Ürün kullanılmış değildi sanıyorum, o ince detay jelatinleri el yordamıyla o kadar muntazaman takacak adam yoktur. Daha önce dediğim gibi sehim, gölgelenme veya ölü piksel yok. Kırığı, çıkığı, çiziği yok. Daha önceden açılmış olabileceğine dair bir intiba oluşmadı kısacası.
Annemin hoşuna gitmedi renkleri pek. Bizde 13 yıllık bir Samsung vardı ve renkleri afedersiniz pavyon gibi gösterdiğinden gözleri ona alışmış, doğal renk olunca mat geldi. Zaten sürekli ulusal kanalları izliyor, çok fazla görülecek bir şey yok orada. Kırmızı tam kırmızı, yeşil tam yeşil, mavi tam mavi... Bence bir problemi yok. Özellikle örnek videolardaki renkler harikaydı.
Henüz 4K film izleyemedim. Amazon Prime'da John Wick 4 gelmiş de ona takılınca başka bir şeye bakamadım, o da maalesef sadece 1080P destekliyordu ilginç bir şekilde.
Uygulamadaki geçişler gayet akıcı.
Kumandasından sesli komut veriliyor. 6 tane çok kullanılan uygulamanın kısayol tuşları verilmiş, televizyondan bulacağım diye uğraşmaya gerek yok. Şu an tek olumsuz diyebileceğim özellik kumandada numerik tuşların bulunmuyor oluşu. Bazı yerlerde ekran klavyesi ile zaman geçirmeniz gerekebilir, aramaları yazmakla uğraşmak yerine sesli asistan yordamıyla yapabilirsiniz.
Şu ana kadar ki gözlemlerim iyi, biraz kurcaladıktan sonra ayrıntılı ve resimli bir başlık açarım.
Televizyonun yanında kulaklık hediyesi de varmış. Biz daha önceden bilmediğimiz için servis kulaklık hediyemiz olduğunu söyleyince şaşırdık. Piyasa fiyatı 2000TL olan TCL S600 hediye ediyorlar. Kampanya ile alakalı ayrıntıları şuradan bulabilirsiniz;