albanez
Süper Üye
- 19 Mar 2018
- 3,445
N
Nadim
-email den diğer konuyu takip et,cevaplandı+
-LGE/Oled G4 kurulumu yarın yapacağım panel b sabah geldi bazı işlemleri bitmedi
akşam geç saatlerde bana tlf et seni arkadaşla görüştürürüm
-yaw "yerli" OLED şimdi nereden çıktı
hocam,kafamı buluyorsun benimle
aynen unut,beş para etmez bunlar kaldıki yazılımını ve MB si filan geçtim
daha güncel bile değil bu paneller
-yine 100Hz li yerli işi panel filan yok! bahsettiğiniz Arçelik/Grundig/Beko(hepsi aynıdır bunların)
120Hz desteği yoktur!!! örneğin paneli PS5 e bağlarsan OSD den çıkan rakam 60Hz dir yaw
yerli montaj işlerini geçin bir kalem,sadece market den çok ucuza bulursanız o zaman alınabilir!
zira Vestel/Arçelik fiyatlarına hele bir bak,rakamlar üst serilerde bana göre adeta manyak yaw
-PC den diğer uygulamalar v.s için Yusuf beye numaranı verdim işin doktoru o dur
bence "HTPC" işi meraklısı ve bilenleri için mükemmel çözümdür hala
ancak SBC daha prof. kullanım ve günümüz için daha doğru tercih olur
aynı şekilde MiniPC ler de bana göre HTPC den çok daha iyi,kısaca bunları Box la hatta
sendeki Apple ve Shield ile bile mukayese edemeyiz!
-Beelink salt Box işini bıraktı ve tamemen miniPC ye döndü ve çok iyi cihazlara imza atmaya başladı
yani şimdiler de tam marka oldu herifler,forumları da var,sanırım desteklerini Ukrayna team den alıyorlar
veya Ugoos Ukraynalı lar da idi veya birisi Rus diğeri Ukrayna team
bizim freak den İspanyol arkadaş da bunlarla beraber sanırım şimdi bir de Norveçli birisi girdi
SBC ve/veya MiniPC güncel çözümün(prof) adresleri dir
-Panasonic OLED için,bence İlkay beyi ara sana teklif versin sonra bana rakamı bildirirsin,sağlam firmadır
bunlar zaten bizim piyasadan en eskisi bir tek bu kaldı!
Pio ekibi dir bu adamlar,bir msg la OK leşilir ve iş biter

not;Hayrinin tlf kaybettim bana bildir ltf+
-email den diğer konuyu takip et,cevaplandı+
-LGE/Oled G4 kurulumu yarın yapacağım panel b sabah geldi bazı işlemleri bitmedi
akşam geç saatlerde bana tlf et seni arkadaşla görüştürürüm
-yaw "yerli" OLED şimdi nereden çıktı

aynen unut,beş para etmez bunlar kaldıki yazılımını ve MB si filan geçtim
daha güncel bile değil bu paneller

-yine 100Hz li yerli işi panel filan yok! bahsettiğiniz Arçelik/Grundig/Beko(hepsi aynıdır bunların)
120Hz desteği yoktur!!! örneğin paneli PS5 e bağlarsan OSD den çıkan rakam 60Hz dir yaw

yerli montaj işlerini geçin bir kalem,sadece market den çok ucuza bulursanız o zaman alınabilir!
zira Vestel/Arçelik fiyatlarına hele bir bak,rakamlar üst serilerde bana göre adeta manyak yaw
-PC den diğer uygulamalar v.s için Yusuf beye numaranı verdim işin doktoru o dur
bence "HTPC" işi meraklısı ve bilenleri için mükemmel çözümdür hala
ancak SBC daha prof. kullanım ve günümüz için daha doğru tercih olur
aynı şekilde MiniPC ler de bana göre HTPC den çok daha iyi,kısaca bunları Box la hatta
sendeki Apple ve Shield ile bile mukayese edemeyiz!
-Beelink salt Box işini bıraktı ve tamemen miniPC ye döndü ve çok iyi cihazlara imza atmaya başladı
yani şimdiler de tam marka oldu herifler,forumları da var,sanırım desteklerini Ukrayna team den alıyorlar
veya Ugoos Ukraynalı lar da idi veya birisi Rus diğeri Ukrayna team
bizim freak den İspanyol arkadaş da bunlarla beraber sanırım şimdi bir de Norveçli birisi girdi
SBC ve/veya MiniPC güncel çözümün(prof) adresleri dir
-Panasonic OLED için,bence İlkay beyi ara sana teklif versin sonra bana rakamı bildirirsin,sağlam firmadır
bunlar zaten bizim piyasadan en eskisi bir tek bu kaldı!
Pio ekibi dir bu adamlar,bir msg la OK leşilir ve iş biter

not;Hayrinin tlf kaybettim bana bildir ltf+