakınca çok rengi gitmesin benim aklımda Vestel 49UD8200 var aslında Samsung 49NU7100 e bakıyordum fakat yandan bakılınca rengi çok soluyormuş kanepemiz televizyonun biraz caprazında olunca malum... Sizce ne almalıyım ? Önereceğiniz başka model var mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

[SUP]Birde 49inc den büyük olmasın[/SUP]
Maç izlemek önemliyse va panel ips panele göre daha iyidir. Smart stabiliteside samsungun daha iyidir. 49nu7100 size gider. Akıllı kumanda dts bluetooth isterseniz 49nu7400 seçilebilir. Adem Helvacı Ado çeşidi arttırır

FLaXy Çevrimdışı

FLaXy

Yeni Üye
8 Haz 2019
23
24
Maç izlemek önemliyse va panel ips panele göre daha iyidir. Smart stabiliteside samsungun daha iyidir. 49nu7100 size gider. Akıllı kumanda dts bluetooth isterseniz 49nu7400 seçilebilir. Adem Helvacı Ado çeşidi arttırır
Çok parlama yaparmı tek sıkıntısı o maçtan daha önemli bir ayrıntı

M Çevrimdışı

mehmet1907

Yeni Üye
7 Şub 2019
45
Merhabalar, 4000 - 4500 TL civarında 55 boyutlarında televizyon almak istiyorum.
çoğunlukla dizi, arada sırada da maç seyrediyorum. Televizyonun internet /smart iyi olan bir tv arıyorum.

Aşağıdaki televizyonlardan hangisini önerirsiniz?
LG 55UK6300PLB ile LG 55UK6470PLC arasında çok fark var mı?

LG 55UK6300PLB
LG 55UK6470PLC
Samsung 55NU7400

Geri
Üst Alt