Oneriniz bi tv varmi ips, 50 inc de pek yok sanirim. 55 de okur fiyat 10 u cok gecmesse yeterliAyrıca sizin bahsettiğiniz gibi Memc desteği var. HDR10' da destekliyor. Sadece altyapı android değil. Linux tabanlı. Açıkçası kişisel tercihim ips. (Çok farklı açılardan izliyorum.) Yoksa ben alırdım.
50" te IPS panel bulamazsınız. 55" için ise bu rakamlara ancak bu koşullarda arada denk gelmiş modelleri takip etmeniz gerekiyor. Bir kullanıcımız aşağıdaki modeli bulmuş, o da VA. Araştırılabilir;Oneriniz bi tv varmi ips, 50 inc de pek yok sanirim. 55 de okur fiyat 10 u cok gecmesse yeterli
Hilevel 55uhl730 a101 de vestel ürünü.
vpaz-20277931bu yazıyor panel nedir acaba
![]()
Birde ricam fiyat 8.000 tl bu fiyat bu panel olan 4k tv alınırmı.
AUO, AMVA3 (Geliştirilmiş VA), 4000:1 kontrast, 12 COF, Renk derinliği 10 bit (8bit+HiFRC).
TV' yi tam karşıdan izleyecekseniz, açılı izleme olmayacaksa bu rakama alınabilir.
Aslinda 43 de yeterli, 50 genelde va, gerci aci olarak cok kotu bir durumda degil, va da belki kurtarir.50" te IPS panel bulamazsınız. 55" için ise bu rakamlara ancak bu koşullarda arada denk gelmiş modelleri takip etmeniz gerekiyor. Bir kullanıcımız aşağıdaki modeli bulmuş, o da VA. Araştırılabilir;
Uygundur.merhabalar 15 b,n civarı 55 ekran ev bakıyorum netflix disney tarzı platformlar izliyorum
Toshiba 55QL5D63DT
bu model 14 bin tl civarı canlı renkleri seviyorum önerirmisiniz
teşekkür ederim tcl tv yi gördüm ona zorlasammi bilemedim servisi vestel gibi yaygınmı acaba ben beldede oturuyorumUygundur.
Cevaplariniz icin tskler,50" te IPS panel bulamazsınız. 55" için ise bu rakamlara ancak bu koşullarda arada denk gelmiş modelleri takip etmeniz gerekiyor. Bir kullanıcımız aşağıdaki modeli bulmuş, o da VA. Araştırılabilir;
Arkadaşlar tcl 55c745 siparişi verdim. Ürün gelirse kurulum yapılırken hangi testleri yaptırmamız gerekir.
Şu şekilde bir video açıp ölü pikseli ışık sızması, renk homojenliği gibi detayları kontrol edebilrisiniz;Yardımcı olabilecek var mı?
Yardımcı olabilecek var mı?
Teşhir ürün veya kullanılıp iade edilmiş ürün olup olmadığını anlayabilmek için servise TV çalışma süresini kontrol ettirmeyi unutmayın.Yardımcı olabilecek var mı?
O zaman şöyle detaylı, bol görselli bir kullanıcı deneyimi konusunu bekleriz. Hayırlı olsun.Ben Teknosa'dan 24 bin TL'ye 55C745 aldım. Sehim, bulutlanma, ölü piksel vs. hiçbir sorun yok. Paket hasarsızdı, kurulum güzeldi.