Garip; eğer ülke bazında farklı üretim yoksa;Üstadlar bir de Lg50UP81006LA panelleri ips midir kesin amazon yorumlarında ips yazmışlar yoksa bunlarda da karma panel üretim mi var?Sizden gelecek bilgi ile sipariş vereceğim
Yaratır.Peki bu Lg5081006LA VA panel yan açılardan çok sıkıntı yaratır mı
Bildiğim kadarıyla tekil panel değil, tam üstüne basmışsınız. Yani panel üreticisi aynı olsa bile kullandığı panel aynı değil; VA da gelebilir IPS de.Üstadlar bir de Lg50UP81006LA panelleri ips midir kesin amazon yorumlarında ips yazmışlar yoksa bunlarda da karma panel üretim mi var?Sizden gelecek bilgi ile sipariş vereceğim
Ve aleyküm selam.Selamlar, 55 ekran tv arayışındayım. Bütçe 20 civarı...Kaliteli maç yayınları izlenecek ve günlük yayınlar...Bu ürünler için tavsiye ya da benzer ürün tavsiyesi alabilirim...Şimdiden teşekkürler...Bulduğum bazı ürünler :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Çok fark etmez, hangi panele geleceğine bağlı olarak farklılık olur yani VA ve IPS farkı. Vestel alırsanız kesin VA gelir, LG alırsanız IPS gelme şansı da var.Peki üstad seçim yapacak olsak Lg50UP81006LA mı vestel 50Q9900 mü?amaç günlük kullanım tercihiniz benim için önemli saygılar
Cevap için teşekkürler, Amazon linkindeki ürünler hakkında ne dersiniz? Maç izlenek için yeterli olur mu?Ve aleyküm selam.
TCL C735 güzel tv, sadece parlaklık olarak zayıf. 300 nit parlaklık sizin için yeterli olur mu ?
Samsung Q80B var, oldukça parlak, FALD panel, kaliteli bir cihaz. Bütçenizi biraz aşıyor;
Bir de Philips PML9507 var. Teknik açıdan süper bir cihaz ama çok sorun yaşayan var. Bu nedenle %100 gönül rahatlığıyla tavsiye edemiyorum. İsterseniz araştırabilirsiniz.
Amazondakiler;Cevap için teşekkürler, Amazon linkindeki ürünler hakkında ne dersiniz? Maç izlenek için yeterli olur mu?
Bir de bu tv için yorum alabilirim:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Beko olarak bulunmaz ama Grundig aynı olur. Yerel firmalarda yapacaklari pek bişey olmaz smart bölümünü allar pullar. Hepsi için geçerli. Beko 55 inç lerde IPS kullanır.Amazondakiler;
- Samsung 55Q67B: Negatif yönleri; kenardan aydınlatmalı ve 60 hz olması. Pozitif yönü ise diğer adaylara göre biraz daha parlak olması. 480 nit'e kadar çıkıyordu sanırım.
- TCL C725: Direkt arkadan aydınlatmalı ve 60 hz. Maksimum 330 nit parlaklık verebiliyor.
- TCL C735: Direkt arkadan aydınlatmalı ve 120 hz. Maksimum 300 nit parlaklık verebiliyor.
TCL grubunda parlaklık sıkıntı, Samsung tarafında ise aydınlatma şekli. Kenardan aydınlatma çok tercih ettiğimiz bir şekil değil, daha çok TCL gibi arkadan aydınlatmalı olmasını isteriz.
Beko için yorum yapamıyorum çünkü dışarıya bilgi vermiyorlar. Hangi paneli kullanıyorlar, teknik özellikleri nedir bilmiyoruz.
Ben sizi W Winston 'a yönlendireyim, o daha iyi bilir.