slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Aynen söylediğiniz gibi. UA Android, UL Linux tabanlı smarttır. Mesajımı dikkatle incelerseniz bu tür cihazların smart sistemlerinin (Android olsa dahi) 1.5 GB- 2 GB ramle çalışmaya çalıştığını! ve yeterli gelmeyeceğini forumdaki neredeyse tüm konularımızda açıkladık. O yüzden Android almanızla smart almanız arasında bir fark olmayacağını anlatmaya çalışıyorum. İki modelde de paneller karma olarak geliyor. Boşverin aynı olmasını, aynı modelin bile farklı panelle gelmesi olası. O yüzden satın alırken ürünün barkodunu aşağıdaki konuda paylaşın, panel bilgisini sizlerle paylaşalım;Öncelikle yorumunuz için teşekkürler. Hocam ben bu ikisini de mağazada bulabiliyorum. Vestel olanları yani. Ua olanın paneli ile ul olanın paneli aynı değil mi? Ua olan ayrıca Android li değil mi?
bu ikisi arasında tam olarak fark nedir?
Önemli - VESTEL Panel Bilgi hattı
Selam Arkadaşlar; Sürekli sorduğunuz ''Panel VA mı? IPS mi?'' Sorusunun cevabı için bu başlığı kullanmanızı rica ederim. Bunun için öncelikle seri numarası belirtmenizi rica ederim. Burada bilinmesi gereken en önemli konu panel üreticilerinin geneli uzak doğu ülkeleridir. Bunların konumuz...
tavsiyeforumu.com