Hemen alman daha doğru olur. Bu yüksek enflasyonun olduğu yerde fiyat artışı kaçınılmaz. 1 ocaktan itibaren vergi vb şeylere enflasyon kadar artış yaparlar. Bu da herşeye yansır.Hangi televizyona baksam 750-1250 lira arası zam gelmiş. Ay sonuna doğru indirim olur mu yoksa boşuna beklemeyip hemen alınmalı mı?
Vestel ve Grundig grubundan bir modele bakın.servisleri gerçekten daha doğrusu firmanın çözüm odaklı olması çok iyi.
Grundig ggu serilerine bakın. Bu sene biraz daha iyiler.
Kendi sitelerini bile onemseme . İstediğin modeli al. Gizem mi yaratmak istiyorlar. İş bilmemek mi belli değil. Sana şunu diyim. Skyworth un parçalarını kullanırlar genelde.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Fiyat olarak birbirlerine yakınlar siz hangisini tavsiye edersiniz ?
ben bu 7900 modelini almayı düşünüyordum arçelik modeli olan c885 i aldım. 7900 - 8960 - 9760 bu serilerden birini alın kesinlikle. 7850, 7880, 8930 modellerini vatan ve teknosada inceleme fırsatım oldu donanımsal açıdan daha zayıflar. Panel olarak daha benzer olsalar da yine de başta belirttiğim 3 model daha iyi. 8 gb 1.5 ram yerine 16 ram 2 ram alın kesinlikle almışken. 7905 ve 8935 yani sonu 5 li olanlar arçelik beko mağazalarında sattıkları versiyonu yani o 5 olsun ya da olmasın model değişmiyor.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Fiyat olarak birbirlerine yakınlar siz hangisini tavsiye edersiniz ?
Bu fiyatta iyi bir model. 100hz lik panele geliyor. Rakipleri 60 hz panelle bu fiyatta veriyor. Bu modeller markalar aynı fiyatta olsa bile Philips görüntüyü hareketi daha iyi işler.Daha önce de sormuştum fiyat değişimleri yüzünden tekrar sormak istiyorum. 50pus8807 şuan 12600 TL ekstra indirimle 12100 TL ye geliyor. Sizce fırsat mı yoksa bu fiyata alınabilecek 50 veya 55 inç grubunda başka cihaz varmıdır
Teşekkür ederim aldım.Bu cihazla ilgili forumlarda pek bilgi yoktu.Kurulum sonrası izlenimlerimi burada paylaşırım.Bu fiyatta iyi bir model. 100hz lik panele geliyor. Rakipleri 60 hz panelle bu fiyatta veriyor. Bu modeller markalar aynı fiyatta olsa bile Philips görüntüyü hareketi daha iyi işler.
A adamgibiadam, aldığı yerden sizde alın.50inç televizyon tavsiye edebilir misiniz? Bütçe en fazla 11k ve android olması şart. Xbox series s bağlayıp oyun oynamak ve dizi-film izlemek için kullanacağım. Ips olması şart değil. Teşekkürler.
En ucuzu 14K, bütçemi aşıyor hocam.A adamgibiadam, aldığı yerden sizde alın.
Yukarıda yazmış. Yeni almış. Sor bence nereden almış. Aynı yerden alirsinEn ucuzu 14K, bütçemi aşıyor hocam.