Sevgili ado hocam, yanıtınız için teşekkür ederim. Derdimizi tam olarak anlamışsınız sağolun, bu ikinci TV tamamen çocukların net üzerinden bizim kontrolümüzde birşey ler izlemesi, hanımın dizileri, pioneer sonrası maalesef beni kesmez hiçbiri, yalnız ben sadece piodan film seyrediyorum, aktif kullanımda, (pioneer 5090)TV aile için, LG servis dolayısıyla uzak sanki bana(forumda çok bahsedilmiş), 4k olmasada olur ama yok ise yapacak birşey yok, Smart olayı yani net iyi olsun, çocuklardan dolayı, önden yandan izlenecek, gerisi teferruat, tekrar çok teşekkürler, beklemedeyim, LG son seçenek olsun, (hanımla kavga etmeyelim)
LG markasına bakış açımı, forum üyelerimiz ve youtube takipçilerim iyi bilir lakin LG nin TV üretimi ile Panel üretimini birbirinden ayırırım ben.
Bu kadar güzel (Ben LG IPS panelleri cidden severim) panel üretebilen mühendislik zekası, nasıl oluyor da böyle saçma sapan tv üretiyor onu anlayabilmiş değilim.
Bakınız, HOTPOİNT markasının ülkemizde tutunamamasına, Türkiyemizden çekilme kararı alarak yıllarca HOTPOİNT markasına gönül ve para vermiş insanların ortada kalmasına sebep olmuş olanlar nasıl HOTPOİNT TÜRKİYE yöneticileriydi ise, LG markasını da TÜRKİYE pazarında bitirecek olan LG TÜRKİYE yetkilileridir.
Bakınız geçenlerde telefonla bana ulaşan bir kardeşimiz, (Hatırlarsam yazarım birazdan ismini) forumda yazdığım yazıları aslında LG Genel Merkeze bildirmem gerektiğini belirtti bana. Buradan hareketle eğer vakit bulursam ve bu konuda (Mesela @jeopol olabilir) ileri derece ingilizceye hakim bir kardeşimiz bana yardımcı olursa eğer, LG markasının ülkemizde uyguladıkları satış sonrası destek politikalarındaki kötülükler nedeniyle ne derece negatif bakış açısına sahip olduğu ve bu negatif açının giderek daha da büyüdüğünü birinci ağızdan birinci kulağa aktarmak isterim.
Bunu da Adem Helvacı olarak değil, Tavsiyeforumu ailesi olarak kendilerine iletmek isterim ki bunun bireysel veya münferit bir şikayet olmadığı, küçük de olsa seslerini duyurmaya çalışan bir kitle hareketi olduğunu anlayabilsinler.
Biz LG markasından ne isteriz? Sattıkları mal arıza yaptığında, Yetkili servisin acımasız uygulamaları ve müşteri hizmetlerinin bu konuları bilip duyarsız kalmamasını isteriz.
Yoksa LG ye bir düşmanlığımız yok genel anlamda.
Bu bağlamda forumda bir konu ve konuya bağlı anket açıyorum, ankete de yüksek oranda katılımlarınızı ve ciddi anlamda samimi düşüncelerinizi aktarmanızı, ankette size uygun olan seçeneği de işaretlemenizi rica ediyorum. Belli bir süre anketler ve feedback sayısı artınca, Mektubumuzu da yazar, konu linki ile birlikte ilgililere aktarırız. (Hatta bu yazıya ara vererek konuyu açarım birazdan.)
Konuyu toparlayacak olursam eğer, Evet ben de sizinle aynı fikirdeyim, TV LG olmasın, ancak Panelin LG olmasında belli başlı avantajlarımız olduğunuz da gözardı etmemeliyiz.
Tamam biliyorum IPS panellerdeki Vertical Banding sorunu ve panel tepkime sürelerindeki zayıflığını zaten her fırsatta vurguluyoruz ki zaten bu nedenle kullanıcıya uygun ürün almak konusunda bu forumda ısrar ediyoruz.
İşte tüm bu verilerin ışığında size tv aramak lazım.
Eğer IPS panel konusunda mutabık isek, ancak Daha bilinen markalardan ve FHD talep ediyor isek o konuyu netleştirelim, Bu gün size uygun bir mark ave model belirleyelim o halde