Va panel. Ama Philips lerde bunun garantisi olmaz. Üretime göre değişiklik gösteren firma, LG gibi. Şimdilik Va panelle geliyorMerhaba,
55PUS8508 modelinde IPS mi VA mı kullanılıyor, bilen var mı?
Epey'deki verilere çok fazla güvenmeyin. Çalışma şekli olarak ikisi de aynı hız olabilir fakat 120 Hz olan cihazın hareketli sahne performansı, içeriklerdeki hareket işleme performansı her zaman daha iyidir. 1.6 araba ile 2.0 araba aynı olmaz.özellik olarak karşılaştırın biraz phılıps önde donanım olarak epeyden karşılaştırın
ikisside aynı hız yazmaya bakma
Tamamen şans işi, Samsung'da da sorun yaşayabilirsiniz. Ancak Philips'te sorun yaşarsanız çok daha fazla uğraşacağınıza eminim, kesin THY'lik olursunuz. Marka dışında TCL'in FALD olması çok fark yaratır, TCL'deki kontrast ve siyah kalitesini Philips'te bulamazsınız. Oled'den sonra en iyi görüntüyü Full Array cihazlar verir.Teşekkür ederim hocam. TCL hiç kullanmadım ama pişmanlık yaşar mıyım
Teşekkürler hocam.Yerli markalardan Vestel yada Grundig modellerinden birini tercih edersiniz.
43ghu8500 .
Onvo, sunny, next vb yerli markalardan degilde bu iki marka daha iyi olur. Servis ve garantide
İki modelde IPS panelle gelir. 60 Hz panel.Dostlar merhaba,
Bir yakınım televizyon alma arefesinde lakin teknik detaylardan çok anlamıyor, bana fikirimi sordu ..
Açıkçası burada benden ışık yılı kadar ileri de, bu konuya gömülmüş dostlarımız olduğu için buraya yazmak istedim..
Bana yolladığı modeller bunlar
Arçelik Imperium 9 A55 D686 S
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
LG 55UQ75 (bu modelden tam emin değilim lakin gönderdiği resimde bu yazıyor ama bulabildiğim model aşağıdaki.. )
Aynı ekran boyutu ve fiyat aralığında (sanırım bütçesi 25k civarı) başka tavsiyelere açığız tabi.
Ne dersiniz ?
Yeni çıkarttığı modeller fiyatı iyi. Büyük ihtimalle bu modelin fiyatını artırırlar. Alın bence. IPS panel büyük ihtimalle pus8808 panelinden var.Grundig 55 GHQ 9500 modeli nasıldır? HDMI, VRR gibi bilgilere rastlamadım hiç:
Koç'un TV modellerinin özelliklerini öğrenmenin yolu var mı? İnternette hiçbir bilgi yok neredeyse. Sitesinde de hiçbir şey detaylı değil. Herhalde bu TV sadece 120Hz, Android TV isteyenlere yönelik düşünülmüş F/P model. HDMI 2.1, HDCP 2.3, VRR, AMD Freesync Premium Pro vs. bilgisini öğrenmek istiyorum çünkü.Yeni çıkarttığı modeller fiyatı iyi. Büyük ihtimalle bu modelin fiyatını artırırlar. Alın bence. IPS panel büyük ihtimalle pus8808 panelinden var.
Bahsettiğiniz özellikleri yerli ürünlerde bulamazsınız, boşuna uğraşmayın. Sony bile VRR özelliğini doğru düzgün kullanamıyor + VRR'ın düzgün çalışması için yazılımın da düzgün olup donanım ile uyum içinde çalışması lazım.Koç'un TV modellerinin özelliklerini öğrenmenin yolu var mı? İnternette hiçbir bilgi yok neredeyse. Sitesinde de hiçbir şey detaylı değil. Herhalde bu TV sadece 120Hz, Android TV isteyenlere yönelik düşünülmüş F/P model. HDMI 2.1, HDCP 2.3, VRR, AMD Freesync Premium Pro vs. bilgisini öğrenmek istiyorum çünkü.
Yeni çıkarttığı modeller fiyatı iyi. Büyük ihtimalle bu modelin fiyatını artırırlar. Alın bence. IPS panel büyük ihtimalle pus8808 panelinden var
Merhaba,ustamizin tasiyeniz üzer aldım kurdular bugün 55pus8508 ipspanel geldi gerçekten güzel güzel özellik var hesaplı almıştım fiatı düşmüştü