Futbol maçlarında böyle bir sorun varsa motion ayarlarından düzeltilebileceğini düşünüyorum. Yazılım ile ilgili bir şey ise zaten güncelleme gelir. Veya o kullanıcıların yaşadığı sorun televizyondan değil de, başka bir nedenden kaynaklanıyor da olabilir; yayın kalitesi, hdmi kablo kalitesi vb.
Samsung Q80B ile Vestel Q9900 birbirleriyle kıyaslanabilecek cihazlar değil, teknik olarak arada ciddi farklılıklar var. Olay sadece Qled filtreye sahip olmaktan ibaret değil. Panel hızları, kontrast, parlaklık, görüntü işleme teknolojisi, renk homojenliği, siyah kalitesi, mühendislik...
Sanırım evleniyorsunuz, çeyizlik olarak alacaksanız. Doğru tahmin ettiysem hayırlı olsun

Garanti konusunu gerçekten bilmiyorum. Benim sizi yönlendirmem doğru olmaz, biz sadece öneri sunabiliriz.
Q9900 serisi ile ilgili konuyu aşağıya bırakıyorum. Vestel'de yavaşlama olur mu veya smart performansı yetersiz kalır mı diye tereddüt ediyorsanız bence buna takılmayın, harici bir kutu alarak sorunu çözersiniz. Veya örnek veriyorum, Netflix'i konsol üzerinden izlersiniz.
Görüntü 4K 3840 x 2160 MİCRO DİMMİNG HDR10 HDR10+ DOLBY VISION QLED MEMC VAR PIXELLENCE PRO YENİLEME HIZI 3000(yazılımsal) PANEL GERÇEK HIZ 60HZ Panel bilgileri ; *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli haklara sahip değilsiniz. Forum başlığını ziyaret edin! *** SES DTS Virtual...
tavsiyeforumu.com