muratala5361 Çevrimdışı

muratala5361 

Süper Üye
3 Şub 2019
1,906
22
Merhabalar, 4000 - 4500 TL civarında 55 boyutlarında televizyon almak istiyorum.
çoğunlukla dizi, arada sırada da maç seyrediyorum. Televizyonun internet /smart iyi olan bir tv arıyorum.

Aşağıdaki televizyonlardan hangisini önerirsiniz?
LG 55UK6300PLB ile LG 55UK6470PLC arasında çok fark var mı?

LG 55UK6300PLB
LG 55UK6470PLC
Samsung 55NU7400
Nu7400

R Çevrimdışı

Ronades

Yeni Üye
31 May 2019
29
30
Bugün vatanda vestel 49ud9500 ve 55ud9500 modellerinin listelendiğini gördüm.Yeni model midir bu ürünler? Özellikleri nelerdir? Bilgin var mı hocam? Adem Helvacı Ado

B Çevrimdışı

Buskerhaund 

Aktif Üye
7 Haz 2019
64
Sayın ado hocam
Yıllardır bir pioneer plazma kullanıcısı olarak mecburi bir ikinci TV ihtiyacı doğdu. Oda boyutuna göre 49-55 inç boyutlarında, genellikle normal kullanım+çocuklar için bayağı YouTube, İnternet kullanımı olacak. Kendi uydu alıcısı kullanılacak, İnternet kullanımı için normal değil de (hatırlayamadım şimdi) akıllı kumanda (GALİBA) olabilir bir tavsiye rica ediyorum. Forumu uzun zamandır üye olmadan takip ediyorum. Sanırım Smart özelliğinden dolayı Samsung önereceksiniz, 4k filan istemem zira öyle bir yayın yok ihtiyaç ta yok, marka takıntım yok, bütçe üst sınır 5000. Film izleme vb,. Pioneer de olduğu için öyle üst beklentim yok.
Şimdiden zaman ayırsanız da ayırmasanız da teşekkür ederim. Fikri olan forum arkadaşlar ayrıca belirtirse de memnun olurum.
Saygılar
Sanırım 50 nu 7400 uygun gibi ama işte normal yayınlar kötü mü durur, 4k olduğundan? Bir de yandan izleme olacak, ne dersiniz?
Düzeltme:49nu 7400
Fikei olan varsa sevinirim, iki güne kadar alınacak,
Saygılar

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Bugün vatanda vestel 49ud9500 ve 55ud9500 modellerinin listelendiğini gördüm.Yeni model midir bu ürünler? Özellikleri nelerdir? Bilgin var mı hocam? Adem Helvacı Ado

Evet yeni üretimler bunlar.
Bu modelleme konusunda Vestel yetkililerine her seferinde acayip gıcık oluyorum ama neyse. Akılları başlarına bir gün gelecek nasılsa.

Samsung VA panel ve MB130S anakartlı üretimlerdir.
Detaylar için biraz beklemeniz gerekecek maalesef :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Merhabalar,
Bende evlilik kervanına katılan ve ev eşyaları arasında tek başıma söz sahibi olduğum tv konusunda tavsiyeye ihtiyacım var.(malum diğer eşyalarda genelde kafa sallıyoruz.)

Samsung modellerinden 3 tanesi bütçeme uyuyor.
49nu7100
49mu7400
50nu7400, modeller artı eksi 500 lira farkları var.
Kullanımlarımız tv, netflix ve youtube dışına pek çıkmaz.
Ne dersiniz nasıl bir sıralama yapmalıyım, hangisini tercih etmeliyim.

Selamlar;

BT DTS ve Akıllı kumanda bana olmazsa olmaz diyorsanız 7100 e zaten bakmanızın anlamı olmaz.

''Stabil bir smart ve düzgün bir izleme keyfi olsun, nasılsa yeni evliiz iki kişi tv yi karşıdan izleriz'' diyebiliyorsanız 7100 sizin için yeterlidir, gerisi gereksiz büte ayırmanıza neden olur.

''Yok hayır bunlar şart, yarın ben BT üzerinden X bağlantısı yapmak isterim'' derseniz mecburen 7400 e yönelmek durumundasınız.

''Bu kadar parayı maden 49 7400 e vereceğim, bari 500 fark vereyim biraz daha büyük olsun'' derseniz kaçınılmaz son 50 7400 olur :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Sayın ado hocam
Yıllardır bir pioneer plazma kullanıcısı olarak mecburi bir ikinci TV ihtiyacı doğdu. Oda boyutuna göre 49-55 inç boyutlarında, genellikle normal kullanım+çocuklar için bayağı YouTube, İnternet kullanımı olacak. Kendi uydu alıcısı kullanılacak, İnternet kullanımı için normal değil de (hatırlayamadım şimdi) akıllı kumanda (GALİBA) olabilir bir tavsiye rica ediyorum. Forumu uzun zamandır üye olmadan takip ediyorum. Sanırım Smart özelliğinden dolayı Samsung önereceksiniz, 4k filan istemem zira öyle bir yayın yok ihtiyaç ta yok, marka takıntım yok, bütçe üst sınır 5000. Film izleme vb,. Pioneer de olduğu için öyle üst beklentim yok.
Şimdiden zaman ayırsanız da ayırmasanız da teşekkür ederim. Fikri olan forum arkadaşlar ayrıca belirtirse de memnun olurum.
Saygılar

Selamlar ;

Aslında beni biraz kontrpiyede bıraktınız zira Pioneer kullanmış birisine Tv önermek sıkıntılı iştir. :kiskis
Neyse ki kullandığınız ürünü tanıyor ve beklentinizi bu doğrultuda düşük tutuyorsunuz :ok

Peki madem koşullar bu şekilde, o halde akıllı kumanda özellikli MARKA tv lere gereksiz bedeller ödemek yerine, her ne kadar istemeseniz de 55'' 4K ama LG panel ile üretilmiş vasat bir tv alsanız. Vasat olduğunun bilincinde hareket ederek bize sadece LG nin panel kalitesi lazım düsturundan hareketle ses algılayıcı özelliğine sahip akıllı kumandası olan bir Xiaomi Mi Box S 4K Android TV Box Media Player HDR - Dolby DTS alsanız ve toplamda taş çatlasın 2800-3000 bantlarında para ödeseniz olmaz mı?

Olmaz derseniz alternatif yollar bakacağım ve yine de içeriğinde Mibox olan ama FHD bir çözüm üreteceğim size :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Merhabalar, 4000 - 4500 TL civarında 55 boyutlarında televizyon almak istiyorum.
çoğunlukla dizi, arada sırada da maç seyrediyorum. Televizyonun internet /smart iyi olan bir tv arıyorum.

Aşağıdaki televizyonlardan hangisini önerirsiniz?
LG 55UK6300PLB ile LG 55UK6470PLC arasında çok fark var mı?

LG 55UK6300PLB
LG 55UK6470PLC
Samsung 55NU7400
İzleme açınız?

S Çevrimdışı

Slm_slm

Yeni Üye
24 Kas 2018
3
42
Merhaba Adem abi. Tavsiyelerinize uyarak bir çok problemimin üstesinden geldim size ne kadar teşekkür etsem azdır. Aşağıda resmini ekledigim TV'nin görünen sorunundan başka bir şey yok. Bu TV'NİN tamiratı mümkün müdür? Tamiratı bize maliyeti yüksek olur mu? TV de darbe falan yok panel sağlam. Vestel 117 ekran

Screenshot_20190608-210132ec1c5c117c1a23b2.png
Screenshot_20190608-210155580ce5635d8b96a1.png
Screenshot_20190608-210128cf474c192d9a3b32.png

B Çevrimdışı

Buskerhaund 

Aktif Üye
7 Haz 2019
64
Selamlar ;

Aslında beni biraz kontrpiyede bıraktınız zira Pioneer kullanmış birisine Tv önermek sıkıntılı iştir. :kiskis
Neyse ki kullandığınız ürünü tanıyor ve beklentinizi bu doğrultuda düşük tutuyorsunuz :ok

Peki madem koşullar bu şekilde, o halde akıllı kumanda özellikli MARKA tv lere gereksiz bedeller ödemek yerine, her ne kadar istemeseniz de 55'' 4K ama LG panel ile üretilmiş vasat bir tv alsanız. Vasat olduğunun bilincinde hareket ederek bize sadece LG nin panel kalitesi lazım düsturundan hareketle ses algılayıcı özelliğine sahip akıllı kumandası olan bir Xiaomi Mi Box S 4K Android TV Box Media Player HDR - Dolby DTS alsanız ve toplamda taş çatlasın 2800-3000 bantlarında para ödeseniz olmaz mı?

Olmaz derseniz alternatif yollar bakacağım ve yine de içeriğinde Mibox olan ama FHD bir çözüm üreteceğim size :ok
Sevgili ado hocam, yanıtınız için teşekkür ederim. Derdimizi tam olarak anlamışsınız sağolun, bu ikinci TV tamamen çocukların net üzerinden bizim kontrolümüzde birşey ler izlemesi, hanımın dizileri, pioneer sonrası maalesef beni kesmez hiçbiri, yalnız ben sadece piodan film seyrediyorum, aktif kullanımda, (pioneer 5090)TV aile için, LG servis dolayısıyla uzak sanki bana(forumda çok bahsedilmiş), 4k olmasada olur ama yok ise yapacak birşey yok, Smart olayı yani net iyi olsun, çocuklardan dolayı, önden yandan izlenecek, gerisi teferruat, tekrar çok teşekkürler, beklemedeyim, LG son seçenek olsun, (hanımla kavga etmeyelim) :mutlu:sirit

FLaXy Çevrimdışı

FLaXy

Yeni Üye
8 Haz 2019
23
24
Ado hocam Samsung 43NU7100 43
televizyonu için uzunluğu 2.30 m olup 1m sağdan bakılınca renk kayması çok olurmu

Rahatsız edecek kadar soluk gösterirmi Vestel 49ud8200 VA panel için aynı görüntüyümü verir bazı VA televizyonlarda çok fazla renk kaybı olmuyor yandan bakınca
. oda da küçük saten ne yapayım hocam bir el atın bugün yarın televizyon alınacak ?

B Çevrimdışı

Buskerhaund 

Aktif Üye
7 Haz 2019
64
Sevgili ado hocam, yanıtınız için teşekkür ederim. Derdimizi tam olarak anlamışsınız sağolun, bu ikinci TV tamamen çocukların net üzerinden bizim kontrolümüzde birşey ler izlemesi, hanımın dizileri, pioneer sonrası maalesef beni kesmez hiçbiri, yalnız ben sadece piodan film seyrediyorum, aktif kullanımda, (pioneer 5090)TV aile için, LG servis dolayısıyla uzak sanki bana(forumda çok bahsedilmiş), 4k olmasada olur ama yok ise yapacak birşey yok, Smart olayı yani net iyi olsun, çocuklardan dolayı, önden yandan izlenecek, gerisi teferruat, tekrar çok teşekkürler, beklemedeyim, LG son seçenek olsun, (hanımla kavga etmeyelim) :mutlu:sirit
Bu arada hocam ben mi yanlış anladım acaba, panel LG olsun dediniz değil mi? Zira ben LG marka TV ye servis sıkıntılı diye(çok kişi şikayetçi) son seçenek dedim. Yoksa panel LG olsun problem yok, 55 inç olur problem yok, dediğim gibi 4k olunca hele ki büyük ekranlarda normal kanallarda görüntü sıkıntılı oluyor sanırım(ülkemizde ki yayın kalitesi bellii) fakat gene de sıkıntı yok, 49 inç düşünürüz :mutlu, değerli görüşlerinizi bekliyorum, tekrar teşekkürler

Geri
Üst Alt