Servis menüsünde yazar. ÖrnekHocam bu 55L4ZU9TD kod TV nin neresinde yazıyor tam olarak. Örnek olarak aşağıdaki resimde nerede yazar?
Servis menüsünde yazar. ÖrnekHocam bu 55L4ZU9TD kod TV nin neresinde yazıyor tam olarak. Örnek olarak aşağıdaki resimde nerede yazar?
Hocam servis menüsüne nereden gireceğim.Servis menüsünde yazar. Örnek
Hocam servis menüsüne nereden gireceğim.
Servis menüde yazar, etikette yazacağını pek sanmıyorum.Hocam bu 55L4ZU9TD kod TV nin neresinde yazıyor tam olarak. Örnek olarak aşağıdaki resimde nerede yazar?
Hocam TV nin açık kalma süresine nereden bakabiliriz?Servis menüde yazar, etikette yazacağını pek sanmıyorum.
Yok hocam değiştirmiyorum zaten. Sadece bilgi amaçlı bakıyorum.E emurat,
Servis menüsünde biryeri değiştirme. Oynama .
Servis menü ile uğraşmanızı tavsiye etmem, yapacağınız bir değişiklik tv'yi kullanılmaz hale getirebileceği gibi, hiçbir yanlış bir şey yapmasanız dahi servis menüde tv kilitlenir veya başına bir şey gelirse cihaz garanti kapsamından çıkar ve tamamen sizin sorumluluğunuza geçer.Hocam TV nin açık kalma süresine nereden bakabiliriz?
AynıBugün Vestel 55Q9900 model tvyi kargocu getirdi, etiket taşınırken darbe aldığını gösterdiğinden teslim almadım. Aynı modeli tekrar sipariş edecektim ancak fiyatları değişmiş.
Toshiba 55QL5D63DT modeli bununla aynı mıdır? Vestel yerine alabilir miyim?