B Çevrimdışı

beray

Yeni Üye
15 Tem 2020
19
39
Arkadaşlar bu Philips 55PML9308 çok iyi fiyata kaçırdık peki 55PUS8909 alınır mı ne düşünüyorsunuz?

İki ürün çok farklı ama. Birde philipste titan os var. ve kullanışlı değil. Ben sorduğunuz ürünün 75pml9008 olanını kullandım ve sattım. Benim de size tavsiyem TCL olur.

1 Çevrimdışı

10ur01

Yeni Üye
7 Kas 2024
1
38
Merhabalar
Bugün vatan bilgisayardan 41.500 e Grundig 65gho9700 oled tv siparişi verdim fakat tereddütte kaldım çevremdekiler ileride sorun yaratabileceğini işletim sisteminde kanal geçişlerinde tepkime süresinde sıkıntı olabileceğini belirttiler aklım karıştı halbuki görüntü kalitesi çok hoşuma gitmişti bu tv yi kullanan varsa bilgi verebilir mi ya da 65 inc 52.000 tl ye kadar bütçem var tv tavsiyesi verebilir misiniz ona göre tv yi kullanacağım ya da iptal edeceğim

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,650
40
Merhabalar
Bugün vatan bilgisayardan 41.500 e Grundig 65gho9700 oled tv siparişi verdim fakat tereddütte kaldım çevremdekiler ileride sorun yaratabileceğini işletim sisteminde kanal geçişlerinde tepkime süresinde sıkıntı olabileceğini belirttiler aklım karıştı halbuki görüntü kalitesi çok hoşuma gitmişti bu tv yi kullanan varsa bilgi verebilir mi ya da 65 inc 52.000 tl ye kadar bütçem var tv tavsiyesi verebilir misiniz ona göre tv yi kullanacağım ya da iptal edeceğim
O paralara başka marka Oled bulmak nerdeyse imkansız ancak led tv bulunabilir o da Oled kadar tatmin etmeyebilir. Veya 55'' Oled bulabilirsiniz, Philips falan.

Dikkatli kullanırsanız sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. İşletim sistemi veya kanal geçişlerinin yavaş olması hiç problem olmaz. Harici bir uydu alıcı / tv box bağlayarak sorunu basitçe halledersiniz. Yeter ki piksel yanığı olmasın. Uzun saatler boyunca statik görüntüye maruz bırakmazsanız piksel yanığı olacağını da sanmıyorum.

Siz W Winston 'un yorumunu da bekleyin.

Geri
Üst Alt