W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,865
Bende internet kaynaklı mı acaba diye tereddüt ettim açıkcası. Diğer uygulamalarda cam gibi görüntü vardı cunku. Peki benim yerimde olsanız philips 50pus8807 mi tercih ederdiniz yoksa yolunuza 50c725 ile mi devam ederdiniz?
C725 Va panelin verdiği kontrast ve siyah. Diğer 50 inç ler gibi yani.
Kullandığı işlemci ve hareket netligini artırma yollarıyla kötü bir yazılım sorunlu bir modeldir. İade doğru bir karardır

A Çevrimdışı

asbil10

Yeni Üye
3 Ocak 2019
31
35
TOSHİBA 55UL3C63Dt modeli ile ilgili detay bilgisi bulamadım.Bgisi olan bana yardımcı olabilir mi?

C Çevrimdışı

cagataybas

Yeni Üye
23 Kas 2022
15
39
C725 Va panelin verdiği kontrast ve siyah. Diğer 50 inç ler gibi yani.
Kullandığı işlemci ve hareket netligini artırma yollarıyla kötü bir yazılım sorunlu bir modeldir. İade doğru bir karardır
Peki philips 50pus8807 icin ne dusunuyorsunuz hocam. Alinir mi sizce tcl yerine. Philipsin 50 inc olanida va panel sanirim. Yada 15 bin tlye kadar var mi oneriniz

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,865
Peki philips 50pus8807 icin ne dusunuyorsunuz hocam. Alinir mi sizce tcl yerine. Philipsin 50 inc olanida va panel sanirim. Yada 15 bin tlye kadar var mi oneriniz
Önemli olan fiyat biiyorsunuz. 8807 de 100hz lik Va panel var harekette Philips Sony gibi daha az sorunlu. Buna siz karar verirsiniz. Çünkü fiyatlar çok yüksek ve duracak gibi gözükmüyor.
Zaten parlaklık direct ledlerde 500 nit civarı çıkabilir. Çünkü daha yükseklere yerel karartma olmadan çıkamaz. SDR yayınlar için oldukça yeterli.

TOSHİBA 55UL3C63Dt modeli ile ilgili detay bilgisi bulamadım.Bgisi olan bana yardımcı olabilir mi?
Vestel grubu karışık panel kullanır. Ne panelle geleceğini bilemezsiniz.genelde 55 inç Kerim'de IPS kullanır. Işığı akşamları kapatmadiginiz sürece ve sürekli film alışkanlığınız yoksa daha iyi siyah ve kontrast. IPS panel modellerde olur. Bu ve bunun gibi Vestel ve Grundig markaları ucuzsa herzaman alınır. Karışık kullanım için son derece yeterlidir.

Modellere bu firmalarda fazla takılmayın. Çünkü aynı donanıma sahip olur. Kasa farkı ayak farkı olur. Yazılım konusunda ise bunada takılmayın. Koydukları Herbir memc micro dimming vb. Sorunlu olur

Son düzenleme:
E Çevrimdışı

Eternal

Yeni Üye
11 Ara 2022
4
33
Merhabalar, bilgisayarımı satıp tv almaya yöneldim. Bugün mağazalarda gezip 3 seçenek kestirdim gözüme lakin bazı soru işaretleri kafamı kurcalamakta.

Awox 65A6500USWF 9.200TL

Beko B55 C890A 11.000 TL

TCL 55P615 10.000 TL

Pc satma sebebim çocuğumdan dolayı oyun oynayamıyor olmam ve zamanımı anime izleyerek geçiriyorum. Yani Web tarayicidan anime izleyebildim sitelere girip istediğim animeyi rahatlıkla izleyebilmek en yüksek önceliklerimden.

Beko bayisinde webden film dizi izlemeyi Sistemsel olarak illegal olduğundan dolayı engellediklerini yani izleyemiyecegimi söylediler ilk sorum bu doğru mu gerçekten izlenmiyor mu?

İkinci sorum awox ile ileriye yönelik sorun yaşar mıyım? Menü kullanım LG ile aynı, kullanımı kolay.

Bilgisayarımı 12.250TL ye sattım, yardımcı olursanız veya önerebileceğiniz başka ürünler varsa butceme uygun sevinirim.

Yıl başından itibaren ürünlere zam geleceği söyleniyor bu yüzden yarın bu işi halletmem gerekiyor gibi hissediyorum, teşekkürler.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,865
Merhabalar, bilgisayarımı satıp tv almaya yöneldim. Bugün mağazalarda gezip 3 seçenek kestirdim gözüme lakin bazı soru işaretleri kafamı kurcalamakta.

Awox 65A6500USWF 9.200TL

Beko B55 C890A 11.000 TL

TCL 55P615 10.000 TL

Pc satma sebebim çocuğumdan dolayı oyun oynayamıyor olmam ve zamanımı anime izleyerek geçiriyorum. Yani Web tarayicidan anime izleyebildim sitelere girip istediğim animeyi rahatlıkla izleyebilmek en yüksek önceliklerimden.

Beko bayisinde webden film dizi izlemeyi Sistemsel olarak illegal olduğundan dolayı engellediklerini yani izleyemiyecegimi söylediler ilk sorum bu doğru mu gerçekten izlenmiyor mu?

İkinci sorum awox ile ileriye yönelik sorun yaşar mıyım? Menü kullanım LG ile aynı, kullanımı kolay.

Bilgisayarımı 12.250TL ye sattım, yardımcı olursanız veya önerebileceğiniz başka ürünler varsa butceme uygun sevinirim.

Yıl başından itibaren ürünlere zam geleceği söyleniyor bu yüzden yarın bu işi halletmem gerekiyor gibi hissediyorum, teşekkürler.
Nasıl engelliyormus hangi firma engelmiste kullanan tüm markalar. Android i kullanan markalar Google la taahhüt imzalar lisanslı Android inde. Bunun dışına çıkamaz. Mevcut lisanlı Android lere bilinmeyen kaynakları açtığın sürece yükleyebilirsin.

Hakande9 Çevrimdışı

Hakande9 

Aktif Üye
28 Eyl 2020
213
31
Umarım yanlış yere yazmıyorumdur ama hi level vestel tvde ssiptv tv de ve smart one iptvde ne 4k kanalını nede 4k filmleri açıyor HD yayınlarda sorun yok ama 4k iptv içeriklerinde sadece ses geliyor görüntü gelmiyor hem fikir hem soru olsun

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,865
Bide Arçelik donanım üreten geliştiren 3 . Taraf üreticilerle çalışır. Donanım üretirler. Bu grup genelde skyworth den alır. TV parcalarini. Bu anlaşmayı da skyworth Google yapar. Arçelik grubu Android in yazılımına karışamaz. Güncellemeyi bile bu şirket yapar 3 yıl boyunca tüm bakım guncelemesini

E Çevrimdışı

Eternal

Yeni Üye
11 Ara 2022
4
33
Bide Arçelik donanım üreten geliştiren 3 . Taraf üreticilerle çalışır. Donanım üretirler. Bu grup genelde skyworth den alır. TV parcalarini. Bu anlaşmayı da skyworth Google yapar. Arçelik grubu Android in yazılımına karışamaz. Güncellemeyi bile bu şirket yapar 3 yıl boyunca tüm bakım guncelemesini
Koç grubunun güvenlik şirketi var kocsistem diye. Bu firma yazılımsal olarak belirlenen sitelere girişi yasaklayabiliyor iş bilgisayarımda böyle bir sistem mevcut tabi Windows için bu, android için yapmışlar mıdır bilemem. Aklıma gelen ilk seçenek böyle bir engelleme yaratmış olabilecekleri, ikinci seçenek ise harici media oynatocilari engellemiş olabilecekleri örn. Sibnet, vk, fembet vs. Ama bu aklımı çok kurcaladi siz de destekledikten sonra, yarın bayiye tekrar gidip Web tarayicidan bir siteye girip film açmayı deneyeceğim ya da anime. Umarım olur çünkü beko şuan akla en yatkini, servis ulasilabilirligi olsun, muhatap bulma olsun. Gönül isterdi ki daha iyi tv ler alalım lakin fiyatlar ortada, bilgisayar parasına çıkmış artık tv ler

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,865
Koç grubunun güvenlik şirketi var kocsistem diye. Bu firma yazılımsal olarak belirlenen sitelere girişi yasaklayabiliyor iş bilgisayarımda böyle bir sistem mevcut tabi Windows için bu, android için yapmışlar mıdır bilemem. Aklıma gelen ilk seçenek böyle bir engelleme yaratmış olabilecekleri, ikinci seçenek ise harici media oynatocilari engellemiş olabilecekleri örn. Sibnet, vk, fembet vs. Ama bu aklımı çok kurcaladi siz de destekledikten sonra, yarın bayiye tekrar gidip Web tarayicidan bir siteye girip film açmayı deneyeceğim ya da anime. Umarım olur çünkü beko şuan akla en yatkini, servis ulasilabilirligi olsun, muhatap bulma olsun. Gönül isterdi ki daha iyi tv ler alalım lakin fiyatlar ortada, bilgisayar parasına çıkmış artık tv ler
O ayrı . VPN kullanirsin. Yada puffin gibi tarayıcı. Android e web tarayicisina gerek bile yok. Google mağazada olmayan illegal uygulamalar üzerinden gidersiniz. Tüm platformlarda olan film belgesel kanallarına ulaşırsınız.

E Çevrimdışı

Eternal

Yeni Üye
11 Ara 2022
4
33
O ayrı . VPN kullanirsin. Yada puffin gibi tarayıcı. Android e web tarayicisina gerek bile yok. Google mağazada olmayan illegal uygulamalar üzerinden gidersiniz. Tüm platformlarda olan film belgesel kanallarına ulaşırsınız.
Peki awox konusunda düşünceniz nedir? Uygun fiyat, LG yazılım webos, kumanda sanırım. Air mouse deniyor çok kullanışlı duruyor bende mini klavye mevcut gerçi ama

E Çevrimdışı

Eternal

Yeni Üye
11 Ara 2022
4
33
Dün beko çağırdı merkezini aramıştım dönüş yaptılar biraz önce, TV nin flash player li siteleri desteklemedigini html5 tabanlı sitelerden izleyebileceğimi söylediler. Şimdi kullandığım sitelerin html5 olup olmadığını öğrenmem gerekiyor. Birazdan da bayiye gidip tv de deneyeceğim izin verirlerse.

Geri
Üst Alt