Merhaba, bu ayin 18 inde vatan bilgisayardayn 23,400 tlye 65c735 model tv aldim. Kaç gün oldu gelmedi. Yarin gelir belki diye bekliyorum. Korkum kargo hasar alirsa ve görevli tutanak tutmuyoruz filan derse ne yapmaliyim? Şikayetvarda öyle cevap vermişler tutanak tutmuyoruz diye. Eger yırtık filan çıkarsa teslim almamali miyim? Tutanak tutacaklarini sanmiyorum. Tabi umarim sorunsuz gelir ugrasmam.
horoz kargo bir müşterisine şikayet varda şöyle demiş:
''İçeriği hasarlı-eksik ürünler için maalesef tarafımızca herhangi bir tutanak tutulmamaktadır ve tasarruf sahibi satıcı firmadır.''
yani tutanak tutmuyorlar
ama vatanbilgisayarda böyle demiş:
'Kargo tutanağını imzalamadan önce ürününüzün kutusunda herhangi bir hasar yada sorun olup olmadığını kontrol ediniz. Herhangi bir nedenle hasar veya eksiklik, kolinin bandında açılma var ise teslimatla ilgili hiç bir belgeyi imzalamadan kargo görevlisine tutanak tutulması talebiyle birlikte kutunuzu iade ediniz. Bu yükümlülüğünüzü yerine getirdiğiniz takdirde, yeni ürünleriniz derhal tarafınıza gönderilecektir. Kutusu hasarlı olan, içeriği eksik olduğu iddia edilen ürünlerin teslim alınması durumunda içindeki ürünlerin hasarından veya eksikliğinden sorumluluğumuz bulunmamaktadır. Bu durumu en kısa zamanda
info@vatanbilgisayar.com adresimize yazılı olarak ya da 0850 222 56 56 numaralı telefonumuza sözlü olarak, sözleşme numarası ile birlikte bildiriniz.''
Umarim ugraşmam hasarsiz gelir fakat pahali bir cihaz oldugu için işimi şansa birakmak istemiyorum. Tutanak tutmazlarsa iade olarak gönderilirse ne yapacağim?
Yanlis yere yazdiysam kusura bakmayin.