N Çevrimdışı

nikneyme

Aktif Üye
3 Eyl 2020
99
37
Şöyle bir konu açmıştım, yardımcı olursanız çok sevinirim:

M Çevrimdışı

munib

Yeni Üye
1 Ara 2022
37
57
Merhaba arkadaşlar Awox U3200STR 05.07.2021 tarihinde almıştım hdmı lar çalışmıya servis çağıracağım fakat satıcımı yollamadı galiba faturayı bulamıyom.diğer 4 yıllık avox tv nin var bunun yok. N 11 den almıştım tv de ve garanti belgesinde seri no var servis bakarmı ne yapmam gerekiyor
yardımcı olursanız sevinirim satgılar

Düzeltme satıcı faturayı yolladı

Son düzenleme:
B Çevrimdışı

banderas

Yeni Üye
23 Şub 2021
47
49
Ekran-Alintisie1ae08d5317b1be0.png

bu tv yi almış bulunmaktayım henüz gelmedi merak ettiğim konu şu şimdi bana 65ua2063dt mi yoksa 65ua2263dt modelimi gelecek?

E Çevrimdışı

Erdem K

Yeni Üye
12 Ara 2022
3
44
Selamlar evimin salonu için 50" bir televizyon almayı düşünüyorum. Uzun ömürlü dayanıklı mümkünse bana sorun çıkarmayacak 8000-10.000 TL aralığında tavsiye edeceğiniz ürünler nelerdir ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

???

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,865
Ben android olmasından daha yanayım birde qled olması beni kararsız bırakıyor
Qled bu modellerde bişey ifade etmez. Pazarlama şekli hepsi LCD. 50 inç lerde kalite aynı olur. Samsung tek farkı yerli ve Çinli markalardan yazılım daha iyi olur. Bu segmentte.

Selamlar evimin salonu için 50" bir televizyon almayı düşünüyorum. Uzun ömürlü dayanıklı mümkünse bana sorun çıkarmayacak 8000-10.000 TL aralığında tavsiye edeceğiniz ürünler nelerdir ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

???
Philips in o modeli düz ve boş modeldir.saphi kullanır. Bu işletim sistemi oldukça kötü ve uygulamalar sınırlıdır. Zaten her sene aşağı doğru modellerinden kaldırıyor.

Son düzenleme:
E Çevrimdışı

Erdem K

Yeni Üye
12 Ara 2022
3
44
Qled bu modellerde bişey ifade etmez. Pazarlama şekli hepsi LCD. 50 inç lerde kalite aynı olur. Samsung tek farkı yerli ve Çinli markalardan yazılım daha iyi olur. Bu segmentte.

Philips in o modeli düz ve boş modeldir.saphi kullanır. Bu işletim sistemi oldukça kötü ve uygulamalar sınırlıdır. Zaten her sene aşağı doğru modellerinden kaldırıyor.

nasıldır ?
Veya 8000-10.000 TL bandında öenerebileceğiniz bir model var mı ?

V Çevrimdışı

veyselozevin

Yeni Üye
10 Ara 2022
3
36

Ben samsung u mu tercih edeyim

H Çevrimdışı

HalilBey06

Aktif Üye
17 Kas 2022
54
31

Hocam ben 65UA9090 ı aldım. Normalde 65QA9700 de baktım hatta forumdan bi arkadaş onu önerdi Qled onu al diye fakat fiyat 1000 tl civarı pahalı ve Teknik bilgi sadece epeydeki bilgilerdi panel olarak bilgi yoktu. Daha Adem Helvacı Adem Helvacı abigil incelemesini yapmamıştı Hangi panel ile geldiği konusunda. Velhasıl ürünü ben aldım 4 gün sonra Adem abigil *********.com da QA9700 ün incelemesini yaptı. Bi tık üzüldüm Qled android almak varken Düz UA9090 ı almış oldum. sizce burada yanlış bir karar mı vermiş oldum. (Tabi biraz da nasip işi ben aldıktan 4 gün sonra QA9700 ün incelemesinin yayınlanması)

Geri
Üst Alt