bunu izlemiştim ben bu fiyata değecek bir tv mi lg oled lere göre ne gibi artısı eksisi var onu merak ettim bir profesyonel gözüyle
''Renk solması daha az mış'' cümlesindeki kaynağınızı merak ettim
Yeni geldim foruma, molam bitti
Önce S stylerbb ve B Buskerhaund kardeşlerimizin çalışmalarını bitireyim,sonra hemen sizinle de ilgileneceğim
Lg oled lere göre smart geride kalıyor biraz. Artısı fiyatı biraz daha uygun yanlış bilmiyorsambunu izlemiştim ben bu fiyata değecek bir tv mi lg oled lere göre ne gibi artısı eksisi var onu merak ettim bir profesyonel gözüyle
Afiyet bal olsun ado hocam, benim için lütfen acele etmeyin, bekleriz efendim, bu koşturmaca ziyadesiyle memnuniyet yarattı zaten, acelesi olan arkadaşlar var, karışmak gibi olmasın ama öncelik tanıyabilirsiniz hocam, tavsiye forumu değil paylaşmak forumu gerçekten??şahsen tanışmıyoruz belki ama "ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz" ne doğru bir lafmış, içten teşekkürler ado hocam, sağolun tekrardanYaklaşık 1-2 saat içerisinde size de bir ürün bulmuş olurum sanırım (Birazdan yemek molası veririm zaar )
''Kalplerimiz bir miş'' diyorum zira anlayış göstereceğinize inanarak (Aslında baktım siz çevrim dışı, diğer arkadaş çevrim içi diye) o kardeşimize öncelik vermiştimAfiyet bal olsun ado hocam, benim için lütfen acele etmeyin, bekleriz efendim, bu koşturmaca ziyadesiyle memnuniyet yarattı zaten, acelesi olan arkadaşlar var, karışmak gibi olmasın ama öncelik tanıyabilirsiniz hocam, tavsiye forumu değil paylaşmak forumu gerçekten??şahsen tanışmıyoruz belki ama "ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz" ne doğru bir lafmış, içten teşekkürler ado hocam, sağolun tekrardan
hocam biraz komik olmuş ama şunu kastetmek istemiştim bazı VA paneller çok soluk gösteriyo bazıları daha tatmin edici. Forumda bir arkadaştan gömüştüm sanırsam 49ud8200 ile başka bir modelini kullanmış 8200 de daha iyi bir görüntü almış. Ben onun yalancısıyım azizim
hocam çok benziyor hemen hemen aynı diyebilirim ama bizim oda azcık daha küçükTespit doğru, Teknik açıklaması uzun-detaylı ve gereksiz o yüzden girmiyorum o konuya
Peki sizce benim evimde olan şu açı gibi bir açınız var mı? Ölçüleri de vermiştim bilerek.
Afiyet bal olsun ado hocam, benim için lütfen acele etmeyin, bekleriz efendim, bu koşturmaca ziyadesiyle memnuniyet yarattı zaten, acelesi olan arkadaşlar var, karışmak gibi olmasın ama öncelik tanıyabilirsiniz hocam, tavsiye forumu değil paylaşmak forumu gerçekten??şahsen tanışmıyoruz belki ama "ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz" ne doğru bir lafmış, içten teşekkürler ado hocam, sağolun tekrardan
75UD9650 inceleme videomun finalini ben, ''VESTEL den bu üretimi bu teknoloji ile bu kadar para verip almam'' diye bitirmiştim.Hocam bu ne hız. Çok teşekkür ederim. Tavsiye eder misiniz bu özelliklerle bu fiyata tv yi? Ben açı sorununa ragmen va paneli seviyorum. Fakat bu fiyatlarda bu boyutta başka alternatif göremedim.70 inch olarak Lg 70uk6950 var aynı fiyatta. 3 mağazada inceledim. Va panel. Fakat montajda ya da tasarımda 3 mağazada da ortak bir sorun vardi. Sağ yandaki çıtasındaki açıklıktan ışık sızıntıları görünüyordu yandan bakınca. Bir gariplik daha,sanırım lcd ile arka ışık paneli arasındaki mesafe diğerlerinde olmadığı kadar fazla ve biraz yandan bakınca o boşluk bariz gözüküyor. Açı arttıkça o bölgedeki görüntünün altında siyah bir şerit gölge gibi gözüküyor.
Yaklaşık 1-2 saat içerisinde size de bir ürün bulmuş olurum sanırım (Birazdan yemek molası veririm zaar )
Sevgili ado hocam, tarayıcıdan film izlenmeyecek, daha çok hatta bayağı çok YouTube ve netflix, bunlarda sıkıntı yoksa, TV uygundur hocam. Dediğim gibi film işi daha çok dışa bağımlı olarak pioneer in sırtında49'' ve LG üretimi IPS panelden yola çıkarak, Akıllı kumandadan feragat ederek, Bluetooth, Wifi , Widi, Smart, CEC_ARC, DTS TruSurround+DTS HD, HDR10, DLED, CI+, Netflix, HBBTV, 2x10 watt + Speaker box Özelliklerine ilaveten FRR değeri 1000hz olan (Donanımsal hz 50) 49UD8500
İnceleyerek düşüncelerinizi belirtebilir misiniz rica etsem
AWOX ile kıyaslayacak olursak VESTEL in yazılım ekibi ve mühendislik kalitesi çok çok daha üst düzeyde olması nedeniyle daha tercih sebebi olabilir diye düşünüyorum lakin tarayıcıdan film izlemek gibi düşüncelerinizde VESTEL belki sizi üzebilir.
Bu tv size tek kumanda, Uzun garanti süresi (3 Yıl), Ücretsiz montaj, kalitesi servis hizmeti, İyi bir satış sonrası hizmet anlayışı avantajları sunacaktır.
[Gizli İçerik] Ado hocam banada bi baksanız 2 gündür sizle irtibat kurmaya çalışıyorum. soruyu hatırlatma amaçlı::
max 3000 tl bütçem var çok zorlarsam 3100 olur (samsung 43NU7100 için) en büyük sıkıntı odamız küçük ama biraz çaprazdan izlenecek olması şöyle yazarsam daha net olcağını düşünüyorum
televizyonun karşısından 2.80 metre uzunluğu var odanın karşısından sağ tarafa 1.25, 1.30 metre mesafeden izlenecek acaba renk solması çok olur mu :/
diğer seçeneklerim Vestel 49ud8200, 49ud8460, 50ud8100 8200 biraz yakın geliyor bana ama oda karma panel üretiliyormuş fakat şöyle birşey var sanırım onda renk solması daha azmış siz neler düşünüyorsunuz ne almalıyım tavsiyeniz nedir
Ha birde kullanım alanları smart tv si stabil olsun internetten rahat film izleyebiliyim, arada futbol maçıda izlerim
Youtube ve Smart destekli uygulamalarda sorun yaşamazsınız. AWOX ve türevleri yerine bu marka ve model daha güven veriyor o nedenle sizce uygun ise ben sadece ''Güzel günlerde kullanınız'' diyebilirimSevgili ado hocam, tarayıcıdan film izlenmeyecek, daha çok hatta bayağı çok YouTube ve netflix, bunlarda sıkıntı yoksa, TV uygundur hocam. Dediğim gibi film işi daha çok dışa bağımlı olarak pioneer in sırtında
Elleriniz dert görmesin yüreğinize sağlık,
Saygılar sunuyorum
Abi başka markaların servisliğini almayı düşünüyomusun mesela çok satanlardanYoutube ve Smart destekli uygulamalarda sorun yaşamazsınız. AWOX ve türevleri yerine bu marka ve model daha güven veriyor o nedenle sizce uygun ise ben sadece ''Güzel günlerde kullanınız'' diyebilirim
Saygı bizden azizim ?