Oledler Samsung,LG , Philips, Sony, Panasonic bunların hepsinden alabilirsiniz. LG ve Samsung dışında markalarda tedarik sorunu var. Fiyatları pahalı. Oledlerde 50 inç olmaz. 48 inç vardır. 55 inç Samsung ve LG nin modelleri çok iyi modelleri var. Bunlar android değil. Android Philips ve Sony kullanırMerhaba,
Oledte hangi marka panellerden uzak durayım. Melere dikkat etmeliyim. 50-55" android önerebileceğiniz TV var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
Samsung 55QN85C önerebilirim, bütçenizi 1.100 TL aşıyor ama,Arkadaşlar selamlar. LG’nin LM serisi 47” bir TV var evde. 2012’de almıştım. Şu ana kadar ses dışında üzmedi diyebilirim. Yakın zamanda ev değiştireceğim için 2. bir TV ihtiyacımız da olacak. O dönem çok para vermiştim TV’ye ama yanlış bir karar verdiğimi düşünüyorum. Keşke ortalama bir şey alıp 12 değil de 6-7 sene sonra değişseydim diyorum.
Yaklaşımım doğru mu bilmiyorum ama teknoloji çok hızlı geliştiği için çok para verip 3 sene sonra keşke şunu alsaydım demek de istemiyorum.
Çok yüksek beklentilerim yok. Ama en azından ortalama üstü bir şeyler olsun tabi. Daha çok film izlemek için kullanıyoruz TV’yi. Şu an 2,5 metre mesafe ama taşınınca muhtemelen 3,5- 4 metre civarı olacak. 40 bin liraya kadar önerebileceğiniz cihazlar nelerdir acaba?
Teşekkürler. 3,5-4 metre için 55” küçük olmaz mı peki? 1000 lira çok mühim değil ancak şu anki tv 47” ve 2,5 metrede ideal. 65” daha iyi olmaz mı?Samsung 55QN85C önerebilirim, bütçenizi 1.100 TL aşıyor ama,
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Samsung bütçenizi aşarsa TCL 55C745 bakabilirsiniz, yaklaşık 10.000 TL daha ucuz,
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
65'' daha iyi olur, doğru diyorsunuz lakin bütçeyi göz önüne alırsak başka bir model bulmamız gerekir. TCL 65C745'e bir bakar mısınız ?Teşekkürler. 3,5-4 metre için 55” küçük olmaz mı peki? 1000 lira çok mühim değil ancak şu anki tv 47” ve 2,5 metrede ideal. 65” daha iyi olmaz mı?
Yerli markalar nasıl peki sizce? Mesela 40bin değil de 20-25 civarına falan bi Vestel falan alsak pişman eder mi? Onların da bazı modellerinde iyi paneller falan oluyor bildiğim kadarıyla. Yani mağazalarda kötü gelmiyor görüntüleri ama tabi demo videolar ile anlamak pek mümkün değil.65'' daha iyi olur, doğru diyorsunuz lakin bütçeyi göz önüne alırsak başka bir model bulmamız gerekir. TCL 65C745'e bir bakar mısınız ?
Benim için çok zor bir soru bu. Kişiye ve beklentiye göre değişir. Yerli televizyonlar hep 60 hz, FALD panel de yok, çoğunluğu direct led. Bu saydıklarım görüntü kalitesini etkileyen şeyler.Yerli markalar nasıl peki sizce? Mesela 40bin değil de 20-25 civarına falan bi Vestel falan alsak pişman eder mi? Onların da bazı modellerinde iyi paneller falan oluyor bildiğim kadarıyla. Yani mağazalarda kötü gelmiyor görüntüleri ama tabi demo videolar ile anlamak pek mümkün değil.
60hz istemiyorum. Yani 2024 yılında artık 60hz alınmaz gibi. Gerçi mevcut içerikler için çok fark eder mi bilmiyorum ama yine de geleceği düşünmekte fayda var. Led teknolojisi ve panel kalitesi konusunda hiç fikrim yok. Çok yüksek beklentilerim yok ancak ucuza kaçıp kötü bir şey almak da istemiyorum. Sonuçta kısa sürede değiştirilecek bir şey değil.Benim için çok zor bir soru bu. Kişiye ve beklentiye göre değişir. Yerli televizyonlar hep 60 hz, FALD panel de yok, çoğunluğu direct led. Bu saydıklarım görüntü kalitesini etkileyen şeyler.
İlla 65 olacaksa TCL 65C745 alın. 55 kurtarır derseniz Samsung 55QN85C alın.60hz istemiyorum. Yani 2024 yılında artık 60hz alınmaz gibi. Gerçi mevcut içerikler için çok fark eder mi bilmiyorum ama yine de geleceği düşünmekte fayda var. Led teknolojisi ve panel kalitesi konusunda hiç fikrim yok. Çok yüksek beklentilerim yok ancak ucuza kaçıp kötü bir şey almak da istemiyorum. Sonuçta kısa sürede değiştirilecek bir şey değil.
O zaman en iyisi yerleştikten sonra koltukların mesafesine göre 55-65 tercihi yapıp ona göre karar vermek. Teşekkürler tekrar.İlla 65 olacaksa TCL 65C745 alın. 55 kurtarır derseniz Samsung 55QN85C alın.