D Çevrimdışı

denizst

Yeni Üye
10 Ocak 2023
2
38
Bunların İçinde ben Arçelik olanı beğendim.
Vestel 1gb, 1.5 gb rem yetmiyor.
YouTube de vesteloji videolarını teker teker izleyin 1.5 gb rem olayını görün.
Arçelik Cpu ve Gpu olarak daha iyi.
Yazılım desteğini bilemem.

Merhaba cevabınız için teşekkür ederim.

Arçelik konusunda youtube ya da herhangi bir yerde reklam olmayan gerçekçi bir inceleme göremedim ya da herhangi bir kullanıcı deneyimine rastlamadım bu yüzden tereddütteyim.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,865
Merhaba cevabınız için teşekkür ederim.

Arçelik konusunda youtube ya da herhangi bir yerde reklam olmayan gerçekçi bir inceleme göremedim ya da herhangi bir kullanıcı deneyimine rastlamadım bu yüzden tereddütteyim.
Arçelik konusundaki inceleme YouTube vb. Grundig olarak bakınız internette. Aynı TV ler.

N Çevrimdışı

nerviax

Yeni Üye
12 Ocak 2023
2
24
Arkadaşlar bütçem 10.000 TL aklımda iki ürün var

Daewoo 65DM54U 65 inch

REGAL 58R754U 58 inch

Başka önerileriniz varsa bekliyorum 2 haftadır arayış iiçerisindeyim yardım edebilir misiniz

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
İyi akşamlar ben samsung 43bu8500 almayı planlıyordum sipariş iptal edilince Philips 50PUS8506 modeli gözüme çarptı aralarında biraz fark varda philips modeli iş görür mü günlük kullanım için yardımcı olur musunuz
Adem Helvacı Adem Helvacı By_Trol By_Trol TEKNOwest TEKNOwest
TPM21.1E LA Anakart ve Mediatek ailesinden MT9970 Dört çekirdekli ARM Cortex A73 1.8 GHz işlemci ve ne yazık ki karma panel ile sunulmuş bir modeldir.
Sitede yazdığım üzere karma panel ama yerli üreticilerde olduğu gibi saçma bir karma mantığı olmamış. Kullanılan iki panel de VA tabanlı ve G to G değerleri her iki panelde de 9,5ms. COF sayıları eşit ve dengeli. Detayları merak ederseniz ********* sitesinde 50PUS8506 panel teknik özellikleri olarak yayınladım.

K Çevrimdışı

kafkafgokay

Yeni Üye
13 Ocak 2023
3
28
Merhaba arkadaşlar iyi forumlar dilerim herkese. 65 inç 18.000 ₺ geçmeyecek şekilde bir TV önerisi alabilir miyim ? Çok fazla anladığım bir konu değil maalesef panel, qled vs gibi özellikler. Sıklıkla spor ve sinema izlenecek bir TV önerilerinize açığım, şimdiden teşekkür ederim.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,865
Merhaba arkadaşlar iyi forumlar dilerim herkese. 65 inç 18.000 ₺ geçmeyecek şekilde bir TV önerisi alabilir miyim ? Çok fazla anladığım bir konu değil maalesef panel, qled vs gibi özellikler. Sıklıkla spor ve sinema izlenecek bir TV önerilerinize açığım, şimdiden teşekkür ederim.
Qled olsun mini LED olsun bunların hepsi LCD olur. Mini LED arka aydınlatma yerel karartma bölge sayısının çok olması. Bunu da her firma üst serilerinin arka aydınlatmasinda kullanır. Pahalı serilerinde. Bu da daha iyi siyahı ve bunla birlikte kontrastı artırır.
Qled değilde. Oledler farklıdır arka aydınlatma ya ihtiyacı yok, her piksel ışığını kendi ürettiği için daha iyi kontrast siyah izleme açısı daha iyi tepkime sağladığından LCD lerden çok daha üstün görüntü kalitesine sahip olur. Eksi yanı haber kanal logosu FIFA gibi oyunlar yanı sabit görüntü çok olduğu izleme alışkanlığı olan kişilere uygun olmaz. Saatlerce böyle yayın tüketen kişiler ekran yanması yaşama ihtimalini yaşar.
Bunları aklınızda tutarsanız. Öyle TV lere bakarsaniz. Hedefe daha çabuk ulasirsiniz. Va ve IPS farkını artı eksilerini bilirseniz almanız daha kolay olur. LCD ler hepsi birbirine yakın görüntü verir.

T Çevrimdışı

tnncer

Yeni Üye
1 Haz 2022
29
31
Bugün kısmetse artık sipariş verecem 2 televizyondan birisini fiyatlar düşer diye bekledim ama değişiklik olmadı hangisi daha uzun süre sorun işimizi görür benim için renkler iyi olması yeterli ( yerel kanallar izlenecek çoğunlukla ) yardımlarınızı bekliyorum.

Samsung 43BU8500 - 12,150

LG 50UQ81006LB - 12,600

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
Bugün kısmetse artık sipariş verecem 2 televizyondan birisini fiyatlar düşer diye bekledim ama değişiklik olmadı hangisi daha uzun süre sorun işimizi görür benim için renkler iyi olması yeterli ( yerel kanallar izlenecek çoğunlukla ) yardımlarınızı bekliyorum.

Samsung 43BU8500 - 12,150

LG 50UQ81006LB - 12,600

Maalesef tv tavsiye işine karışmıyorum. Araştıracak zamanım yok Adem Helvacı Adem Helvacı Beyden cevap bekleyiniz.

M Çevrimdışı

mfatihdag

Yeni Üye
15 Ocak 2023
10
42
Merhaba Philips 65pus8007 model TV hakkında yorumunuzu alabilirmiyim şuan Fiyatt olarak Teknosada 18999 TL ye düştü siz değerli arkadaşlardan yorum almadan almak istemiyorum 65inch boyutlu bu fiyatlarda tavsiye edebileceğiniz farklı ürün olursa yardımcı olursanız çok sevinirim sadece TV izleme ve internetten içerik izleme amaçlı elimde tvbox olduğu için Android olmasi önemli değil

Son düzenleme:
T Çevrimdışı

TTCengiz

Yeni Üye
15 Ocak 2023
1
59
Merhaba, 17 senedir kullandığım Samsung 40 inc LCD TV ömrünü tamamlamış bulunuyor. Beş, altı bin ₺ bütçeye göre araştırmalarım sonucu değerli Adem Helvacı beyin tavsiye ettiği Onvo Ov43F900 TV veya yeni çıkacak olan Ov50F950 tv'mi (fiyat?) modelini satın almalıyım?

Lütfen fikir istiyorum.

Saygılarımla.

Geri
Üst Alt