Arkadaşlar naçizane bende 55 inch bir tv arıyorum. Amaç Uydu yayınları izlemek. Youtube izlemek. Bunun dışında harici diskten 4k ve 1080p Bluray Remux izlemek.
Öceki televizyonum Samsung Lcd Tv idi 15 yıldır kullanıyoruz ama çok arıza vermeye başladı. Yıl sonu indirim vs varken bakayım dedim tamamen kafa karıştırıcı. Her telden birşey. Ben tv aldığım zaman panel 100hz olsun demişlerdi samsungun o televizyonu sd yayınları iyi gösteriyor demişlerdi aldık. Gerçekten de memnun kaldık doğal modda izledik bugüne dek ve memnun kaldık.
Bu şekilde uzun yıllar dayanacak doğal renk göstersin garantisi sorunsuz olsun diye bakınıyorum.
50 hz alınmaz. edge led alınmaz. philips servisi kötü samsung 7-8 serileri kötü, vestel vs karma panel kötü, tcl doğal renk veremiyor. mini led şöyle direct böyle qled yalan zaten, Lg ips paneller kötü falan filan, bu yorumları gördükçe napacağımı şaştım.
napıcam ne edicem parayıda geçtim bir modele kavuşamadım. gittim mağazalarda hepsi 4k yağ gibi demoları vermişler hepsi birbirine benziyor.
Birde beğenmezsem iade edememe şansım var galiba amazon haricinde. Mağazadan alınsa teşhir geliyor mediamrkt iade almadı teknosa şöyle vatan böyle.
Kürekle olumsuzluklar atılıyor üzerime. Ya da benim elimde keser var etrafta sürekli çivi görüyorum

Mağazadan kapalı kutu alıp gitmek en iyisi galiba.
Uzun oldu affola bu şartlar altında Samsung 55QN85C ve Philips 55PML9008 ambilight ve fiyat avantajı ile kafama takıldı ama philipsin servis dalaverelerini falan okudukça eski alışkanlıklardan dolayı samsunga gidiyor elim. Bu modeller veya başka alternatif olarak önerebileceğiniz birşey var mı ?