Samurai
Moderatör
- 3 Ağu 2021
- 2,928
- 41
Q70B ile QN85 arasında uçurum var fakat bu kullanıcının dikkatine ve göz alışkanlığına göre değişir.Netflix 4K paketi aldım Dizi Film izledim. Disney de aynı şekilde. Apple tv de 4k içerikli filmler diziler aldım. Yani tabi ki kötü değil mesela salondaki odam da q70b var şimdi onunla kıyaslandığında evet qn85c de film dizi izlemek daha güzel kötü değil. Ama şunu anladım ki o kadar çok büyük bir esprisi yok. Ama şunu belirtmek isterim eğer kişi bu televizyona 4K kaldırabilecek bir Masaüstü Sistemi varsa o zaman daha güzel görüntüler alıyorsun. Cyberpunk gibi veya Alanwake gibi oyunlar da. Ama Oled olmasını tercih ederdim. Şimdi servise onu teklif edeceğim ürün 2 sefer bozuldu ya bu sefer bana oled serisi gönderin mağduriyettim doğrultusunda ya da para iadesi diyeceğim.
Oled aldığınızda da parlaklığını beğenmeyeceksiniz, beyazlarını beğenmeyeceksiniz. LG CX deneyimledim daha önce, bariz karanlıktı led tv'ye göre. Otomatik parlaklık sınırlayıcı hemen devreye giriyor ve Oled panel'in yüksek parlaklıkta uzun süre kalmasına müsaade etmiyor. Ekrandaki parlak bölge boyutu %25'i geçtiği anda OLED paneller parlaklığı dramatik şekilde kısıyor.