TiRaNTx
Yeni Üye
- 11 Şub 2019
- 47
- 41
Arkadaşlar evleniyorum. Oturma odasına bir tv düşünüyorum. Fakat çok bir bilgim yok.
Oda sanırım 20 m2 ye yakın. Sanırım 4x5 tam emin değilim ölçmek lazım
Tv güneşi tam karşısından görecek.
Oda dikdörtgen yapıda
almayı düşündüğüm onvo 65" a01deki model (9bin küsür) veya TCL 50P615 50"(8490)
Ben günlük kullanım için dizi film seyri için istiyorum. İleride avr ses sistemine geçeceğim ama şuan değil malum evlilik çok masraflı.
Şimdi paneller nedir arıza verirmi bana şunu al kafan rahat etsin seni uzun süre götürsün dediğiniz tavsiyelerinizi rica ediyorum. Bütçe olarak biraz daha yukarı çıkabilirim. Birde oled - qled - led var biraz baktım oled paramız yetmez gibi qled daha parlak ve canlı renkler diyor gerek varmı varsa ona göre tavsiye vewrirseniz çok mutlu olurum.
Oda sanırım 20 m2 ye yakın. Sanırım 4x5 tam emin değilim ölçmek lazım
Tv güneşi tam karşısından görecek.
Oda dikdörtgen yapıda
almayı düşündüğüm onvo 65" a01deki model (9bin küsür) veya TCL 50P615 50"(8490)
Ben günlük kullanım için dizi film seyri için istiyorum. İleride avr ses sistemine geçeceğim ama şuan değil malum evlilik çok masraflı.
Şimdi paneller nedir arıza verirmi bana şunu al kafan rahat etsin seni uzun süre götürsün dediğiniz tavsiyelerinizi rica ediyorum. Bütçe olarak biraz daha yukarı çıkabilirim. Birde oled - qled - led var biraz baktım oled paramız yetmez gibi qled daha parlak ve canlı renkler diyor gerek varmı varsa ona göre tavsiye vewrirseniz çok mutlu olurum.
Son düzenleme: