Bir tık üzülmeye değmez. Çünkü Qled olması bu ve bunun gibi modellerde pazarlama şekli olarak kullanılıyor. Kağıt üzerinde özellikler abartı olmaktan reklam amaçlı olmaktan başka birşey değildir. İyi TV i anlamak en iyi yöntemi eve geldiğinde akşam kullanımında anlarsınız.Hocam ben 65UA9090 ı aldım. Normalde 65QA9700 de baktım hatta forumdan bi arkadaş onu önerdi Qled onu al diye fakat fiyat 1000 tl civarı pahalı ve Teknik bilgi sadece epeydeki bilgilerdi panel olarak bilgi yoktu. Daha Adem Helvacı abigil incelemesini yapmamıştı Hangi panel ile geldiği konusunda. Velhasıl ürünü ben aldım 4 gün sonra Adem abigil *********.com da QA9700 ün incelemesini yaptı. Bi tık üzüldüm Qled android almak varken Düz UA9090 ı almış oldum. sizce burada yanlış bir karar mı vermiş oldum. (Tabi biraz da nasip işi ben aldıktan 4 gün sonra QA9700 ün incelemesinin yayınlanması)
En güvenilir siteler bile (Amazon, Hepsiburada vb) müşteri yorum bölümler i bile para karşılığı paket sunarlar. Kaç tane iyi yorum kaç tane kötü yorum bir ücret karşılığı verirler.
Vestel ve Grundig müşteri memnuniyetini gerçekten önemsiyor sorunlu ürünleri değiştiriyor. Hangi marka olursa olsun bu en önemli şeydir. O yüzden böyle giriş seviyesi model aldın mı bende dahil yorumlar değilde. Evde akşam kullanımda benim aldığım model iyi diyebilirsiniz