@Heratlı
-bilgileri dosyadan verdim
-mail de ayrıca cevaplandı
-Sony X800 için o fiyat manyak! sen yine de Ali bey den fiyat iste sanırım daha da inecek
++
@inciser
LG G3 çok daha mantıklı ve bütçesi düzgün teklif! bence kaçırma
++
@doğanberk
hocam msg nı aldım ama diğer mail den gelenin üst kısmını göremedim,tuhaflık var ama bilemedim yaw
bende şu şekilde çıktı;
...
can bey,sürekli palavra katalog bilgilerinden bıktım usandım,beni bilirsin çok eski tforum
üyesiyim ama orası da epeyi yıllar evvel öldü donanım desen satıcıların ve ukalaların top oynadığı yer
f.türk yine aynı velhasıl forum yok bu ülkede ne yazıkki
sana ulaştım sende bırakmışsın buraları mail attım dönmedin
bize acilen babamlar dahil yazlık filan derken 4 tane lcd lazım oled işini daha önce sormuştum sana
Oled LG 65G3 aldık geçtiğimiz kasım ayında senin dosyanı da harfiyen uyguladım bilgin olsun
ya yıllardır nasıl lcd lere katlandım bilemezsin eşşekden indim ata bindim yahu
abi forumlarda sürekli yok orası şöyleymiş yok burası yanıyormş yok bilmem neymiş diye
sürekli kasıtlı olarak lcd lere doğru ciddi bir yalnış yönledirme yapıyor bazı tipler
birde sürekli bir TCL tavsiyesi yapıyorlar
aman abi ya forumlar demeyin bana
ps5 bağladım oğlan sürekli maç yapıyor arada kapat dedim sadece
haftaya amcaoğlu almanyadan senin bahsettiğin sony bluray 4k olan x800 de getiriyor
almanyadan G4 de getirebilirdim belki sonbahara derken senin uyarını gördüm ve vazgeçmiştim
can abi 4 tv seçtim acilen onayın gerekiyor,evet hayır demen yeterlidir
1.Philips 65PML9308
2.Samsung 65 90C serisi
3.Philips 50 veya 55 8808 veya 8909 serisi
4.Samsung 60/70 serisi 55" bu tv köydeki babamların yazlığına gidecek
oled den sonra bunlar uğraşmak gerçekden senin tabirinle hikaye gibi
abi saygılar
...
her neyse zaten Oled konusunu aştık
LCD için de kısaca,1./2. OK dir 3.8909 OK dir 4.her ikisi de onlar için OK dir
ama yine de sen 60 tercih et
diğer konu için acele etmeye gerek yok bence
-katalogları sakın okuma
-malum forumlardaki iki ayaklı çakalları siktir et gitsinler yaw! hiç takılma forumlara alayı satıcı,promotör ya da marka yalakaları
-sana verdiğim kişiye olmadı tlf aç sana deneyimlerini aktarsın,kendisi servis yetkilisidir,sor bak ne diyecek sana
abi şu geri dönen oranlarını bir söylesene filan de bak ne cevap verecek!
Türkiyede biz onun için OLED konusunu daima "içimizde" bu sebeblerden böyle götürüyoruz!
++
Nihat bey mail geldi ama haber bekliyorum,bayram sebebiyle kişiye ulaşamadım ama o bana geri döner nasılsa az sabır
Panasonic konusu hala sürüncemede,geçen sene biraz düzeldi ama KURların lanet durumu sebebiyle iş yine yattı
Hüseyin bey bu riske giremem diyor ki bence haklı ayrıca Servis konusu risk!
gerçi o bahsettiğim eski bizim servis arkadaşlar hepsi prof. dur lisanslıdır v.s ama parça garantisi riski ciddi dir!
Pany Oled kullanan arkadaşların tamamı zaten bir şekilde Almanya irtibatlıdır!
++
diğer mailleri bir şekilde buradan ya da oradan cevaplayacağım+