120 Hz uydulu. Philips, LG, Panasonic,Sony, Samsung oledlerini al tabiki.Philips 48OLED708 nasıl?
3840 x 2160'da 120Hz veriyor mu anlamadım orasını. Bi de uyfu alıcısı var mı? Eskiden /12 olanlar uyduluydu bu da uydulu mu?
Uygun fiyat açın.Merhaba arkadaşlar. 43 inch uygun fiyatlı ne alabilirim? Android ya da webos olsa daha iyi olur. Teşekkürler şimdiden.
Hocam 55pus8808 modelini almayı düşünüyorum. Şuan 31bin tl fiyatı. Tavsiye eder misinizFiyat aralığınız göre baktığınız markaların modellerini çıkarın buraya tekrar atarsınız.
Bunlar benzer modeller olur bu markaların. Burada Philips in yeni kullandigi mediatek işlemcili modeli 55pus8508 ön plana çıkar daha iyi bir işlemciyle gelir
Bence alınır. Alternatif olarak şuna da bakabilirsiniz,Selamlar.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bu fiyata alınır mı sizce ?
Hocam 55pus8808 modelini almayı düşünüyorum. Şuan 31bin tl fiyatı. Tavsiye eder misiniz
Hocam TCL markasına nedense pek güvenemiyorumBence alınır. Alternatif olarak şuna da bakabilirsiniz,
Teknik açıdan C745 daha iyidir.
çok para55 pus8508 aldım yarın servis kuracak aynı özelik var terndyoldan aldım satıcı mediamark 8505 tasviye ederim fiat özellikde aynı üretim 2023 ikisideSelamlar.
Bu fiyata alınır mı sizce ?
Hocam 55pus8808 modelini almayı düşünüyorum. Şuan 31bin tl fiyatı. Tavsiye eder misiniz
Anladım hocamHocam TCL markasına nedense pek güvenemiyorum
8508 modeli 60HZ amaçok para55 pus8508 aldım yarın servis kuracak aynı özelik var terndyoldan aldım satıcı mediamark 8505 tasviye ederim fiat özellikde aynı üretim 2023 ikiside
özellik olarak karşılaştırın biraz phılıps önde donanım olarak epeyden karşılaştırınHocam TCL markasına nedense pek güvenemiyorum
özellik olarak karşılaştırın biraz phılıps önde donanım olarak epeyden karşılaştırın
ikisside aynı hız yazmaya bakma8508 modeli 60HZ ama
Teşekkür ederim hocam. TCL hiç kullanmadım ama pişmanlık yaşar mıyımAnladım hocam
Philips marka olarak daha iyi, servisi biraz daha kötü anlatılıyor. Cihaz kalitesi açısından ise TCL daha iyi bu da aklınızda olsun. Bir tanesi Full Array diğeri ise sıradan bir direct lit.
10 bin liraya kadar.Uygun fiyat açın.
Yerli markalardan Vestel yada Grundig modellerinden birini tercih edersiniz.10 bin liraya kadar.