Yanıtınız için teşekkürler o zaman tercihim Vestel’den yana android cihaz bilerek tercihlerimin dışında bıraktım smart tv tercihim oldu sizce de doğru karar mı verdim android düşünmeyerekFutbol maçlarında böyle bir sorun varsa motion ayarlarından düzeltilebileceğini düşünüyorum. Yazılım ile ilgili bir şey ise zaten güncelleme gelir. Veya o kullanıcıların yaşadığı sorun televizyondan değil de, başka bir nedenden kaynaklanıyor da olabilir; yayın kalitesi, hdmi kablo kalitesi vb.
Samsung Q80B ile Vestel Q9900 birbirleriyle kıyaslanabilecek cihazlar değil, teknik olarak arada ciddi farklılıklar var. Olay sadece Qled filtreye sahip olmaktan ibaret değil. Panel hızları, kontrast, parlaklık, görüntü işleme teknolojisi, renk homojenliği, siyah kalitesi, mühendislik...
Sanırım evleniyorsunuz, çeyizlik olarak alacaksanız. Doğru tahmin ettiysem hayırlı olsunGaranti konusunu gerçekten bilmiyorum. Benim sizi yönlendirmem doğru olmaz, biz sadece öneri sunabiliriz.
Q9900 serisi ile ilgili konuyu aşağıya bırakıyorum. Vestel'de yavaşlama olur mu veya smart performansı yetersiz kalır mı diye tereddüt ediyorsanız bence buna takılmayın, harici bir kutu alarak sorunu çözersiniz. Veya örnek veriyorum, Netflix'i konsol üzerinden izlersiniz.
Vestel 43Q9900 50Q9900 55Q9900 65Q9900 Teknik Özellikler
Görüntü 4K 3840 x 2160 MİCRO DİMMİNG HDR10 HDR10+ DOLBY VISION QLED MEMC VAR PIXELLENCE PRO YENİLEME HIZI 3000(yazılımsal) PANEL GERÇEK HIZ 60HZ Panel bilgileri ; *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli haklara sahip değilsiniz. Forum başlığını ziyaret edin! *** SES DTS Virtual...tavsiyeforumu.com
Ne desem bilemiyorum hocam, bazen Android daha kullanışlı olabiliyor. Ne kadara alacaksınız televizyonu ?Yanıtınız için teşekkürler o zaman tercihim Vestel’den yana android cihaz bilerek tercihlerimin dışında bıraktım smart tv tercihim oldu sizce de doğru karar mı verdim android düşünmeyerek
Bütçenizi bilmiyorum, tv ağırlıklı olarak akşam vakitlerinde izlenecekse güneşin bir önemi yok. Ama gündüz izlenecekse ya anti-glare kaplaması yüksek bir cihaz lazım, ya da parlak bir cihaz. Öyle bir cihaz da pahalı maalesef.Arkadaşlar evleniyorum. Oturma odasına bir tv düşünüyorum. Fakat çok bir bilgim yok.
Oda sanırım 20 m2 ye yakın. Sanırım 4x5 tam emin değilim ölçmek lazım
Tv güneşi tam karşısından görecek.
Oda dikdörtgen yapıda
almayı düşündüğüm onvo 65" a01deki model (9bin küsür) veya TCL 50P615 50"(8490)
Ben günlük kullanım için dizi film seyri için istiyorum. İleride avr ses sistemine geçeceğim ama şuan değil malum evlilik çok masraflı.
Şimdi paneller nedir arıza verirmi bana şunu al kafan rahat etsin seni uzun süre götürsün dediğiniz tavsiyelerinizi rica ediyorum. Bütçe olarak biraz daha yukarı çıkabilirim. Birde oled - qled - led var biraz baktım oled paramız yetmez gibi qled daha parlak ve canlı renkler diyor gerek varmı varsa ona göre tavsiye vewrirseniz çok mutlu olurum.
Şimdiden tebrik ediyoruz ailecek .Mutlu,huzurlu yıllar diliyoruzArkadaşlar evleniyorum. Oturma odasına bir tv düşünüyorum.
Vestel 55Q9900 17.000Ne desem bilemiyorum hocam, bazen Android daha kullanışlı olabiliyor. Ne kadara alacaksınız televizyonu ?
25.000 TL'ye çıkılacaksa eğer, 120 hz FALD panel ve çok parlak Q80B dururken aynı paraya 60 hz Edge Led Q60B almanın bende bir izahı yokVestel 55Q9900 17.000
Samsung 55Q60B 25.000
25.000 TL'ye çıkılacaksa eğer, 120 hz FALD panel ve çok parlak Q80B dururken aynı paraya 60 hz Edge Led Q60B almanın bende bir izahı yokBen olsam o kadar para vereceksem Q80B alırdım veya Vestel alır geçerdim.
Biz bu tabloda Q80B için maksimum SDR parlaklık seviyesini 450 olarak yazdık fakat 1085 nits olarak ölçenler de gördüm.
![]()
ürünüNe desem bilemiyorum hocam, bazen Android daha kullanışlı olabiliyor. Ne kadara alacaksınız televizyonu ?
Samsung ürünü biraz bütçe eklemem lazım onun için ondan dolayı Vestel ürününü tercih ediyorum Vestelin 55Q9900 ürününü kullananlar varsa onlardan yorum almak isterim eksileri artıları
Vestel 17 bin 55Q9900
ürünü
ürünün seri numarasını verebilirseniz.Herkese iyi akşamlar.Toshiba 50UA5D63DT nasıldır dostlar birde teknik özellikleri nasıl acaba pek bi bilgiye ulaşamadım yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba;Herkese iyi akşamlar.Toshiba 50UA5D63DT nasıldır dostlar birde teknik özellikleri nasıl acaba pek bi bilgiye ulaşamadım yardımcı olursanız sevinirim