Yerli markalar ucuzsa alınır. 23 bine 55pus8548 modeli var.Selamlar. 20-21 civarına kadar 55 inç android olarak vestel 55qa9700 uygun mudur veya bu daha iyidir dediğiniz f/p cihazı var mıdır? Teşekkürler.
Samsung'un ne açıdan daha iyi olduğunu açıklayabilir misiniz kısaca? Bir de Samsung'un 65S95C modeli de belirlediğim bütçeye uygun. 90C ile 95C arasındaki fiyat farkına değer mi?Artı olarak Samsung 65S90C modeli baktığın modellerden hem daha iyi hem daha iyi fiyatlı.
C3 yada S90C modellerinden birini tercih daha iyi değer ve görüntü sunar
B4 ve 759 dan nerdeyse iki kat daha parlaklık seviyesine sahip.Samsung'un ne açıdan daha iyi olduğunu açıklayabilir misiniz kısaca? Bir de Samsung'un 65S95C modeli de belirlediğim bütçeye uygun. 90C ile 95C arasındaki fiyat farkına değer mi?
55C3 LG'nin oled yada Samsung S90C modellerinden birine yönelin.Arkadaşlar merhabalar, yeni bir televizyon alacağım en az 55 inç olacak, evin düzeninden ötürü genellikle yan açıdan izleyeceğim.Çoğunlukla Dijital platformlardan dizi film izliyorum ona yönelik bir şey arıyorum. Bütçem mak. 55bin yardımcı olabilirseniz çok sevinirim teşekkürler.
43 inç ler benzer kalitede olur. Marka model fark etmez. Onlar hangi markayı seviyorlarsa onu alın.Merhaba ,
Annem ve babamlar için led tv bakıyorum.
İkisi de 80 yaş civarındalar.
Tv kanallarını iyi göstersin, başka bir beklentileri yok.
Oturdukları oda küçük olduğundan 42" yada max.50" diye düşünüyorum.
Hangi model ve markayı tavsiye edersiniz ?
Teşekkürler.
Va paneller 15 dereceden sonra kayıp yaşarsınız. Bu da kişiye göre değişir algılaması.selam. migrosta 43" ul3c63dt/2 toshiba televizyon gördüm. forumdan panel yapısının innolux süper MVA olduğunu öğrendim. bu televizyon kare bir odada yandan izleme konusunda nasıl bir performans gösterir?
Bu konuda kitap yaz okuyalım üstadımVa paneller 15 dereceden sonra kayıp yaşarsınız. Bu da kişiye göre değişir algılaması.
Hemen hemen böyle görünecek
![]()