Evinde kullanmadığı için 6 ay önce aldığı 3 yıllık garantisi devam eden Vestel marka televizyonu uygun fiyata satan biri var. Bu televizyonu 2. el olarak ilk sahibinden alıp kendi evimize kurduğumuzda ileride çıkacak bir problemde aşağıdaki koşullar bakımından Vestel servisi garantide problem çıkarır mı?
1 - Fatura benim adıma düzenlememiş olduğu için
2 - Cihazı servisin kurup devreye aldığı adresten alıp evimde kendim kurup kullanmaya başladığım için
Ayrıca üstteki şu soruma da bir yorum alabilirsem çok memnun olurum. Şimdiden zaman ayıran herkese çok teşekkür ederim.
Adem Helvacı
F
fikoloji
W
Winston
TEKNOwest
İlteriş Yılmaz
1 - Fatura benim adıma düzenlememiş olduğu için
2 - Cihazı servisin kurup devreye aldığı adresten alıp evimde kendim kurup kullanmaya başladığım için
Vestel 65U9700 ve Regal 65R754U arasında karşılaştırma yapınca Vestel'in Regal'e göre görüntü özelliklerinde HDR10+ veZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol., ses özelliklerinde JBL desteği var. Bunun dışında hemen hemen aynı televizyon gibi gözüküyor. Tabi panel ve anakart detaylarını bilemiyorum.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
En ucuz fiyatlar şu anda Regal Teknosa'da 11.849 TL, Vestel Trendyol'da 13.899 TL
Öyle çok yüksek beklentileri olmayan standart bir ev kullanıcısı için bu 2.000 TL farka değer mi?
Bir de bunlara ilave olarak Vestel 65Q9900 modeli var, o da 65U9700 ile Qled panel olması hariç özellik olarak hemen hemen aynı, ama o da bir 2.000 TL daha pahalı gözüküyor. Bu 2 Vestel arasında da bu farka değer mi?
Ayrıca üstteki şu soruma da bir yorum alabilirsem çok memnun olurum. Şimdiden zaman ayıran herkese çok teşekkür ederim.

Son düzenleme: