M Çevrimdışı

munib

Yeni Üye
1 Ara 2022
37
57
Arkadaşlar Ankarada tv yi 5400 tlye bir arkadaş aldı nasıldır
Bi bakabilirmisiniz. panel vs bayağı fiyat uygun geldi bana

WhatsApp-Image-2022-12-17-at-15.38.54.jpg

uygun geldi bana

WhatsApp-Image-2022-12-17-at-15.38.52.jpg

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,865
Merhaba 55" uygun fiyatlı tv bakıyorum şunlardan hangisini önerirsiniz. Mibox var o yüzden android/smart hiç önemli değil olmasa daha iyi hatta.

Regal 55R754UA9
Finlux 55FX760UA
Daewoo 55DM54U
Bunlar Vestel markalı ürünler kaliteleri aynı olur. Görüntüleride .

Bi yakınıma almayı düşünüyorumda onun için sordum.
Sunny genel olarak TV leri sorunlu olur. Yakının için bu riske girmeni tavsiye etmem

Vestel Grundig grubundan ucuz biseye bak. Birde sağlam satıcılardan alın.
O sunny i Taşpınar mağazaları satıyor. Öyle satıcılara bulaşmayın

Son düzenleme:
L Çevrimdışı

Lionheart1905

Yeni Üye
25 Eki 2021
4
34
Arkadaşlar merhaba, patrona TLC 65C825 4K Ultra HD 65" model televizyonu önermek istiyorum. 835-925-935 diğer modelleride olabilir ama 825 fiyatı daha makul. Ne dersiniz TVnin bir falsosu var mı, aldırayım mı?
Merhaba ben bir yildir 55 inc c825 kullaniyorum iyi tv hos tvde 65 inc i 30 kusur binlira o fiyata degmez qn90b varken tcl in fiyatlar cok sapitti c835 lere 42 bin istiyor o paraya 8 bit+frc panel he.

B Çevrimdışı

beffect

Yeni Üye
22 Ara 2022
10
24
merhabalar 10 yıldır kullandığım samsung 46d6500 televizyonum arıza sebebiyle kullanılmaz duruma geldi 9000 liraya kadar tv önerilerinize açığım teşekkürler.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,865
merhabalar 10 yıldır kullandığım samsung 46d6500 televizyonum arıza sebebiyle kullanılmaz duruma geldi 9000 liraya kadar tv önerilerinize açığım teşekkürler.
Baktığınız modelleri nedir. 50 inç lere mi bakıyorsunuz. Markaların kaliteleri aynı olur artık. Üst segmentlerde sadece farklılıklar bide 55 üstü.
Alt segmentlerde hepsi aynı donanımı kullanır.
Bim e gelen 55p615 tcl 50 inç ten daha iyi bir panele sahip. Daha iyi tepkimesi var. Yazılım olarak bu modelde bişey olmaz. Bu da tcl in yazılım işinde kötü olduğu için bir avantaj sayılır . kontrastı siyahları iyi . SDR yayınlarda günlük kullanım için yeterlidir. C728 den daha az sorun çıkarır.

K Çevrimdışı

KnifeRex

Yeni Üye
22 Ara 2022
27
Herkese merhaba foruma yeni katıldım. 12 bin tl ye kadar 50" televizyon alacağım. Fiyatlar her geçen gün arttığı için biran önce almam lazım. Smart özellikleri kullanılacak ve uydu yayını izlenecek. LG 50NANO81 modeli var amazonda farklı bir forumda onu önerdiler ama karar veremedim. Marka olarak LG, Samsung, Philips gibi markaları önerirseniz sevinirim. Vestel, Grundig vs. düşünmüyorum.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,865
(55p615 devamı)
Smart kısmı biraz hantal olur. İşlemcisi düşüktür. Paneli ve tonlamasi iyi. Film modu bayağı iyidir tonlamasi

Herkese merhaba foruma yeni katıldım. 12 bin tl ye kadar 50" televizyon alacağım. Fiyatlar her geçen gün arttığı için biran önce almam lazım. Smart özellikleri kullanılacak ve uydu yayını izlenecek. LG 50NANO81 modeli var amazonda farklı bir forumda onu önerdiler ama karar veremedim. Marka olarak LG, Samsung, Philips gibi markaları önerirseniz sevinirim. Vestel, Grundig vs. düşünmüyorum.
Smart özelliği iyi LG lerin . Bu sizin önceliğiniz ise alın.nano816 diğer 50 inç leri den bir farkı yok. Sadece estetiği daha iyi. Yerel karartma var bu da görüntüyü bozuyor edge LED olduğu için.

Son düzenleme:
K Çevrimdışı

KnifeRex

Yeni Üye
22 Ara 2022
27
(55p615 devamı)
Smart kısmı biraz hantal olur. İşlemcisi düşüktür. Paneli ve tonlamasi iyi. Film modu bayağı iyidir tonlamasi

Smart özelliği iyi LG lerin . Bu sizin önceliğiniz ise alın.nano816 diğer 50 inç leri den bir farkı yok. Sadece estetiği daha iyi. Yerel karartma var bu da görüntüyü bozuyor edge LED olduğu için.
Farklı ne önerirsiniz peki? Bime de tcl gelecekmiş 10 bin tl ye, android olduğu için dikkatimi çekti. Android mi smart mı daha iyi olur. Uydu yayını da izleneceği için tam bilmiyorum. Philips 50PUS8007 var birde.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,865
Farklı ne önerirsiniz peki? Bime de tcl gelecekmiş 10 bin tl ye, android olduğu için dikkatimi çekti. Android mi smart mı daha iyi olur. Uydu yayını da izleneceği için tam bilmiyorum. Philips 50PUS8007 var birde.
Philips pus8807 paneli ve işlemcisi iyi mediatek 9950 var. Bu mediatek in iyi işlemcisi. Philips bunu genelde oledlerine koyar.

Geri
Üst Alt